[/quote]
Na moje oko tę wąską komodę można by ewentualnie wstawić w ten kąt po lewej stronie. Wymiary: wysokość 75cm, głębokość 44cm. Nie wiem jak z szerokością, ale powinna pasować (rodzinka nie mogła się do niej dokopać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
[/quote]
Anna_33 pisze:Ok, po burzliwej naradzie z Agnieszka wyszlo mi, ze wszyscy jada.
Agneska, Ty nie mozesz wrecz nie jechac, bo ja musze stamtad wczesniej wrocic.
A ludzi przeciez tam nie zostawimy na pozarcie...chyba
I tak kombinuje caly tydzien, zeby w ogole tam w sobote sie pojawic, bo mi sie klody pojawily.
Anna_33 pisze:Wilhelmi, psy sie tlocza dookola nog, niektore sie denerwuja i podgryzaja kolegow probujac dopchac sie do ludzi. Ja nie napisalam, ze sa agresywne, tylko zdenerwowane.Moga nawet niechcacy ugryzc czlowieka.
Czy mam dodowac, ze nawet zadrapanie zebem nieszczepionego psa moze byc niemile w skutkach?Nie musi wyrwac nikomu miesa z lydki..
Wole ostrzec ludzi zeby byli ostrozni, niz zeby wykazywali zbytnia lekkomyslnosc.I jesli mam cos do gadania, to nie zgodze sie zeby sami chodzili tam po wybiegu.
Anna_33 pisze:
Kocurek niekastrowany, około 3 lat; koci katar, ropny wypływ z nosa; świerzb uszny; brzydka, przerzedzona sierść, możłiwa grzybica skórna, stare uszkodzenie prawej małżowiny usznej; stare uszkodzenie rogówki oka prawego - są zrosty z tęczówką. Testy na zakaźne - jutro.Kocurek przebywala lecznica CoolCaty Trafila juz do DT CoToMa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Gosiagosia, squid i 174 gości