BOZENAZWISNIEWA pisze:Mruczeńka1981 pisze:umarł mój Kubuś...Robiliśmy wszystko...Dlaczego tak szybko...
Podejrzenie pp dlatego na razie nie mogę przychodzić do schronu...
OJEJ,przykro Mruczeńka mi...teraz i ja nie za wesołe wiesci-buraski ze schronu jakie wziełam MAJA BIAŁACZKE, Milus, Samantha z maluszków nie...Dorosłe koty-czyste...Wet proponuje znalezienie domu Kaji z białaczka, badx...jej uspienie dla bezpieczeństwa pozostałych 14 kotów.Wyniki krwi ma złe,ale tamta burasia co zmarła miała gorsze.Wet sie boi,ze podczas nasilenia choroby moze zarazic pozostałe.Inna opcja, podajemy interferomn i ryzykujemy zycie innych kociastych.Antonio juz na salonach-waga piekna, wyniki super, nosek zaleczony...dostał tylko antybiotyk i szczepionke typu Zylexis, ale inna , tańsza .Kiteczka ma złe wyniki...tak jakby jakies nowotworowe,ale wszystko pod kontrola, mozliewe,ze za mało zelaza tylko...
Dziewczyny-wiem ,ze to głupie,ale przed oddaniem do jakiegokolwiek domu trzeba jednak taki test zrobic,albo odizolowac od kotów..inaczej klapa jest...jesli dom jest wiekszego stada...Nie zamierzam siedziec bezczynnie jak jest kocurro potrzebujacy i na mnie mozecie zawsze liczyc...ale to CUD,ZE inne koty sie nie zaraziły od Kaji i rodzeństwa jakie zeszło...
Noc nieprzespana, Kaja nie moze isc do izolatki-zawiesiła sie w szale pazurami na scianie-pół domu nie spało-maz kota wypuscił i powiedział-skoro ja leczysz i dupke zawracasz to skoro sie koty nie zaraziły to nie mecz zwierzecia, albo spij z nia w tym pokoju.No bo Kaja spi ze mna na łózku .I była taka przerazona,serce łomotało i slinotoku dostała z przerazenia...jestesmy na dobre i na złe rodzina ,wiec o "córusie futrzasta'walczymy, tymbardziej,ze zakochana jestem w kocie , którego chce adoptowac jak on wyzdrowieje i Figaro sie zgodzi.Dlatego wstałam z podniesionym czołem i do boju Polsko!Zylexis Kaja dostała, jutro dawka nastepna..Miłego dnia-Mruczeńko-trzymaj sie jeszcze raz....