Ogromna pomoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Paczka z żarełkiem dotarła![]()
Ogromna pomoc
Bazyliszkowa pisze:Czy pamiętacie może, czy jest na forum wątek kota niewidzącego i niesłyszącego? Wydaje mi się, że coś było, ale nie mogę znaleźć. I na co należy zwracać uwagę przy szukaniu domu dla takiego kota - jakie warunki powinien spełniać? Czy mieszkanie 56m z dwojgiem dorosłych osób i dwoma dorosłymi kotami to dobre miejsce dla takiego kota?
Pytam, bo szukamy domu dla Perełki, o której wyżej.
Kamakolo pisze:Dziewczyny prośba (nie wiem czy nie powielam przypadkiem) : potrzebna nam wizyta przed-adopcyjna dla naszej półślepki Lenki, wizyta w Poznaniu. Fajny, dobrze rokujący domek, ale z Katowic trochę daleko
do Poznania, zatem szukamy kogoś na miejscu do PA.
jerzykowka pisze:Kamakolo pisze:Dziewczyny prośba (nie wiem czy nie powielam przypadkiem) : potrzebna nam wizyta przed-adopcyjna dla naszej półślepki Lenki, wizyta w Poznaniu. Fajny, dobrze rokujący domek, ale z Katowic trochę daleko
Witaj,
jeśli to nadal aktualne, chętnie zrobię PA.
Mój nr tel. 500383928
Serdeczności!!!!!!!!!!!!!!
Joanna
Kamakolo pisze:jerzykowka pisze:Kamakolo pisze:Dziewczyny prośba (nie wiem czy nie powielam przypadkiem) : potrzebna nam wizyta przed-adopcyjna dla naszej półślepki Lenki, wizyta w Poznaniu. Fajny, dobrze rokujący domek, ale z Katowic trochę daleko
Witaj,
jeśli to nadal aktualne, chętnie zrobię PA.
Mój nr tel. 500383928
Serdeczności!!!!!!!!!!!!!!
Joanna
Dziekuję Asieńko![]()
Przekażę wici opiekunce Lenki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 94 gości