Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Iweta pisze:mar_tika pisze:Rozmawiam z domkiem zakochanym w Krówce.Na 98% Króweczka zostanie Warszawianką.
Muszę to jeszcze przedyskutować z dziewczynami ,bo po mojej osobistej wpadce z adopcją rudego mam pewien niesmak
...no własnie, co z Rudym? Jest już ?
no nie dojechał .Rozmawiałam z Żaneta nie ma czasu.Ma przesłac fotki i narazie do niedzieli zostanie u nie a ja wystawie ogłoszenia.
Sama nie wiem co o tym mysleć![]()
Na kociarni kot cud mód .U żanety rzuca się na dzieci.
BYć może nie toleruje dzieci?Kurde ?jestem w kropce
mar_tika pisze:Rozmawiam z domkiem zakochanym w Krówce.Na 98% Króweczka zostanie Warszawianką.
Muszę to jeszcze przedyskutować z dziewczynami ,bo po mojej osobistej wpadce z adopcją rudego mam pewien niesmak
Filomen pisze:mar_tika pisze:Rozmawiam z domkiem zakochanym w Krówce.Na 98% Króweczka zostanie Warszawianką.
Marta we wtorek jade do warszawy, jakby co mogę zabrać
terenia1 pisze:No witaj Pawełku coś się dawno nie oddzywałeśale chyba wszystko ok u Ciebie
widzę że przeważ opcja nr 5
no zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
bubor pisze:terenia1 pisze:No witaj Pawełku coś się dawno nie oddzywałeśale chyba wszystko ok u Ciebie
![]()
Witajcie wieczorową porą![]()
Ech , złośliwość rzeczy martwych a w tym przypadku awaria komputera spowodowała że praktycznie dopiero wczoraj wróciłem do "obiegu " po ponad tygodniowej nieobecności
terenia1 pisze:bubor pisze:terenia1 pisze:No witaj Pawełku coś się dawno nie oddzywałeśale chyba wszystko ok u Ciebie
![]()
Witajcie wieczorową porą![]()
Ech , złośliwość rzeczy martwych a w tym przypadku awaria komputera spowodowała że praktycznie dopiero wczoraj wróciłem do "obiegu " po ponad tygodniowej nieobecności
No witaj Pawełkutak to jest z tym sprzętem komputerowym, ale ważne że dało się naprawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 93 gości