Prosimy o wsparcie i karmę dla bezdomniaczków i tymczasów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 18:33 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Też będę trzymać.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto cze 29, 2010 9:18 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Bolus znowu zaczyna się drapać przy pysiu, strupek już cały rozwalony
tak wygląda teraz ogromna rana na karku :(

Obrazek

Obrazek
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Wto cze 29, 2010 12:27 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Uuuuuu....Aż mnie skóra rozbolała na sam widok :cry: :cry: Ale biedny Boluś musi cierpieć :cry: :cry: Jak bardzo go to musi swędzieć,skoro potrafi tak mocno się okaleczyć :?: :cry: Czy naprawdę nic mu nie pomoże? :cry:
Boluś...chłopaku nie daj się tej paskudnej alergii :ok: :ok:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Śro cze 30, 2010 9:26 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

to prawda rewelacyjnie to nie wygląda i wielkie jest jak nie wiem co :(

Wczoraj mieliśmy super Gościa - Cioteczka Willow_ do nas zagościła :1luvu: Zawiozła nas do dr. garncarza, za co bardzo serdecznie dziękujemy :1luvu:
dziękujemy również jedzonko :1luvu:, dotarło :)

co po nie które koty ładnie się przywitały, Bolus się pokazał, a raczej pokazał to co ma na grzbiecie :(
no i nasza Saba bardzo polubiła Willow_ :)

Anna Rylska

Post » Śro cze 30, 2010 9:41 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Ale miło mi ... :oops:
Saba jest świetna, kociaste też chociaż niektóre przyczajone, ale wiadomo przecież ... przyczajony tygrys, ukryty smok :ryk:

Rana Bolusia na zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości, co prawda nie pokazał mi jej w pełnej okazałości, ale rozmiar wydrapanego futra jak na jego gabaryty jest ogromny :( - mam nadzieję, że mu się poprawi niebawem.

A dla Ani ... czapki z głów za tak wspaniałą opiekę nad kociastymi :king:

PS. Miałam chrapkę na Rudiego - boski miziak :kotek:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro cze 30, 2010 14:01 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

a ja jak wróciłam, to Saba była trochę zawiedziona, że jestem sama, rzadko się jej zdarza, żeby tak od razu kogoś polubić :)

Serum bardzo bardzo dziękujemy za pomoc :1luvu:

Bolus jest naprawdę biedny :( dziś śpi schowany w szafie, niech nikt go tam nie dotyka i nie patrzy!
Rudi, to taki cygański kot, do każdego przyjdzie, będzie się miział :)

Dziś rozmawiałam z domkiem, tym co ma zabrać 2 kociaki, jada na 100% w piątek, ufff
Zostaje malutki Ozorek. Pogoda mu nie bardzo służy, głownie śpi, jest zamulony. Mamy nawrót świerzba w uszkach :?

Anna Rylska

Post » Śro cze 30, 2010 15:52 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Nie ma za co :wink: Trzymam kciuki za nowy domek dla kociaków :ok:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw lip 01, 2010 9:25 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

sielanka z Samsonikiem się skończyła, znowu nastała faza kompletnego niejedzenia, pewnie przez ten upały.
Od wczoraj kot kompletnie nic nie chce jeść sam; nawadniamy go trochę kroplówkami i elektrolitami. Już czasami nie mam pomysłu co mu dawać do jedzenia. o taki trudny pacjent, nie daje sobie podać nawet wody przez strzykawkę, a o podaniu tabletki, to można zapomnieć :?

Boluś ciągle się chowa, szafa, to teraz jego najlepsza skrytka jest, nie che pokazywać swoich ran. Jak na razie ładnie się podsuszyły ale nie wiem, kiedy tak wielki łysy, podrapany placek całkiem zarośnie, tym bardziej, ze co kilka dni jakoś dziwnie nasila się drapanie -pewnie ranka się goi i bardziej swędzi.

Anna Rylska

Post » Czw lip 01, 2010 9:35 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Biedne kociska :( najbiedniejszy Bolunio mój króliczek kochany. Aniu a jak tam Ozi? Jest silny? Dobrze się czuje? Niedługo operacja, a to takie chucherko jest jeszcze mikrusie.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw lip 01, 2010 9:42 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Ozi dzis lepiej, wczoraj był ospały al eto ta pogoda. Ma apetyt, żołądek się rozciągnął i już nie wcina jak wróbelek.
Ozorek będzie chyba dostawał zylexin ale już po po operacji, jakiś tydzień po,wet zadecyduje, teraz nie ma co, bo reakcje mogą być różne.
Na razie dostaje pastę energetyczną, scanomune i aloes do picia. Wczoraj oglądał go wet, powiedział, że jest w dobrej formie.Kociak przede wszykim zrobił się bardziej ruchliwy, bo wczesniej to głownie spał tylko, może był aż tak słaby.
Tylko ze świerzbem walczymy, u Juranda też jest świerzb,a nie było :(

Anna Rylska

Post » Czw lip 01, 2010 10:39 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Anna Rylska pisze:sielanka z Samsonikiem się skończyła, znowu nastała faza kompletnego niejedzenia, pewnie przez ten upały.
Od wczoraj kot kompletnie nic nie chce jeść sam; nawadniamy go trochę kroplówkami i elektrolitami. Już czasami nie mam pomysłu co mu dawać do jedzenia. o taki trudny pacjent, nie daje sobie podać nawet wody przez strzykawkę, a o podaniu tabletki, to można zapomnieć :?

Boluś ciągle się chowa, szafa, to teraz jego najlepsza skrytka jest, nie che pokazywać swoich ran. Jak na razie ładnie się podsuszyły ale nie wiem, kiedy tak wielki łysy, podrapany placek całkiem zarośnie, tym bardziej, ze co kilka dni jakoś dziwnie nasila się drapanie -pewnie ranka się goi i bardziej swędzi.

Biedne, biedne koteczki. :cry:

Aniu, przytulam i cały czas jestem z Tobą. :ok: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lip 01, 2010 12:44 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

vega013 pisze:
Anna Rylska pisze:sielanka z Samsonikiem się skończyła, znowu nastała faza kompletnego niejedzenia, pewnie przez ten upały.

Biedne, biedne koteczki. :cry:

Aniu, przytulam i cały czas jestem z Tobą. :ok: :1luvu:

Aniu my również trzymamy mocno kciuki za Twoich podopiecznych,a szczególnie za biednego Bolusia,Ozi :ok: :ok:
No i za domki dla maluchów :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Czw lip 01, 2010 21:02 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

a ja nie dziękuje :1luvu:

i raz jeszcze bardzo serdecznie zapraszam na nasze bazarki, bez pomocy nie damy rady :(
to bardzo gorący i trudny okres dla nas; każda pomoc bezcenna
ja nie wiem w co ręce wkładać i na którym zakręcie już zawracać, tyle się dzieje jednocześnie

Anna Rylska

Post » Pt lip 02, 2010 18:23 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

zapraszam na bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=113610

Anna Rylska

Post » Pt lip 02, 2010 19:41 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Jak tam dzisiaj kondycja Bolusia i Samsonika :?: :kotek:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]