Wojtusiu...tak bardzo tęsknię....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 18, 2014 22:29 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Wróciłem. Trochę późnawo - ale optymistycznie - rozmawiałem z kolegą lekarzem od ludzi i powiedział tak, nie wierz do końca żadnym testom, u nas jest takie laboratorium, że zdrowej kobiecie wyszło zaawansowane stadium raka (fakt sam bardzo się wkurzył), zatem o FIPie zapominamy. Uciskaj rano skoro wstaniesz kochanego Wojtusia. Od wujka wielkie MIAU dla niego. Kotek będzie zdrów. :ok: :ok: :ok: :catmilk: :kotek:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Wto mar 18, 2014 23:58 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Tak to jest z tymi badaniami:(
Piccolo miał całkiem przyzwoite badania a zgasł:(

Niech Wojtuś spokojnie je i wydala.
A potem się zobaczy.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro mar 19, 2014 6:24 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Witam porannie Cioteczki i Wujka (fajnie znów tak napisać :D )

Wieści z frontu są takie, że Wojtus skwapliwie skorzystał z mojego pozwolenia danego na forum i moje biedne łóżeczko pływa :( .
Wczoraj do prania była tylko narzuta, dzis wszystko.
W ciągu dnia robi normalnie do kuwetki, tylko w nocy siura na łóżko.
Zabezpieczę dziś folią, ale jest z tym dodatkowy problem, bo na kanapie jest też kocyk elektryczny, który jest zaprogramowany na konkretne godziny i ogrzewa Wojtusia.
Nie wiem, czy to nie zaszkodzi, Wojtusiowi i kocykowi :? .

Swoją drogą, to jest dopiero wielka i prawdziwa miłość, nie? :mrgreen:
Lej sobie chłopaczku, gdzie chcesz, bo jak lejesz, to znaczy, że żyjesz.
Sr...j sobie na zdrówko, możesz nawet na poduszkę, bo jak sr...asz, to znaczy, że żyjesz :ok: .

Jednakowoż cały czas mnie zastanawia, czy aby ktoś Wojtusiowi w zalaniu mojego łóżeczka nie pomógł :? <podejrzliwie zerka na wujcia Alisia>
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro mar 19, 2014 6:43 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Jeśli chodzi o wyrażanie miłości, to o Wojtusiu było, wiem :wink:
bo najlepiej tak wyrazić, jak się jest Wojtkiem.
Uważaj z elektrycznością i wilgocią :roll:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro mar 19, 2014 6:49 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

MalgWroclaw pisze:Jeśli chodzi o wyrażanie miłości, to o Wojtusiu było, wiem :wink:
bo najlepiej tak wyrazić, jak się jest Wojtkiem.
Uważaj z elektrycznością i wilgocią :roll:

No cóż, Małgoś...powiedziało się A, trzeba powiedzieć i B. Niech wyraża, jak mu wygodnie, byle wyrażał :wink: .
Kombinuję, jak z tym kocykiem zrobić....
Wojtuś musi go mieć, ale żeby to było bezpieczne, to folia powinna iść na kocyś.
I tu pojawia się mój problem, nie wiem po prostu, czy nie zwilgotnieje pod wpływem Wojtusiowego ciałka pod spodem.
No nic, mam jeszcze godzinkę na kombinacje :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro mar 19, 2014 6:51 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

To de poczytaj, co u nas, jak masz chwilę :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro mar 19, 2014 6:54 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

MalgWroclaw pisze:To de poczytaj, co u nas, jak masz chwilę :(

Małgosiu, już dawno czytałam :( .
To, co mi się ciśnie, do publikacji się nie nadaje.
Masz pełne prawo być wściekła i rozżalona.
I musisz się trzymać...no, innego wyjścia nie ma :( .
Wiem, że to wcale niełatwe...

vip

Post » Śro mar 19, 2014 7:05 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Monolog z dzisiejszego poranka...

- Synuś, zejdź mi z włosów, proszę....Antosiu, słyszysz?....Antolku!...No posuń się, leżysz mi na włosach i ciągniesz, Antoś!....Ło matko kochana, synek, obudź się!...Mnie to boli...Antek!...Przesuń się, wyrywasz mi włosy, do diaska!...Synek, zjeżdżaj z poduszki, ale już!!!...Nosz cholera jasna, w śpiączkę zapadł!...ANTEK!...No co się patrzysz, jazda mi z włosów, nooo....oczywiście, jeszcze się obrażaj, dzięciole jeden!...-

Miłego dnia dla wszystkich! :D

vip

Post » Śro mar 19, 2014 7:07 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

vip pisze:Monolog z dzisiejszego poranka...

- Synuś, zejdź mi z włosów, proszę....Antosiu, słyszysz?....Antolku!...No posuń się, leżysz mi na włosach i ciągniesz, Antoś!....Ło matko kochana, synek, obudź się!...Mnie to boli...Antek!...Przesuń się, wyrywasz mi włosy, do diaska!...Synek, zjeżdżaj z poduszki, ale już!!!...Nosz cholera jasna, w śpiączkę zapadł!...ANTEK!...No co się patrzysz, jazda mi z włosów, nooo....oczywiście, jeszcze się obrażaj, dzięciole jeden!...-

Miłego dnia dla wszystkich! :D

Dialog bezcenny :lol:
:ok: :ok: :ok: :ok: za zdrowie i apetyt Wojtusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 19, 2014 7:13 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Podetnij włosy :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro mar 19, 2014 7:53 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

MalgWroclaw pisze:Podetnij włosy :wink:

NIE!
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Śro mar 19, 2014 8:44 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Poranna porcja kciuków dla Wojtunia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 19, 2014 8:47 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Pozdrowionka dla wszystkich a szczególnie dla Wojtusia :catmilk: :cat3: :kotek: :ok: :ok: :ok: Wojtuś z racji swojej kociej wyjątkowości musi być uprzywilejowany :D :D Teraz już tylko zdrowiej kotku. Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Śro mar 19, 2014 9:45 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

MalgWroclaw pisze:Podetnij włosy :wink:

O właśnie! I problem z głowy :mrgreen:
A nie, po biednym koteczku krzyczeć, jak on sobie grzecznie śpi! :twisted:

Wojtusiu :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 19, 2014 15:22 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Nie nie nie, nie mogę obciąc włosów!
Zawsze miałam krótkie, jakoś mi się udało zapuścić, i chciałabym je trochę mieć takie długie.
Już wolę mieć przerzedzone przez Antosia :mrgreen: .

Wiecie co, Wojtuś to jest mały ściemniacz, ot co :? .
Zafundował sobie ten duży brzuś, żeby grać rolę biednego zagłodzonego koteczka.
Zejść na siusiu w nocy to siły nie ma, ale sterczeć pod drzwiami i uskarżać się głośno na podły los, wikt i opierunek to już tak.
Oszust mały i tyle.
Mięsko mielone wołowe zostało przyjęte łaskawie :mrgreen: .

Teraz będzie chwila przerwy, muszę sie wylaszczyć, bo przyjdzie pan Piotr :mrgreen: :mrgreen: .
Wracam wkrótce.

vip

[poprzednia][następna]