Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Marta kiedy do nas wracasz ?
Nie wyj tylko kciuki trzymaj mocnoJutro następna lista, Marta pewnie robi w zbroję już
ja już trzymam kciuki od kilku mc i niedługo mi się zrosną heheh

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Marta kiedy do nas wracasz ?
Nie wyj tylko kciuki trzymaj mocnoJutro następna lista, Marta pewnie robi w zbroję już
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Marta kiedy do nas wracasz ?
ja już trzymam kciuki od kilku mc i niedługo mi się zrosną heheh
kokolenka pisze:Hej. Przepraszam za zasmiecanie watku,ale nie wiem gdzie mam pisac. Znam to forum,bo moja Misza jest ze schroniska i kiedys was podczytywalam;) Teraz mam taka prosbe,od kilku dni w ogrodzie koczuje mi kicia,chyba ja ktos podrzucil.Kotka ewidentnie domowa,pcha sie do domu,siedzi na parapetach i sie wydziera,kochana dla ludzi,jak kogos zobaczy to biegnie jak pies.Wydaje mi sie,ze jest kotna.Jutro postaram sie ja wziac do wet. i sprawdzic moje przypuszczenia,ale moze ktos ma cudem miejsce w DT,albo zechce kota przylepe.Jak na razie zrobilam jej budke i wczoraj sie do niej przekonala i tam spala,ale zimno sie robi...
myamya pisze:Przyszła reszta wyników Doris. FeLV/FIV ujemne, a jako że VetLab ma te testy w pakiecie z koronawirusem, okazało się przy okazji, że Doris z FeCoV nie miała nawet styczności.W elektroforezie białek też nic nie wyszło. Czyli poza nieco rozjechaną morfologią nic niepokojącego w wynikach nie ma...
![]()
_leśna_ pisze:Wy nie chcecie może do czegoś wykorzystać tego wierszyka który jest u mnie na stronie ?
JaEwka pisze:Gsk dziękujemy za głos![]()
Pomoc w jeżdżeniu do schroniska zawsze się przyda nawet od czasu do czasu. Ja będe mogła pójść dopiero w październiku - przynajmniej mam nadzieję że będę miała w końcu jakiś wolny weekend
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 574 gości