Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Nie wiem z czego taka radość. Gutek bierze "kota w worku".
mirka_t pisze:Fredziolina fotki już dzisiaj były. Następne nie tak szybko. Muszę przystopować ze zdjęciami, bo ich nadmiar może świadczyć o tym, że mam zbyt wiele wolnego czasu. Zbyt mało poświecam się dla kotów.
mirka_t pisze:Fredziolina fotki już dzisiaj były. Następne nie tak szybko. Muszę przystopować ze zdjęciami, bo ich nadmiar może świadczyć o tym, że mam zbyt wiele wolnego czasu. Zbyt mało poświecam się dla kotów.
Fredziolina pisze:mirka_t pisze:Fredziolina fotki już dzisiaj były. Następne nie tak szybko. Muszę przystopować ze zdjęciami, bo ich nadmiar może świadczyć o tym, że mam zbyt wiele wolnego czasu. Zbyt mało poświecam się dla kotów.
nie było mojej Królewny!
Agn pisze:mirka_t pisze:Fredziolina fotki już dzisiaj były. Następne nie tak szybko. Muszę przystopować ze zdjęciami, bo ich nadmiar może świadczyć o tym, że mam zbyt wiele wolnego czasu. Zbyt mało poświecam się dla kotów.
Tak, tak.
Że tylko siedzisz na forum i dyrdymały wypisujesz zamiast orać.![]()
mirka_t pisze:Fredziolina pisze:mirka_t pisze:Fredziolina fotki już dzisiaj były. Następne nie tak szybko. Muszę przystopować ze zdjęciami, bo ich nadmiar może świadczyć o tym, że mam zbyt wiele wolnego czasu. Zbyt mało poświecam się dla kotów.
nie było mojej Królewny!
Ale były jakieś fotki. Jak każdy zacznie mi jęczeć o "swojego" kota to aparat przyrośnie mi do ręki. Może jutro ustrzelę Klemcię.
Gutek pisze:..Mirka uwaga - będziesz musiała nas nakarmić, a to wyzwanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 688 gości