Moderator: Estraven

michalinadzordz pisze:A co z tą 3-mies koteczką złapaną przy okazji łapanek na sterylki? Na wydarzeniu na fb odezwała się dziewczyna z Opola, która mogłaby wziąć do DT małą, dacie radę ją dowieźć?
Kasiaufo pisze:michalinadzordz pisze:A co z tą 3-mies koteczką złapaną przy okazji łapanek na sterylki? Na wydarzeniu na fb odezwała się dziewczyna z Opola, która mogłaby wziąć do DT małą, dacie radę ją dowieźć?
Kicia jest u mnie w DT (jeśli to o nią chodzi).

michalinadzordz pisze:Kasiaufo pisze:michalinadzordz pisze:A co z tą 3-mies koteczką złapaną przy okazji łapanek na sterylki? Na wydarzeniu na fb odezwała się dziewczyna z Opola, która mogłaby wziąć do DT małą, dacie radę ją dowieźć?
https://www.facebook.com/events/634666733219016/ - czyli mam napisać, że wydarzenie już nieaktualne?
- 2 ostatnie maluchy złapane (1 dziewczynka![]()
i jedno "jeszcze nie wiem co") - ze względu choćby na tą jedną małą poszukiwanie domku nadal aktualne
- do środy małe na tymczasowym tymczasie i do leczenia
- mała, która znalazła domek ma wydarzenie na FB za co baaaardzo dziękujemy Michalinie![]()
![]()
Na razie zostawię je w celu poszukania domku dla ostatniej dwójki malców;
Kasiaufo pisze:michalinadzordz pisze:Kasiaufo pisze:michalinadzordz pisze:A co z tą 3-mies koteczką złapaną przy okazji łapanek na sterylki? Na wydarzeniu na fb odezwała się dziewczyna z Opola, która mogłaby wziąć do DT małą, dacie radę ją dowieźć?
https://www.facebook.com/events/634666733219016/ - czyli mam napisać, że wydarzenie już nieaktualne?
Tak, to ta.
Ale z innego wątku cytat Figaro52:- 2 ostatnie maluchy złapane (1 dziewczynka![]()
i jedno "jeszcze nie wiem co") - ze względu choćby na tą jedną małą poszukiwanie domku nadal aktualne
- do środy małe na tymczasowym tymczasie i do leczenia
- mała, która znalazła domek ma wydarzenie na FB za co baaaardzo dziękujemy Michalinie![]()
![]()
Na razie zostawię je w celu poszukania domku dla ostatniej dwójki malców;
więc może ten DT z Opola będzie chętny na tę drugą dziewczynkę? Ja nie wiem, nie mi o tym decydować, w każdym razie ta konkretna kicia jest u mnie.
viewtopic.php?f=1&t=154482&start=15#p9981376

Daga nas tu bardzo wspiera , mimo że jest w Kaliszujessi74 pisze:chciałam też bardzo podziękować czarno- czarnym za bazarki dla Wrokotów![]()
Daga nas tu bardzo wspiera , mimo że jest w Kaliszu

Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 49 gości