ewona1 pisze:Szara ma dobre puszki,potrzebne suche lepsze, splementy tauryna, omega 3+selen, Q10 wyslane
dzieki Ewona.jesli możesz to daj kontakt do naussici, przeleje jej forsena karmęsuchą, napisze jaka by byla dobra... no trzeba dzialać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewona1 pisze:Szara ma dobre puszki,potrzebne suche lepsze, splementy tauryna, omega 3+selen, Q10 wyslane
issey32 pisze:zjawka pisze:Szalony Kot do nas nie zaglada już...a banerek przydałoby się skrócić )
http://imageshack.us/photo/my-images/402/trjkac.jpg/
Mamrot pisze:rozmawiałam z Wetka Szarej. Bardzo dobry kontakt. Szara ma białaczkę, test zrobiony był na obecność wirusa a nie na obecność p.ciał. TRZEBA zrobić testy wszystkim Wólkowcom. Objawy - anemia hemolityczna typowa przy białaczce, rozpad krwinek dał żółtaczkę, tu skupia sie praca - płukanie bilirubiny która zatruwa nam kotke. Steryd został podany żeby pobudzić organizm i krew byc może poprawić... steryd będzie na krótko... WETECZKA ZALECA: TERAZ BARDZO WAŻNE JEST KARMIENIE KOTKI, TYLKO NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI KARMĄ. MIĘSKO SUROWE! I NAJLEPSZE SUCHE BEZZBOZOWE! Nie ma jednak zalecenia na karme wątrobową. ALE MUSIMY ZORGANIZOWAĆ KARME NAJLEPSZĄ, TO JEST TERAZ DLA NIEJ SZANSA. Zasmuciłam się. Wetka mówi, żeby ją wzieła do siebie bo bardzo jej do serca przypadła... ale do niej przychodza koty sąsiadów... więc nie może wziąć szarej... potencjalne zagrożenie jednak. INTERFERON KOCI MA SENS PRZY REMISJI, TERAZ KOTKA MA STAN CIĘŻKI I INTERFERON NIE MA SENSU. SZARA NIE STANOWI ZAGROŻENIADLA PIESKÓW Nausici. jeśli rozpatrywać zmiane DT czy DS to tylko taki bez kotów... Bardzo mi przykro, że Nausica ma takie obciazenie przy pierwszym tymczasie... Trzymajcie się... wlewy podskórne bardzo ważne i długo to będzie trwało ale jest sens, jest szansa. Trzeba duzo i dobrze karmić, płukać podskornie i jest szansa...
janna019 pisze:Ależ smutne wieścibiedna Szarusia. Jutro pędzę robić testy. Może te nawracające cieknące oczy Tygrysi-Melby mają przyczynę, ehhh.
Mamrot pisze:Patmol! no wrzucaj, to są informacje których nie mammy zamiaru ukrywać.
zjawka pisze:Poszło 50 zł na Kastora - na leczenie Szarej
Szarusia...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 70 gości