Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LunaKlara pisze: Za to wieeeelka kolekcja plastikowych butelek. Dziewczyny, ten zbior w jakims celu? 8 wynioslam
kotastrofa pisze:Hej Kochani,
Piszę tu po raz pierwszy, bo zawsze zdawałam relację z karmienia na PKP Kasi M. Czas chyba się jednak przywitać.
Dzisiaj na PKP tylko 3 czarnulki, w tym Języczka. Mam pytanie, czy to ktoś od nas rozwiesił na Łączce czerwono-białą taśmę ostrzegawczą? Tak akurat za nią znajdują się kocie budki. Gdy zobaczyłam taśmę, przestraszyłam się, że może są na łączce planowane jakieś roboty budowlane.
Dusia i Zuzia rosną w naszym domu jak pączki w maśle. Dusia niestety ma zaawansowaną astmę i niemal co tydzień wozimy ją na zastrzyk sterydowy. Pomaga na chwilę, ale koteczka ma już swoje lata. A że są z Zuzką nierozłączne, to powoli przyzwyczajamy się do myśli, ze dziewczyny powoli robią się bardziej stałe niż tymczasowe.
Ktoś podpowie, jak wrzucić na forum zdjęcia? Chętnie się pochwalę dziewczynami. Dodam, że nawet mężu już nie protestuje, gdy mówię, że mamy 4 koty.
Pozdrawiam,
Ola
paula_kropcia pisze:Czy my coś wiemy o planach przebudowy ul. Składowej,a dokładnie jej przedłużeniu do dworca nowego? Z plotek zasłyszanych wynika że tereny pkp przy składowej są objęte tą inwestycją. Nawet jak bezpośrednio nie rozryją drogi to budowa może być zagrożeniem dla naszych składowiaków. Czy ktoś ewentualnie coś wie o tych inwestycjach, albo może się wywiedzieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 297 gości