Kamila moje koty kiedy jadą raz w roku na wakacje do babci też są niedotykalskie. A kiedy wracam po 2 tygodniach urlopu to nikt mnie nie poznaje wszyscy się na mnie boczą, a najlepsza i najkochańsza jest moja mama
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
głaski dla maleństwa i twoich kotków oczywiście ,a nie masz czemu się wstydzić za kotkę,to ja przyszłam na jej teren i jeszcze naruszałam jej prywatność.a do tego na mnie nie nakrzyczała,tylko na Ciebie Alusia na żywo piękniejsza niż za fotkach.jak już mały do Ciebie przyjdzie to wycałuj go ode mnie,od nas.jak czasem grymzsi to daję mu po trochę z 2-3 różnych puszek i trochę suchego do tego.czasem trochę śmietany na górę.pozdrawiamy.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Relacje z kociego przedszkola u Cameo zacznę od Piracika:
Złapałam małego na drapaku i tam udało mi się go wygłaskać. Niestety, Pirat dalej jest płochliwy, nie pozwala do siebie podejść - zaraz ucieka, mogę go złapać tylko na drapaku albo w zabawie. Chociaż dzisiaj udało mi się do niego podejść kiedy siedział na łóżku i potem na krześle. Nie jadł, nie był w kuwecie.
Ostatnio edytowano Nie lip 12, 2009 23:12 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz
Kay zrobił mi niespodziankę, z racji łapania Piracika zamknełam drzwi od pokoju, kiedy je otworzyłam zobaczyłam Kaya, oczywiście zwiał, widzę że jest strasznie ciekawski, bawił się myszką, nie reagował kiedy się ruszałam. Coś mi się wydaje że on z dnia na dzień przyzwyczaja się do naszych ruchów