DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2011 14:03 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Podniosę bo pusto i wszyscy na majówce...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie maja 08, 2011 15:42 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Bardzo prosze o zaglądanie-dziewczynka bardzo potrzebuje domku....
viewtopic.php?f=21&t=127504

J.D.

Post » Nie maja 08, 2011 17:43 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

J.D. pisze:Podniosę bo pusto i wszyscy na majówce...

nie jestem na majówce :cry:
Staram się odespać tydzień.Staram :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 08, 2011 18:45 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Ja też próbowałam;próbowałam :evil:

J.D.

Post » Pon maja 09, 2011 11:29 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Przygrzało,że "mózg paruje" :mrgreen: psice szukją cienia,leżą dysząc,biedne :( muszę dziś w ogrodzie podłączyć do wody deszczownię-będzie mokro to i lżej im będzie oddychać;koty też śpią porozwlane jak małe "muijki" :mrgreen: zimno-żle ale taki upał "z mety" to też nie fajnie :roll: przynajmniej dla zwierzaków;człowiek jakoś sobie radzi....

J.D.

Post » Pt maja 13, 2011 6:14 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Rzadko zaglądam-niestety muszę "kombinować" kasę :( ...nawet nie zauważyłam,żę skończyło się nam "mokre"...dobrze,że suche jest...zamówiłam w zooplus ale nie mam czym zapłacić....idę zrobić "skok" na bank :? no i muszę szczepić,doszczepiać a najpierw odrobaczać....no i sprawa operacji Nero-nie wiem czy uda mi się nazbierać na nią pieniążki-opinia ludzi z fb jest taka,że:- cytuję wiadomość od jednego z uczestników wydarzenia-
"mało dramatycznie i nie na ostrzu noża;ludzie szybciej otwierają portfele jak jest tragedia....smutne ale prawdziwe"

rzeczywiscie, smutna prawda :(

J.D.

Post » Sob maja 14, 2011 11:05 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Hej,hej nie zapominajcie o nas :ok:

J.D.

Post » Sob maja 14, 2011 12:19 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

nie zapominamy.Tylko czasu mało :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob maja 14, 2011 13:14 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

No,Asiu,ty to akurat zawsze jesteś :ok: choć masz zdecydowanie za mało czasu...ja też rzadko zaglądam.Tak piszę żeby podnieść....

J.D.

Post » Pon maja 23, 2011 8:11 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Czekam na wiadomości w sprawie operacji Nero...Nie ma na nią pieniędzy,niestety ale czekanie tez tu nie pomoże;będę "brała" pożyczkę :? rozmawiałam już w tej sprawie i mam od kogo pożyczyć...jak myslicie -czy jakaś akcja na operacje Nero oprócz fb ma sens?gdzie można by to ogłosić? ktoś coś wie? jeśli zapożyczę się na 2000zł. to nie wiem kiedy oddam :oops:

J.D.

Post » Pon maja 23, 2011 9:15 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Asieńko kochana - tak bardzo chciałabym pomóc - ale my też w rozpaczy jak uratować kota Brysia...
Bardzo, bardzo bym chciała żeby kochany Nerunio miał udaną operację i wspaniały domek, on na to zasługuje.
Czy ktoś nie mógłby zorganizować akcji cegiełkowej na Allegro choć na część kosztów (wiem, że to musi być jakaś Fundacja, etc...)?
Może coś się wspólnie wymyśli?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon maja 23, 2011 10:13 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Znajdziemy jakąś organizację-nie ma biedy-dobrze,że na razie mam skąd pożyczyć;potem jakoś razem damy radę oddać :ok:

J.D.

Post » Pon maja 23, 2011 10:23 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Ja tylko uporam się ze swoimi problemami które mi się na głowę zwaliły :( to pomogę.
Asiu potrzebna mi historia Nera i wszystko o operacji trzeba wieści puścić na FB w wydarzeniu. Ale muszę mieć wszystko.
Udało się uzbierać na kota 1400zł to i na Nerusia musi się udać :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon maja 23, 2011 10:38 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Czekam na wiadomość w sprawie operacji;dlatego nie "szaleję" bo sama jeszcze nie wiem kiedy i co i jak...kiedy już będzie ustalone to na pewno dam znać :ok:
A historia Nero-właściwie to on nie ma historii- nic dramatycznego-ot był,żył,nikt się nim nie zajmował,zaczął ślepnąć to zamknęli w komórce a jak zaczął przeszkadzać to postanowili uśpić;no i ja trafiłam na niego;ot i wsio... historia jakich wiele-bez maltretowania,głodzenia i bicia ale jednak bardzo charakterystyczna dla rodzaju ludzkiego-zdrowy-może być;pojawia się problem-to no problema-do weta i uspić :evil: a to cudowny pies :1luvu: szybko "kradnie" serce..tak na prawdę to jestem trochę zazdrosna o to,że nie rozwija się przy mnie,ze ktoś inny pokazuje mu życie w normalnym domu;cały czas pamiętam jak tulił się do mnie mały "lizusek" :mrgreen: bardzo bym chciała żeby wrócił do mnie już po operacji ale i sensu w tym nie ma i miejsca brak...

J.D.

Post » Pon maja 23, 2011 10:54 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Ja potwierdzam - że Nero to niesamowicie ciepły pies - z potencjałem na największego przytulaka.
Jechał tylko z nami z Sokółki do Wa-wy a już mi się serce krajało, że oddaję go w nieznane ręce.

On miał tylko właścicieli. :evil:
Teraz powinien trafić na kogoś kto go pokocha.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]