X część z życia Kociej Przystani :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 26, 2013 22:06 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

a tutaj moja ferajna w dowodzie na to że nie są smutne i zabiedzone tylko w przerwach na jedzenie i spanie brykają jak tygryski
http://youtu.be/2CnAWdEPzgY

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Pon maja 27, 2013 6:25 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

aange pisze:a tutaj moja ferajna w dowodzie na to że nie są smutne i zabiedzone tylko w przerwach na jedzenie i spanie brykają jak tygryski

Ale mają hotel :D :D Wrzucę popołudniu linka na fejsa :)

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Pon maja 27, 2013 6:49 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

aange pisze:a tutaj moja ferajna w dowodzie na to że nie są smutne i zabiedzone tylko w przerwach na jedzenie i spanie brykają jak tygryski

Dynamiczny film akcji nakręciłaś :) Słodziaki :1luvu:
A Gaga ma białą końcówkę ogonka :kotek:
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Pon maja 27, 2013 12:05 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

NO i mamy Moona vel Tofika
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 27, 2013 12:13 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Uau... cóż za ogon!! :kotek:

vaylei

Post » Pon maja 27, 2013 14:37 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

mar_tika pisze:NO i mamy Moona vel Tofika

Obrazek

........I piękną nakrapianą pannę :P :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon maja 27, 2013 16:15 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

A tak w ogóle aangie jesteś mistrzynią kociej architektury :D urządzenie klatki dla kociąt mnie rozwala :D

vaylei

Post » Wto maja 28, 2013 6:00 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

vaylei pisze:

A tak w ogóle aangie jesteś mistrzynią kociej architektury :D urządzenie klatki dla kociąt mnie rozwala :D

to moja mamuśka się wykazała
przez 3 dni ciągle im cos zmieniała i dokładała i tak z rostej klatki powstało piętrowe kocie Zoo :lol:
poza tym mialyśmy dośc porozlewanej wody i wysyanego jedzenia bo najpierw sie próbowały male wydostać i wspinaczki po kracie uskuteczniały a potem zaczęły byrkać i tym bardziej nie zwracały uwagi że coś się wylało przy okazji :P
no i kuweta musi być w pudełku żeby byla wyższa bo żwrek miałam na pół kuchni rozsypywany

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Wto maja 28, 2013 11:16 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Wieści z domu Marco

"Witam..Marco ma się dobrze..W pierwszym dniu zaszył sie w najciemniejszy kąt i za nic nie chciał wyjść..bał się i widać było że jest przestraszony..dałyśmy mu czas na zaakceptowanie nas..Ale już w drugim dniu zdecydowanie było lepiej..wyszedł,podszedł do miseczek z jedzeniem,dał się pogłaskać a w nocy to juz dał prawdziwy popis:)Bawił sie i chyba sprawiało mu to frajdę.Jest u nas od soboty a na tą chwilę widać że czuje sie swobodnie,spaceruje po mieszkaniu,wyleguje się na parapecie i bardzo chętnie i często łasi się i domaga pieszczot..kula się po podłodze..daje nam wiele radości:)Cieszę się ze jest u nas ze u nas ma swój dom..Zgodnie z obietnicą dołączam kilka fotek i z czasem podeślę jeszcze kilka:)

Pozdrawiam."
Obrazek

Obrazek

mar_tika

Post » Wto maja 28, 2013 12:31 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

:1luvu: uwielbiam takie informacje

vaylei

Post » Śro maja 29, 2013 6:22 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Jasne dzięki za linka :wink:
Co do tego bazaru co mam wystawić muszę poczekać na Dagę, bo byłam w pracy i nie pamiętam co mówiła :oops:

Whitney pojedzie do domu, jak tylko zorganizuje coś do Bielska jakiś transport. Miałam zawieźć dziewczynę pociągiem ale mam nogę skręconą więc nie bardzo, przez co adopcja może przedłużyć się do 10 dni jeszcze.

W piątek 2 kociaki od Aange (zdaje się że Czika i Timon) pojadą pod Opole do kolegi Marcisz.

W sobotę pojedzie kocurek od karmicielek Dagmary do mojego kolegi.

Jeden kociak od Wandy już pojechał, więc zostają jeszcze 2 o które już gość z Tarnowskich Gór dzwonił.

Trzymajmy kciuki :ok:

W poniedziałek na kociarnie musi trafić Plamka (od Josie) z Legionów na sterylkę, bo szaleje już bardzo i powrót na wolność.
MIKUŚ

Post » Śro maja 29, 2013 11:09 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

A gdzie wsadzimy tą Plamkę??
Na miejsce na kociarni czekają dwie kotki .Jedna mieszka pod klatką w kartonowym pudle,jej kocięta się rozeszły ona ma rujkę albo jest już w ciąży,a druga to ta biała kotka którą właściciel przywiązał do drzewa bo miała rujkę.
Chyba jest jakaś kolejka na kociarnię,bo po prostu brakuje miejsca?

mar_tika

Post » Śro maja 29, 2013 19:05 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Kotka z b nr 1 w piątek jedzie na szczepienie i trafi do woliery.Na jej miejsce przyjeżdża kotka która mieszka pod klatką schodową

Kotka którą przywiązano do drzewa przyjeżdża w poniedziałek .
Plamka trafi do boksu po Sylwku który w weekend ma być szczepiony i trafi do woliery

mar_tika

[poprzednia][następna]