Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 21, 2009 22:31

hahahahah qpawa wyrutnia hahahahahahahaha :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Śro sty 21, 2009 22:52

mar_tika pisze:
Iweta pisze:
mar_tika pisze:Rozmawiam z domkiem zakochanym w Krówce.Na 98% Króweczka zostanie Warszawianką.

Muszę to jeszcze przedyskutować z dziewczynami ,bo po mojej osobistej wpadce z adopcją rudego mam pewien niesmak :?

...no własnie, co z Rudym? Jest już ?

no nie dojechał .Rozmawiałam z Żaneta nie ma czasu.Ma przesłac fotki i narazie do niedzieli zostanie u nie a ja wystawie ogłoszenia.
Sama nie wiem co o tym mysleć :roll:
Na kociarni kot cud mód .U żanety rzuca się na dzieci.
BYć może nie toleruje dzieci?Kurde ?jestem w kropce :roll:

ale dla czego do niedzieli? Przecież to nie daleko od kociarni, na skróty, to i na nogach mozna dojść :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro sty 21, 2009 23:06

Może idzie powoli a dokładnie ??? Miejsce w miejsce! :twisted:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro sty 21, 2009 23:12

Dziś z Basią byłyśmy w schronisku, niestety na kociarnię nas nie wpuścili - podobnież praktycznie nie ma wcale kociaków 8O no nie wiem sama co o tym sądzić, zabrałysmy 3 kociaki, podobnież zostały tylko jeszcze 2 , ale gdzieś tam już idą :? Koniecznie trzeba się spotkać z kierownikiem i pogadać na ten temat bo chyba łaski nam nie robią :twisted: Przywiozłyśmy - kocurka chyba takiego rocznego biały prązkowany, kotkę chyba - prawie cała biała z czarnymi plamami, i kotkę przywiezioną dziś do schroniska - krówkowata, sterylizowana, ok. 4 lat ma na imię Fiona, ale kotka jest totalnie przerazona - agresywna bardzo udrapała Baśkę i Wiesia, nawet atakuje łapkami przez kontenerek i cały czas warczy :( mam nadzieję, że jest tylko przerażona i stąd ta agresja, nawet nie wyciągnęłysmy jej z kontenerka - otworzony wstawiłyśmy do boksu.
Reszta kociaków całkiem fajnie, czarnulka Kiki biega z kociastymi - to fajniutka , miziasta koteczka :D Filipek niestety pokasłuje, ale mam nadzieję, że antybiotyk zadziała.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 22, 2009 9:40

To się dzieje na okrąglo.
Fajnie Majencja że Dziadek wylądowal u ciebie, a ryżego ktoś napewno pokocha.
Tylko on taki indywidualista chyba musi być. :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sty 22, 2009 14:35

Marta będzie wieczorkiem na kociarni to chyba zda relacje jak tam warcząca Fionka :( oby jej tylko tak nie zostało :?

terenia1

Post » Czw sty 22, 2009 15:56

mar_tika pisze:Rozmawiam z domkiem zakochanym w Krówce.Na 98% Króweczka zostanie Warszawianką.

Muszę to jeszcze przedyskutować z dziewczynami ,bo po mojej osobistej wpadce z adopcją rudego mam pewien niesmak :?

Marta we wtorek jade do warszawy, jakby co mogę zabrać :cowsleep:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw sty 22, 2009 16:04

Ryzy po prostu musi być sam albo trafić na drugiego podobnego niereformowalnego. Jako do ludzi jest super ale trudno mu sie dziwić ze chce się bawić jak widzi inne footra. No ale moja szanowna reszta nie lubi sie ruszać no chyba że do miski albo kuwety lub za mną jak psy. A bójka z innymi im nie w głowie. Tyle razy ile sie pobiły a on dalej zaczyna. Parę godzin spokoju, ja już się cieszę i za chwilę- mam wrażenie że mordownia jakaś. Trzeba lecieć i rozdzielać bo dramat gotowy.No albo ciągle zamykać jak nas nie ma bo kto upilnuje ?
Dzisiaj pod drzwiami przywitał mnie Misiek, i co zrobił? :lol: :lol: Od razu podreptał do łazienki gdzie jego miska na żarcie stoi i przyjął postawę oczekującą na mięcho. A potem :lol: wywalił się na rogówke i zaczął się....bawić swoim ogonem. A że łapki krótkie, ogonek krótki to był ubaw :ryk:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sty 22, 2009 20:42

Filomen pisze:

Marta we wtorek jade do warszawy, jakby co mogę zabrać :cowsleep:

Tylko niech mar_tika wpierw dobrze się zastanowi i przeanalizuje :wink:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Czw sty 22, 2009 21:25

terenia1 pisze:No witaj Pawełku coś się dawno nie oddzywałeś :) ale chyba wszystko ok u Ciebie :D widzę że przeważ opcja nr 5 :) no zobaczymy co z tego wyniknie :)

Witajcie wieczorową porą :wink:
Ech , złośliwość rzeczy martwych a w tym przypadku awaria komputera spowodowała że praktycznie dopiero wczoraj wróciłem do "obiegu " po ponad tygodniowej nieobecności :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sty 22, 2009 23:01

bubor pisze:
terenia1 pisze:No witaj Pawełku coś się dawno nie oddzywałeś :) ale chyba wszystko ok u Ciebie :D widzę że przeważ opcja nr 5 :) no zobaczymy co z tego wyniknie :)

Ech , złośliwość rzeczy martwych a w tym przypadku awaria komputera spowodowała że praktycznie dopiero wczoraj wróciłem do "obiegu " po ponad tygodniowej nieobecności :roll:

No witaj Pawełku :lol: tak to jest z tym sprzętem komputerowym, ale ważne że dało się naprawić :lol:

terenia1

Post » Czw sty 22, 2009 23:07

terenia1 pisze:
bubor pisze:

No witaj Pawełku :lol: tak to jest z tym sprzętem komputerowym, ale ważne że dało się naprawić :lol:

.........no i że będe mógł Wam czasami pozakłucać :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 23, 2009 8:47

Dziewczyny mam prośbę podam numer telefonu do p. Zosi - dzwoniła do mnie kilka dni temu ma w domu przygarnietych ok. 20 kociaków z ulicy, albo jej podrzucają ludzie :( ona leczy kociaki dba o nie ale nie radzi sobie w wyadoptowywaniem :( mam prosbę jeśli dzwonią do nas ludzie w sprawie kociaków - a u nas nie ma takiego lub nie chcą naszych mozna by podać numer telefonu p. Zosi - nie jest to jakaś nawiedzona karmicielka i zbieraczka, tak że też dba o to żeby kociaki znalazły dobre domy. Jak znajdziemy chwilę czasu to może podjedziemy z Martą do niej. Numer telefonu 516-425-467

terenia1

Post » Pt sty 23, 2009 11:43

Hoop :roll:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pt sty 23, 2009 14:35

Z Domku Stalego "Swierzbikowej" Obrazek obecnie Martini:
"Kicia urosla, przymiluch straszny,bardzo zabawowa,zdrowa i wesola"
Fotki przesla pozniej
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA