moje koty i ja(3) Pingwinek Dropsik szuka ds!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 11:35 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Mar9 wielki szacun za uratowanie ich :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sty 04, 2011 12:36 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

a moze jakies zdjecia? :D
Moze kolejny mruczek skradnie moje serduszko?
Gorrrrące buziaczki dla Pani i małych mruczków :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
"Filemonek to żywe srebro, znika w cieniu, pojawia się w świetle" :D

Rissine

Od: Śro gru 29, 2010 19:17

Post » Wto sty 04, 2011 13:34 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

mar9 pisze:
Madziulla pisze:Od wczoraj buszowałam po miau czekając na wieści o nowych lokatorach :D
Niech jedzą, bawią się, ładnie leczą i nie sprawiają kłopotów :ok:

Wczoraj później wróciłam z pracy do domu, potem wizyta u weta, po powrocie nakarmiłam wygłodniałe stadko, sprzątnęłam kuwety, pozamiatałam. Na neta nie miałam już siły :oops: :roll:

Tak się domyślałam.
I podziwiam, że udało się wszystkie 4 koty dostarczyc do weterynarza :1luvu:
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Wto sty 04, 2011 13:41 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Madziulla pisze:
mar9 pisze:
Madziulla pisze:Od wczoraj buszowałam po miau czekając na wieści o nowych lokatorach :D
Niech jedzą, bawią się, ładnie leczą i nie sprawiają kłopotów :ok:

Wczoraj później wróciłam z pracy do domu, potem wizyta u weta, po powrocie nakarmiłam wygłodniałe stadko, sprzątnęłam kuwety, pozamiatałam. Na neta nie miałam już siły :oops: :roll:

Tak się domyślałam.
I podziwiam, że udało się wszystkie 4 koty dostarczyc do weterynarza :1luvu:

Wklejam z wątku schroniskowego:
Dziewczynki zaniósł do weta Krzyś (syn) a ja po południu poszłam z chłopakami.
Dziewczynki są cięższe, dlatego z nimi poszedł Krzyś ale i chłopaki niczego sobie ważą ale jakoś sobie poradziłam, choc przyznam sie, że dawno tak ciężkiego transporterka nie niosłam .
Chciałam po prostu jak najszybciej podjąć ich leczenie.
Wczoraj u weta zapłaciłam nawet niedużo, 113,00 (włącznie z kupionymi wcześniej kroplówkami dla Maciusia, niech zostaną, przydadzą się na inny raz). Jeżeli to leczenie wystarczy to potem będzie można je już szczepić bo wszystkie są ciachnięte.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto sty 04, 2011 19:10 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Chcieliście to macie :mrgreen:
przepraszam za jakość zdjęć :oops:
Dziewczynki:
Uszatka
Obrazek;Obrazek;Obrazek;Obrazek
Obrazek;Obrazek
Sonia
Obrazek;Obrazek
Sonia ma mało zdjęć bo chowa się w takie miejsca, gdzie trudno ją sfocić.

Chłopaki:
Krecik
Obrazek;Obrazek;Obrazek;Obrazek
Obrazek;Obrazek
Miluś
Obrazek;Obrazek;Obrazek;Obrazek;Obrazek

Dzisiaj była kolejna porcja leków i czyszczenie uszek, teraz towarzystwo padło i śpi, oj się będzie działo w nocy 8O :mrgreen: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sty 04, 2011 19:30 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Cudne, wszystkie, ale moim faworytem jest Miluś... :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto sty 04, 2011 19:32 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Łaaał! Piękne.
Krecik i Sonia sprawiają wrażenie, jakby zawsze mieszkały w domowych pieleszach, tylko... no właśnie, tylko co się stało, że wylądowały w schronisku :(

Mar9 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Wto sty 04, 2011 19:42 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Prześliczne koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto sty 04, 2011 20:26 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Jakie cudności :1luvu: Serce rośnie, jak widzi się te bidulki w domowych pieleszach, na kocykach, podusiach...
Tu też zaproszę jeszcze na bazarek na rzecz pięknotek : viewtopic.php?f=20&t=122347&p=6891783#p6891783
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto sty 04, 2011 21:07 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Marysia-widzę ,że do sanatorium autokar z kuracjuszami zajechał :wink:
Trzymam kciuki za małe problemy zdrowotne i za szybkie, dobre adopcje :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto sty 04, 2011 23:03 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Mała1 pisze:Marysia-widzę ,że do sanatorium autokar z kuracjuszami zajechał :wink:
Trzymam kciuki za małe problemy zdrowotne i za szybkie, dobre adopcje :ok:

no wiesz, zima: zamiecie, zawieje, autokar trochę pobłądził i dwa razy zajechał :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
wszystkie są cudne i piękne, to zdjęcia belejakie, w weekend lepiej się postaram, zobaczycie, jakie to śliczności som :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro sty 05, 2011 7:19 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

ale pikne te nowe tymczasy :)
trzymamy :ok: za zdrowie i szybkie znalezienie domków
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Śro sty 05, 2011 7:53 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

W schronisku wieści o cudownym sanatorium krążą, każdy chciałby się załapać - ja tam się nie dziwię... I ciągle jestem w ciężkim szoku, że na dt załapały się aż 4 bidusie...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro sty 05, 2011 7:58 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Ale Krecik ma długie wąsiska :)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro sty 05, 2011 8:13 Re: moje koty i ja(3),Fredzia,Bobi,Filemon w ds -),Maciuś ['] -(

Liwia_ pisze:W schronisku wieści o cudownym sanatorium krążą, każdy chciałby się załapać - ja tam się nie dziwię... I ciągle jestem w ciężkim szoku, że na dt załapały się aż 4 bidusie...

Ty jesteś w szoku? :wink: , to szkoda, że nie widziałaś mnie w Nowy Rok rano, jak zobaczyłam kierowcę z dwoma transporterkami za drzwiami. Najpierw pomyślałam, że jakimś cudem wkręcono mnie w "Dzień świstaka" a potem, jak już zrozumiałam, że to jawa a nie sen i spojrzałam na kociaki z "poprzedniej dostawy" jak chodziły rozespane po mieszkaniu to zrozumiałam, że nie mam wyboru, muszę przygarnąć całą czwóreczkę :wink:
Ot i cała historia :mrgreen:
Oczywiście nie żałuję decyzji, tym bardziej, że gratisy :wink: są faktycznie w gorszym stanie zdrowotnym
Acha, jeszcze jedno: dzisiaj mam wizytę w sprawie adopcji Kropka a od wczoraj mailuję w sprawie Milusia.
Kciuki, te magiczne forumowe kciuki byłyby wskazane :D
ja zacznę :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]