To zdjęcie jest rewelacyjne.
A skąd macie Gremlinke? jest cudna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Gremlinka jakiś czas temu przyjechała z Częstochowy, tam miała być uśpionaNiestety jest uczuleniowcem, a przy próbach pielęgnacji i leczenia wpada w histerię. Najprawdopodobniej ma za sobą jakieś niemiłe przeżycia...
iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Gremlinka jakiś czas temu przyjechała z Częstochowy, tam miała być uśpionaNiestety jest uczuleniowcem, a przy próbach pielęgnacji i leczenia wpada w histerię. Najprawdopodobniej ma za sobą jakieś niemiłe przeżycia...
uśpiona![]()
![]()
jak słyszę cos takiego to mnie szl.g trafia
![]()
![]()
![]()
iwona_35 pisze:Słuchaj Cindy do Dog?
CoToMa pisze:
A tak na marginesie, do Cindy, żeby zrozumiała o co chodzi, trzeba mówić po niemiecku![]()
iwona_35 pisze:CoToMa pisze:
A tak na marginesie, do Cindy, żeby zrozumiała o co chodzi, trzeba mówić po niemiecku![]()
A jak na to wpadłyście?
Boo77 pisze:Dzwoniła Lucynka. Z Mufinką jest źleCzekają na operację.
Wiem, że Lucyna i Pani Ala są praktycznie bez groszaJeśli ktoś może coś podarować, wystawić jakąś aukcję, bardzo proszę. Lucynka powiększy swoje długi w lecznicy
Boo77 pisze:Dzwoniła Lucynka. Z Mufinką jest źleCzekają na operację.
Wiem, że Lucyna i Pani Ala są praktycznie bez groszaJeśli ktoś może coś podarować, wystawić jakąś aukcję, bardzo proszę. Lucynka powiększy swoje długi w lecznicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości