WAW Koty z Fabryki Koneser. No i jest maluch...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 20:51 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

sibia pisze:Kurdę, a dopiero dziś pojechała?
:strach:

Ciekawe ile bid nazbiera do końca pobytu :? :strach:
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Pt lip 02, 2010 10:07 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

W odpowiedzi na pw.
Grażyna karmi w poniedziałki. Ja będę dziś i w weekend. Zajrzę też we wtorek. A od środy 7.07 do niedzieli mnie nie będzie. Jadę malować na działce.
Mam jeszcze propozycję, żeby w takie upały ograniczyć się jedynie do dosypywania suchego. Do puszek zlatują się straszne ilości much. No chyba, że będziemy tam późno i koty będą czekały.
Obrazek

Migota

Post » Wto lip 06, 2010 23:22 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Meldujemy się na wątku koneserowców:)
Zostaliśmy dziś wtajemniczeni przez Migotę w sprawy techniczne i możemy się włączyć w karmienie. Niestety żaden koneserowy rezydent nam się dziś nie objawił (a byliśmy koło 21). Pójdziemy w weekend.

fekete macska

Od: Sob maja 23, 2009 18:03

Post » Śro lip 07, 2010 9:44 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Rany, ale bomba! Słuchajcie, trzeba się spotkać :) Już myślałam, że poza stałą czwórką nikt nam się nie objawi, a tu taka niespodzianka. Ja będę jak zwykle w piątek, najbliższy.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Śro lip 07, 2010 13:39 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Praska siatka się rozwija:)
Wzięliśmy wczoraj z Konesera jedną z niedziałających łapek i przeprowadziliśmy małą rewitalizację. Dziś wieczorem będziemy łapać na Ząbkowskiej młodą, czarną istotę płci niewiadomej, więc zmodernizowana klatka zadebiutuje. Mam nadzieję, że da radę.

fekete macska

Od: Sob maja 23, 2009 18:03

Post » Pt lip 23, 2010 16:06 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

dubel
Ostatnio edytowano Pt lip 23, 2010 16:09 przez Migota, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Migota

Post » Pt lip 23, 2010 16:08 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Właśnie wróciłam do dom. Jak sytuacja w Koneserze? Coś trzeba donieść? Tak tu cicho. :?

Mam do adopcji czarno-białego kocurka. Może ktoś chce? Patrz moje adopcje, właśnie zrobiłam mu ogłoszenie.
Dobra, wiem, pytanie retoryczne, ale zawsze warto spróbować. :( Oto on

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Migota

Post » Pt lip 23, 2010 22:10 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Dziewczyny, zabijcie mnie, ale zapomniałam dziś pójść... To chyba ten upał. Moge jutro w ramach zadośćuczynienia?
W ostatni piątek była i woda, i jedzenie. Wszystko stało. Kotów niet.

gosiar

Post » Sob lip 24, 2010 21:45 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Byłam dziś, na szczęście dosyć wcześnie. W miskach było sucho i pusto :( Kotów ani śladu, ale nie ich pora.
Będę w Wa-wie do środy. Wyjeżdżam tym razem na długo. Chyba, że zrobi się jesiennie i deszczowo. Dołożę zapasów żeby nie brakło. Jakby co to dzwońcie. TŻ lub córka czasem będą w domu więc będzie można podejść i zabrać co potrzeba. Dogadajcie się żeby chociaż co drugi dzień ktoś był. Plizzzzzz
Obrazek

Migota

Post » Sob lip 24, 2010 22:25 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Ja bylam w srodę, 4 koty, Dziadek i trzy krowy, poszły za mną, więc dałam i puszkę i suche.
Jestem w Wawie, z małymi wyjazdami do 15 sierpnia, potem znikam na 2 tygodnie.

Nikt się nie ustosunkował do pomysłu poproszenia o pomoc dziewczyn z Auc Bella, może to jest dobry moment?
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Nie lip 25, 2010 14:47 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

sibia pisze:Ja bylam w srodę, 4 koty, Dziadek i trzy krowy, poszły za mną, więc dałam i puszkę i suche.

Nikt się nie ustosunkował do pomysłu poproszenia o pomoc dziewczyn z Auc Bella, może to jest dobry moment?

Dziewczyny, jak są takie upały, mam problem z chodzeniem tam częściej. Jak widać,z pamięcią też ;) Nie, no, piątek obstawiam, luz. A nasi nowi koneserowcy? :)
Nic nie słyszałam o dziewczynach z Auć Bella, pytałaś je, Sib?

gosiar

Post » Nie lip 25, 2010 15:33 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

gosiar pisze:
sibia pisze:Ja bylam w srodę, 4 koty, Dziadek i trzy krowy, poszły za mną, więc dałam i puszkę i suche.

Dziewczyny, jak są takie upały, mam problem z chodzeniem tam częściej. Jak widać,z pamięcią też ;) Nie, no, piątek obstawiam, luz. A nasi nowi koneserowcy? :)
Nic nie słyszałam o dziewczynach z Auć Bella, pytałaś je, Sib?

Sibia, skoro je poznałaś to wprowadź je w temat. Fekete macska też pomogą tylko muszą wiedzieć kiedy.
Obrazek

Migota

Post » Nie lip 25, 2010 15:34 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

OK, to umówmy się jakoś przez forum.
Tam jest jeszcze Galeria Dada, Mucha nie Siada. Spróbuję tam się przejść.

gosiar

Post » Nie lip 25, 2010 15:51 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Dada to chyba po drugiej stronie ulicy.
Oj, tylko żeby nie wyszło tak jak w tym przysłowiu: gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść.
Szkoda Darka
Obrazek

Migota

Post » Nie lip 25, 2010 20:36 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Krwawa jatka.Stopniały śniegi[']

Ja myślę o kimś konkretnym, jednej-dwóch osobach, po prostu nie wiadomo, czy ktokolwiek będzie chętny.
Tam jest jeszcze na terenie Konesera ten bar przy wejściu, może ich spytać?

gosiar

[poprzednia][następna]