Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marinella pisze:ja mam dwa plastikowe moge pozyczyć
tylko jak już pisałam jestem uziemiona z dzieckiem w domu bo ma ospę
odbiór z rataj, armii krajowej
moorland pisze:Czy ktoś ma może numer do tego taksówkarza co chciał zabrać siostrę Radka, bo podejrzanie zniknęła i nie możemy jej złapać, jutro tam będę łapać na skupie złomu to tam podejdę i jakby była to tez ją spróbuje złapać, ale jak jej nie będzie to by się trzeba było skontaktować z nim czy jej nie zabrał, bo ona na pewno jest w ciąży, widziałyśmy jak była kryta przez mozaikę
moorland pisze:Dzisiaj pojechało na zabieg 8 kotów, 2 kocurki i 6 kotek. Transporterów już brak niestety, także ja wracając z pracy podjadę po transporter do Jarki i Ani Z, w inne miejsca nie pojadę, bo fizycznie nie mam na to benzyny poprostu, może jeszcze ktoś z okolic Piątkowa i Winograd ma jakieś transportery pożyczyć? Albo jutro rano podrzucić do nas na PKS? My tam łapiemy od 10 jakby co. Im więcej transporterów będziemy miały tym więcej kotów złapiemy, a zostało jeszcze około 13 sztuk do odłowienia. Będę miała wolne transportery 2 z kocurkami, które jutro odbiorę z Polanki, bo kocurki spędzą noc w lecznicy po kastracji i jutro idą w nowe miejsce do pomieszczenie na terenie skupu złomu syna P. Iwony, już tam mają wymoszczony kąt. Ale to i tak jest razem 5 a kotów 13![]()
Zmieniły też się plany co do kotki z piwniczki- ona jest umówiona do Przybylskiego, ale na razie widzę, że i tak nie ma kto jej wydać.
LunaKlara pisze:moorland jezeli jutro wieczorem mam pomoc transportowo w przewiezieniu Majki z Polanki na Winogrady to moge zabrac swoj transporter, wtedy ten w jakim zawieziecie Majke bedzie wolny.
itaka pisze:Jutro mój TŻ też nakarmi na PKPdziś pojechał bez suchego
ale na szczęście jeszcze miały.
Zorlis pisze:LunaKlara pisze:moorland jezeli jutro wieczorem mam pomoc transportowo w przewiezieniu Majki z Polanki na Winogrady to moge zabrac swoj transporter, wtedy ten w jakim zawieziecie Majke bedzie wolny.
A czymże zawiniłam, że chcesz mi Majkę zabrać?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości