Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Kaprys2004 pisze:http://www.petycje.pl/4786
podpisałam
Kaprys2004 pisze:_kathrin pisze:PILNIE DT!!!
Do wzięcia z Bródna z piwnicy są dwa 2-miesięczne czarne kociaki i jeden jakiś większy. Dzikie, optycznie zdrowe. Pilnie dla nich DT.
Do lecznicy przyjechała na sterylizacje wczoraj miła, oswojona, kicia z Sokołowa. Dla niej też potrzeba DT.
Czy ktoś może podejść do lecznicy zrobić dobre zdjęcia kici?
Za 2-3 tygodnie przyjadą również z Sokołowa kociaki, teraz się będą uodparniać po szczepieniu.
Kociaki są trzy, ok. 3-4-miesięczne.
Uschi pisze:o, ciesze się z Gizma
słuchajcie, potrzebuje info, czy inne koty które ogłaszam (Procent z Promilką, maluchy od Agneski bury i czarny) są już wyadoptowane? nie wiem, czy wznawiać allegro, a nie śledzę ostatnio w ogóle forum.
_kathrin pisze:.....Do lecznicy przyjechała na sterylizacje wczoraj miła, oswojona, kicia z Sokołowa. Dla niej też potrzeba DT. .....
Kaprys2004 pisze:Gazik.. Tak szybko się porusza czy.. bączy?![]()
Agneska pisze:Uschi pisze:o, ciesze się z Gizma
słuchajcie, potrzebuje info, czy inne koty które ogłaszam (Procent z Promilką, maluchy od Agneski bury i czarny) są już wyadoptowane? nie wiem, czy wznawiać allegro, a nie śledzę ostatnio w ogóle forum.
Procent i Promilka bardzo potrzebują ogłoszeń (rozmawiałam z Jopop, nikt do tej pory nie zadzwonił w ich sprawie). Czarny maluch szuka domu, bury pojechał w niedzielę do nowego domu.
Uschi pisze:Agneska pisze:Uschi pisze:o, ciesze się z Gizma
Procent i Promilka bardzo potrzebują ogłoszeń (rozmawiałam z Jopop, nikt do tej pory nie zadzwonił w ich sprawie). Czarny maluch szuka domu, bury pojechał w niedzielę do nowego domu.
Agneska, wyślij mi więcej zdjęć czarnego, te obecne są średnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1126 gości