Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Etiopia, zaraz ja wrzucę do znalezionych.
Aha, nie słyszał ktoś o rudym kocie znalezionym w okolicach Tyńca? dzwonił do mnie poszukujący go właściciel
Miuti pisze:Etiopia - chyba się jutro zobaczymy?![]()
Mam dwa piwa i sok wiśniowy.
Etiopia pisze:Miuti pisze:Etiopia - chyba się jutro zobaczymy?![]()
Mam dwa piwa i sok wiśniowy.
Miuti nie pije alkoholu - nie mogę. Na ten moment nie wiem, być może Kastapra da radę wziąć kicię . Ale to wszystko się jutro okaże. Jak by co to będę pamiętać o Twojej propozycji. Dziękuje.
Kicia siedzi sobie w króliczej klatce w drugim pokoju - wyluzowana na razie jedzonka nie ruszyła - dałam jej suche i rozwodnioną puszkę.
Gdzie jeszcze mogę znajdę ogłosić ??
Ps: Są jakieś wolne portale do ogłaszania kotów ? Ile czasu to zajmuje? i jak się to robi? Jak często trzeba odnawiać ogłoszenia ? Może bym coś wzięła - tylko potrzebuje żeby mnie ktoś na początku poprowadził za rękę.
Tweety pisze:
a możesz na razie zrobić metamorfozy ogólne? Leone prosił aby przerobić je na automat, tak jak robiłaś to z którymś działem
Etiopia pisze:Tweety pisze:
a możesz na razie zrobić metamorfozy ogólne? Leone prosił aby przerobić je na automat, tak jak robiłaś to z którymś działem
Tak mogę zrobić, tylko skąd i co mam wziąć.
Tweety pisze:Leone pewnie wie najlepiej
_namida_ pisze:Niestety Filip trafił z powrotem do Kociarni![]()
W ciągu kilku godzin zdążył zasikać pokój, łazienkę i przedpokój, w tym torbę i buty mojego faceta (rywal, czy jak?).
I raczej nie zamierzał na tym poprzestać. Umieszczenie go w jednym pomieszczeniu też nie zdało egzaminu z racji jego chęci wydostania się, wspieranej zdolnościami wokalnymi.
Wcale to nie pachnie jak wykastrowany kocurek, czyścimy właśnie podłogi i wietrzymy wszystkimi oknami...
Szkoda
_namida_ pisze:Niestety Filip trafił z powrotem do Kociarni![]()
W ciągu kilku godzin zdążył zasikać pokój, łazienkę i przedpokój, w tym torbę i buty mojego faceta (rywal, czy jak?).
I raczej nie zamierzał na tym poprzestać. Umieszczenie go w jednym pomieszczeniu też nie zdało egzaminu z racji jego chęci wydostania się, wspieranej zdolnościami wokalnymi.
Wcale to nie pachnie jak wykastrowany kocurek, czyścimy właśnie podłogi i wietrzymy wszystkimi oknami...
Szkoda
Akima pisze:Miaucia, Pestka, Kora, Szila, Szymek, 8 kociąt z Bielan, Baloo , Milka, Franek, 2 maleństwa ze smietnika, Pan Kot - Fazi... pamietacie jeszcze kogoś. Może warto poszukac u siebie zdjęć i dodać je do strony. Pamietacie inne ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, smoki1960 i 97 gości