TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 29, 2012 20:10 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

dobrej nocy koteczki :kotek:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto maja 29, 2012 20:19 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Obrazek :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 29, 2012 20:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justyna pada na buzię :(
Teraz siedzi z Morfeuszkiem.
Matylda odrobinkę lepiej, troszkę mniej rzęzi, ale z jedzeniem kiepsko :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto maja 29, 2012 20:48 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

:( :( :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro maja 30, 2012 21:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Jak minął dzień Mruczkom?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Śro maja 30, 2012 21:33 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Matyldzia dziś mnie o 5 rano bardzo zaskoczyła bo siedziała pod szafką gdzie sa jej gourmety i zjadła około 1/2 puszeczki , a 7 znów dałam jej kolejną bo też otwartej to dama nie zje i o 9 znów i o 12 i o 14 i jak wróciłam po 20 też no i za chwilkę pewnie tez będzie chciała jeść :lol: Wiec dziewczyna nadrabia bo musiałam jej i twożyć 6 a jeszcze pewnie jedna otworze :ok:

Eustachy dziś dostał co tygodniową dawkę carthophenu no a siku idzie ładnie , odparzenie sie wygoiło a i qupal też wrócił do normy no i Eustachy sie chyba uzależnił od lasecka :mrgreen:

A wczoraj postanowiłam sobie wyjść do południa z Larą i Pedrem na wspólny spacer bo i jeden jak i drugi potrzebuje sporo ruchu no a Pedro mimo że o 5 razy mniejszy od Lary to kogut przodowy z niego mimo kastracji i jak zobaczył na parku swego wroga ( ma ich dwóch ) a że on jak zawsze biega sam więc nie było szans aby nie podbiegł a ja szybko chciałam go zablokować na smyczy , ale gdzie tam , zerwał szelki i pobiegł kiler jeden za tym psem :evil: :evil: :evil: Na szczęście tylko przez osiedlowa ulice a nie przez główną :roll:

Szłapek tez raczej już ok :)

Karolek znów nie je twardego i suchego tylko miękkie bo znów ma te zęby bardzo mocno przerośnięte :cry: i w piątek będę z nim u weta na przycięciu .
Bardzo mi żal Morfeusza i jak w piątek z nim pojadę to się zapytam co wetka sadzi o tym aby go już na górę dać, ale u są psy a tez na pewno znów przytyje :|

Piwniczne kocięta w jednym z okienek już wybiegają na ulice :cry: wiec ich koniec bliski a ja nie mam czasu ani sił ich łapać i teraz chce je jak najlepiej karmić bo i tak maja małe szanse na przeżycie :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro maja 30, 2012 21:36 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

No tak, Pedruś już dawno żadnych szeleczek nie rozwalił :evil:
Psia paskuda :mrgreen: Ale i tak Cię kochamy, maluchu :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 30, 2012 21:40 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

testy Maniusia niestety potwierdzily obecnosc tego paskudnego FIV w jego organizmie. Jednak jest plusikowy, ech... :roll:
Ale ma fantastyczna Duza, ktora nie pozwoli by cos zlego mu sie przydarzylo, wiec gdyby cos, to Maniek moze na nia liczyc o kazdej porze dnia i nocy :) Teraz ma mniejsze szanse na zlapanie "czegos jeszcze", bo jest sam.
Poza tym z tego, co Zaneta pisze na jego watku - wszystko ok, a wrecz coraz lepiej :) Milosc miedzy nimi kwitnie nieustannie :1luvu:

Justa, mala poprawka: nie "killer jeden" bo jeden Killer juz byl [*] raczej to Killer Drugi :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 30, 2012 21:45 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Kociara82 pisze:
Justa, mala poprawka: nie "killer jeden" bo jeden Killer juz byl [*] raczej to Killer Drugi :ryk:

:roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 30, 2012 21:58 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

A zapomniałam dodać ze u Mikiego coś nie tak z górnymi drogami oddechowymi, w piątek jedzie też do weta :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 30, 2012 22:10 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Caragh pisze:No tak, Pedruś już dawno żadnych szeleczek nie rozwalił :evil:

Oj tak :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 30, 2012 22:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

nie no, Miki, Ty tez? :roll:

Mam nadzieje, ze to tylko maly katarek i w mig przejdzie. :ok:

Ja tez troszeczke zakatarzona jestem od paru dni, ale tylko wieczorami, nie wiem, co ma do tego pora dnia :roll:

Teraz juz moge pic :D Wiec :piwa: male piwko nie zaszkodzi za zdrowko mrusiow :) :ok: :ok: :ok: :ok: (a mi przy okazji wyplucze piasek z nerek) :mrgreen: Tak wiec moze obu stronom wyjdzie to na zdrowie :D

W weekend w ktorys dzien jesli tylko pogoda dopisze chcialabym wziac Pedra Killera Drugiego 8) na taki fajny dluzszy spacerek jak kiedys :) Jak sie uda zabrac ze soba "osobe towarzyszaca" to Fibi jesli bedzie sie dobrze czul i jesli bedzie mial ochote - smialo moze sie zabrac z nami :) O ile lapki nie beda bolaly :)
W piatek dam znac czy bede mogla w sobote czy w niedziele, bo musze jechac pomoc babci posprzatac i na cmentarz.

Kociara82

Post » Śro maja 30, 2012 22:14 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justa&Zwierzaki pisze:

Owczarki już tak mają :ryk: obojętne czy mini czy zwykłych rozmiarów :ryk: Moja paskuda jak na razie - o dziwo - zepsuła tylko jedne :mrgreen:

I :ok: :ok: :ok: za Ciebie Justyś, za psiaste i za kociaste :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 30, 2012 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Monia, nie kracz :D Bo ta Twoja - jak ja nazwalas - paskuda - jak sie dowie, ze napisalas, ze "na razie tylko jedne" to zacznie psuc wiecej :ryk:

Kociara82

Post » Śro maja 30, 2012 22:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Owczarki już tak mają :ryk: obojętne czy mini czy zwykłych rozmiarów :ryk: Moja paskuda jak na razie - o dziwo - zepsuła tylko jedne :mrgreen:

I :ok: :ok: :ok: za Ciebie Justyś, za psiaste i za kociaste :ok: :ok: :ok:

No ba, Pedro to owczarek karłowaty rozmiarem, ale duchem to owczarek olbrzym :ryk: :ryk:
Nie zle tylko jedne szelki :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]