Moderator: Estraven
hanelka pisze:Trzymamcały czas.
I przesyłam mnóstwo ciepłych myśli.
ASK@ pisze:hanelka pisze:Trzymamcały czas.
I przesyłam mnóstwo ciepłych myśli.
i ja sie podpisze pod tym dołączając kciuki
ASK@ pisze:jak ciekawe jest teraz w Łodzi.Patrząc na wiadomości strach człowieka ogarnia i o ludzi i o zwierzęta.
KM cos ty zrobiła ze zwierzakami.takie trudne warunki, taka pogoda fatalna a Ty ich skazałaś na los kotów bezdomnych.I nie boli cię serce, nie masz wyrzutów sumienia...Przecież podobnostworzyłaś fundacje by darować kotom lepsze życie , a szykujesz im poniewierkę i nie pewną przyszłość. Świadomie i wyrachowanie.
ASK@ pisze:jak ciekawe jest teraz w Łodzi.Patrząc na wiadomości strach człowieka ogarnia i o ludzi i o zwierzęta.
KM cos ty zrobiła ze zwierzakami.takie trudne warunki, taka pogoda fatalna a Ty ich skazałaś na los kotów bezdomnych.I nie boli cię serce, nie masz wyrzutów sumienia...Przecież podobnostworzyłaś fundacje by darować kotom lepsze życie , a szykujesz im poniewierkę i nie pewną przyszłość. Świadomie i wyrachowanie.
tillibulek pisze:ASK@ pisze:jak ciekawe jest teraz w Łodzi.Patrząc na wiadomości strach człowieka ogarnia i o ludzi i o zwierzęta.
wlasnie, koty sie potopią, a oni dalej beda twierdzic, ze zapewnili im swietną opieke i warunki do zycia![]()
![]()
casica pisze:Nie grozi im ani chłód, ani woda, ani też śnieg![]()
tillibulek pisze:nie widzialam na zywo tego miejsca, ale ze zdjec wcale nie wyglada, zeby mialy tam takie swietne warunki jak piszesz, Casica, widzac jakie nawałnice teraz przechodzą (ostatnio tez w Wawie) jestem przerazona co w takiej sytuacji dzieje sie z bezdomnymi zwierzetami, a takimi niestety są Tika, Spacja i inne koty wypuszczone przez KM na dwór samopas - wiem, ze w Wawie, a tutaj nie bylo az takich powodzi, duzo zwierzat utonelo
Cameo pisze:casica pisze:Nie grozi im ani chłód, ani woda, ani też śnieg![]()
No nie wiem czy jest dobrze. Jest jeszcze zły człowiek (który potrafi uderzyć kamieniem, lub czymś dużo gorszym) psy, pędzące samochody![]()
Po prostu raj na Ziemi
tillibulek pisze:ASK@ pisze:jak ciekawe jest teraz w Łodzi.Patrząc na wiadomości strach człowieka ogarnia i o ludzi i o zwierzęta.
wlasnie, koty sie potopią, a oni dalej beda twierdzic, ze zapewnili im swietną opieke i warunki do zycia![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:tillibulek pisze:ASK@ pisze:jak ciekawe jest teraz w Łodzi.Patrząc na wiadomości strach człowieka ogarnia i o ludzi i o zwierzęta.
![]()
teraz na powódź zwalą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 282 gości