Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 29, 2009 0:34

Majka mam dla Ciebie News-a :!: :wink:

Stwierdziłam płeć maluszków i się ciupnę że mam rację :twisted:
Kto chętny na zakład 8)

Więc:
1) Tricolor - każdy wie że kotka
2) Czarna - koteczka więc "córeczka" Misiorka
3) Krówek - chłopczyk
4) Pingwinek - chłopczyk

:D :D :D :D
MIKUŚ

Post » Nie mar 29, 2009 7:53

Robaczki były niezwykle dzielne i grzeczne. One wogóle nie krzyczały. Siedziały cichuteńko - cały czas spały. 5h mojego snu <a one ani razy nie miauknęły że są głodne i bardziej wkurzone były że je budzę na jedzenie. No ale cóż pojadły i poszły znowu spać. Niech śpią, śpią i jeszcze raz śpią - muszą być zdrowe i duże. W końcu zaraz przyjeżdża ich mamusia Maja :lol:
MIKUŚ

Post » Nie mar 29, 2009 9:45

Za koteczki :ok: :ok: :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie mar 29, 2009 10:19

kciuki za koteczki male ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie mar 29, 2009 11:43

Relacja lekko podstarzałej młodej mamusi :wink: Dziaciątka jeszcze w samochodzie zostały nakarmione i za chwile odmasowane. Tricolorka strzeliła taaakiego kupala że wszystkie trzeba było wycierać. Podróż zniosły dobrze , teraz tak cicho śpią na termoforku , że co chwila chodzę sprawdzać czy wszystko w porządku. Acha i któryś mruczy przez sen. Za chwile mijają trzy godziny i będziemy się znowu karmić. :lol:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie mar 29, 2009 11:50

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 29, 2009 12:47

terenia1 pisze:A Pepe 8O ma się bosko 8O serce rośnie jak się na niego patrzy i w takich momentach czuję, że jest sens w tym co robimy :lol: bo sa takie momenty, że wydaje się że nasze działania nie mają kompletnie żadnego sensu :cry: moni a czy Wy macie jakiś odrebny apartament dla kociaków bo na filmiku wygląda zajefajnie 8O beleczki półeczki super, bo letni apartament widzialam też super 8O te Twoje kociaste maja sie super :lol:

Dziekuje :)
Nie mamy odrebnego apartamentu dla naszych kotow, to raczej my w ICH domu mamy swoj kacik, czyli pare cm lozka i nasze 2 biurka. :lol:
Poleczki robimy, zeby kociaste mogly pobiegac pod sufitem, maja w ten sposob wiecej miejsca, to pozwala na "powiekszenie" malego mieszkania :)
Drapak tez sami zrobilismy, wyszlo o wiele taniej niz w sklepie, a jaka satysfakcja :)
Ja wymyslam nowe udogodnienia dla kocich pupek i gdy mowie "Mam pomysl!" to TZ juz przewraca oczami :lol:

W tym co robicie jest sens !
Uratowaliscie zycie juz tak wielu kotom (popatrzcie na strone 1. watku ! ), w tym naszemu kochanemu Pepe, za co jestesmy Wam bardzo wdzieczni :)

Nadal sciskam kciuki za zdrowie kruszynek :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Nie mar 29, 2009 14:43

Myslę, że przez sen chrumka czarnulka bo ona tak mi robiła:
Cyckam, cyckam - już nie mogę = odlatuję i mrrrr................
:lol: :lol: :lol:
MIKUŚ

Post » Nie mar 29, 2009 15:51

MIKUŚ pisze:
Kropeczka13 pisze:Obrazek

kURCZĘ - dla mnie osobiście to wykapana PLAMKA.

Marta może warto by sprawdzić co z Plamką? Co u niej :evil:

Mnie też na myśl przyszło że to Plamka ,ale z tego co wiem Plamka na stałę zostala u Beaty.Zresztą Plamka miała na grzbieciku plamki ,a koteczka u Wiesia ma bury płaszczyk :wink:

A co do maluszków to Maja ja wpadłam na pomysł coby ci je podrzucić.Przepraszam ,mam nadzieję ze przyniosą wiecej radości niż obowiązków. A co do becikowego to coś pomyslimy :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie mar 29, 2009 18:37

Marta nie masz za co przepraszać , przecież sama sie o żłobek prosiłam :lol: Przy moich trzech etatach - ten czwarty jakoś dam radę. Oby się im tylko udało przeżyć! I w tym problem. jeżeli sie uda to.... błaaaaaaaaaagam nie zostawcie mnie z 9 kotami :strach:
A teraz do rzeczy - tak jak pisała Basia jeżeli chodzi o płeć
1/ tricolorka - Pysia bo najmniejsza i najbardziej rozdarta
2/ czarna, córka kastrowanego Misiora czyli Misia
3/ pingwinek - Tosiek
4/ krówek z grzywką - Ziutek - jak się przyssie do flaszki to nie chce puścić

jedzą ładnie, sioo nie ma problemu , kupki były już u Pysi i Ziutka, reszta na razie nie ma ochoty oddać mamusi urobku , wyglądają że są od domowej kotki bo ani jednej pchły na nich . Po włożeniu ręki do koszyczka natychmiast mam przyssane 4 pijawki. Moje pozostałe lekko obrażone bo drzwi od pokoju nagle zamknięte.
Natomiast Misior mimo pilnowania i 100% karmy renal, leków, kroplówek płuczacych -niestety kreatynina mu rośnie , mocznik trochę spadł, :cry: Chociaż kot wyglada dużo lepiej niz przedtem a wyniki ma do d....
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie mar 29, 2009 19:01

Zaaktualizowałam kacik adopcyjny .

I wpisałam wszystkie wydatki jakie przeszły przez moje ręce i zabiegi jakie załatwiłam .

Majeczko trzymam kciuki za maleństwa ,ale najbardziej kibicuję mojemu ulubieńcowi Povolniakowi czyli czarnemu dziadziusiowi.

Nie bój żaby nie zostawimy cię z tą liczbą kociastych :wink: Zajmię sie ogłoszeniami nie ma problemu.Maluchy śliczne to i bedzie kolejka po domki :wink:

mar_tika

Post » Nie mar 29, 2009 19:06

Ale fajnie :lol:
Maleńtasy mają już imiona. Kobieto kiedy Ty będziesz spać :?
Praca, Junior, swoje + nowe "dzieci". 8O
Masz teraz bardzo wesoło :roll:
A urobek będzie, będzie..............wynagrodzą Ci to w dowód podziękowania :wink:
MIKUŚ

Post » Nie mar 29, 2009 19:09

NINIEJSZYM OŚWIADCZAM IŻ SEZON NA MALUCHY WŁASNIE SIĘ ROZPOCZĄŁ.

:arrow: Właśnie ruszył żłobek majencji.
:arrow: Wkrótce ruszy przedszkole Mikusia.
:arrow: Następnie DOMKI TYMCZASOWE. Prosimy o deklarację czy ktoś może i ile wziąść podopiecznych do domu :?: :!:
MIKUŚ

Post » Nie mar 29, 2009 19:20

MIKUŚ pisze:NINIEJSZYM OŚWIADCZAM IŻ SEZON NA MALUCHY WŁASNIE SIĘ ROZPOCZĄŁ.

:arrow: Właśnie ruszył żłobek majencji.
:arrow: Wkrótce ruszy przedszkole Mikusia.
:arrow: Następnie DOMKI TYMCZASOWE. Prosimy o deklarację czy ktoś może i ile wziąść podopiecznych do domu :?: :!:

Czyli przedszkole Mikusia rusza kiedy?W piatek?
Baśka w piątek przyjeżdzaja do nas maluchy 5 tyg z hurtowni .Pamietaj proszę !!
Nie chce ich dawac na kociarnię!!!

mar_tika

Post » Nie mar 29, 2009 19:37

Jeden miot ?! Ile ich jest 8O

Zgłupieję do reszty - tylko muszę starą przekabacić. Cholera - Marta tylko żebym potem nie żałowała bo one sa w miarę zdrowe???

A wiesz jaka u mnie kolejność jest. Biorę te największe zdechlaczki. I boję się zapchać miotem wypierdków mamuta. NARAZ.

Ale do piątku jeszcze trochę czasu - więc się obaczy.

Ja nie mam nic przeciw. U mnie w 6m /kwadratowych / pomieściło by się nawet 10 maluchów + żółw+ papuga +...............ja........ :oops:
Kurde tylko żeby starą przekonać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Zaraz idę na piwo bo może już ostatni raz w tym sezonie :cry: :cry: :cry:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]