Hm ale zaznaczenie powinno służyc do obrysowania postaci/obiektu Tak rozmywa się całość zdjęcia ale do tego służą warstwy. No ale nie zasmiecajmy wątku burasiów bo o nie tu walczymy Kropcia skype sobie załóż posle program i wytłumacze co trzeba. W górę słodziaki !
Phanteczko-do skype'a trzeba miec kamerkę i mikrofon,a ja troche finansowo nieciekawie stoję,a wydatki nadal przede mna Poza tym czasu brakuje na wszystko,jedynie pilnuje watków i przeglądam forum,bo to w tej chwili najważniejsze!-a nuż trafi sie jakaś okazja?
Dobrej nocy Kasiunia!!!!-oby!!!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
do skype wystarczą na początek tanie słuchawki z mikrofonem jeśli chodzi o czas to wystarczy godzinka aby zapisać sobie na kartce czynnośi po kolei Jak kiedyś sobie sprawisz co trzeba jestem do usług
Dobrej nocki Kasiu i buraski Rano trzeba wstać i pracować na przyjemności dla futrzaków
Witaj Kasieńko! Oby ten piąteczek zakończył sie tak miło ,jak się zaczyna,albo jeszcze milej! Tak bym chciała,żeby ktoś mądry zadzwonił i dał nadzieję na domek dla moich burasiów. A tu nawet durnych telefonów nie ma(choć może to i lepiej-po co sobie nerwy szarpac?)
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"