MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-Łodzian proszę o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 03, 2010 23:01 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw cze 03, 2010 23:56 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Trzymam :ok: cały czas.
I przesyłam mnóstwo ciepłych myśli.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt cze 04, 2010 7:48 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

hanelka pisze:Trzymam :ok: cały czas.

i ja sie podpisze pod tym dołączając kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt cze 04, 2010 8:27 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ASK@ pisze:
hanelka pisze:Trzymam :ok: cały czas.

i ja sie podpisze pod tym dołączając kciuki :ok:

dołączę z :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt cze 04, 2010 10:08 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ja też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt cze 04, 2010 10:34 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

jak ciekawe jest teraz w Łodzi.Patrząc na wiadomości strach człowieka ogarnia i o ludzi i o zwierzęta.
KM cos ty zrobiła ze zwierzakami.takie trudne warunki, taka pogoda fatalna a Ty ich skazałaś na los kotów bezdomnych.I nie boli cię serce, nie masz wyrzutów sumienia...Przecież podobno :?: stworzyłaś fundacje by darować kotom lepsze życie , a szykujesz im poniewierkę i nie pewną przyszłość. Świadomie i wyrachowanie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt cze 04, 2010 10:38 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ASK@ pisze:jak ciekawe jest teraz w Łodzi.Patrząc na wiadomości strach człowieka ogarnia i o ludzi i o zwierzęta.
KM cos ty zrobiła ze zwierzakami.takie trudne warunki, taka pogoda fatalna a Ty ich skazałaś na los kotów bezdomnych.I nie boli cię serce, nie masz wyrzutów sumienia...Przecież podobno :?: stworzyłaś fundacje by darować kotom lepsze życie , a szykujesz im poniewierkę i nie pewną przyszłość. Świadomie i wyrachowanie.

No właśnie, tyle ludzi tak samo myśli, tylko nie KM... Tragiczne...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt cze 04, 2010 16:25 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ASK@ pisze:jak ciekawe jest teraz w Łodzi.Patrząc na wiadomości strach człowieka ogarnia i o ludzi i o zwierzęta.

wlasnie, koty sie potopią, a oni dalej beda twierdzic, ze zapewnili im swietną opieke i warunki do zycia :evil: :evil: :evil:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt cze 04, 2010 16:34 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

tillibulek pisze:

wlasnie, koty sie potopią, a oni dalej beda twierdzic, ze zapewnili im swietną opieke i warunki do zycia :evil: :evil: :evil:

Jedno mnie w tym wątku denerwuje :roll: Gdzie się te koty maja potopić??? No sorry, ale żadna przesada nie jest dobra, w żadną stronę.
Koty, które tam żyją, żyją całkiem nieźle. Mają się gdzie schronić, bo zakamarków jest całe mnóstwo. Nie grozi im ani chłód, ani woda, ani też śnieg :roll:

Inną kwestią jest, jak tam sobie poradzą koty wypuszczone jako dorosłe. Ale generalnie, jak na centrum miasta, miejsce nie jest złe.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt cze 04, 2010 17:05 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

nie widzialam na zywo tego miejsca, ale ze zdjec wcale nie wyglada, zeby mialy tam takie swietne warunki jak piszesz, Casica, widzac jakie nawałnice teraz przechodzą (ostatnio tez w Wawie) jestem przerazona co w takiej sytuacji dzieje sie z bezdomnymi zwierzetami, a takimi niestety są Tika, Spacja i inne koty wypuszczone przez KM na dwór samopas - wiem, ze w Wawie, a tutaj nie bylo az takich powodzi, duzo zwierzat utonelo

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt cze 04, 2010 17:11 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

casica pisze:Nie grozi im ani chłód, ani woda, ani też śnieg :roll:

No nie wiem czy jest dobrze. Jest jeszcze zły człowiek (który potrafi uderzyć kamieniem, lub czymś dużo gorszym) psy, pędzące samochody :roll:

Po prostu raj na Ziemi :roll:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt cze 04, 2010 17:16 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

tillibulek pisze:nie widzialam na zywo tego miejsca, ale ze zdjec wcale nie wyglada, zeby mialy tam takie swietne warunki jak piszesz, Casica, widzac jakie nawałnice teraz przechodzą (ostatnio tez w Wawie) jestem przerazona co w takiej sytuacji dzieje sie z bezdomnymi zwierzetami, a takimi niestety są Tika, Spacja i inne koty wypuszczone przez KM na dwór samopas - wiem, ze w Wawie, a tutaj nie bylo az takich powodzi, duzo zwierzat utonelo

Cameo pisze:
casica pisze:Nie grozi im ani chłód, ani woda, ani też śnieg :roll:

No nie wiem czy jest dobrze. Jest jeszcze zły człowiek (który potrafi uderzyć kamieniem, lub czymś dużo gorszym) psy, pędzące samochody :roll:

Po prostu raj na Ziemi :roll:

Mieszkam obok :roll: Praktycznie całe życie. Jest to okolica przyjazna kotom. Zagrożeniem są samochody. Co zwłaszcza jest niebezpieczne dla kotów dorosłych i wypuszczonych bezmyślnie w tym miejscu. Wszystko inne jest ok.
Więc nie nakręcajcie się bez potrzeby, zwłaszcza nie mając pojęcia o miejscu.
Moim zdaniem mozliwe są 3 warianty (jeśli jest prawdą, że kotek tam nie ma):
- KM zabrała stamtąd kotki
- same kotki przeniosły się w inne miejsce (a w okolicy są takie mozliwości i jest ich sporo)
- kotki nie żyją, mam nadzieję, że ten wariant nie wchodzi w grę.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt cze 04, 2010 17:35 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

tillibulek pisze:

teraz na powódź zwalą...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 04, 2010 20:09 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

BOZENAZWISNIEWA pisze:
tillibulek pisze:

teraz na powódź zwalą...

Kto i co zwali na powódź?

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt cze 04, 2010 20:42 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Magda, przesłałam Ci mailem to, co dostałam dzisiaj od prawniczki.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

[poprzednia][następna]