IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 19:39 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

mar_tika pisze:Dowiozlam 5 kociąt od karmicielki z Czeladzi i wcale nie są 8 tyg tylko 12 tyg.Mają świerzba jak pieron i chyba grzyba .Jasna cholera nic mi baba nie powiedziała :x

Monika podjedzie i zaszczepi maluchy imerwektyną trzeba im tylko uszy codziennie czyścić .A zobaczymy co powie Baska bo dla mnie to grzyb :?

Zaraz wyruszam na kociarnię i je oblukam :wink:
MIKUŚ

Post » Wto gru 13, 2011 19:53 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Amik jutro umówiony na ciachanie jajek. sie stresuję.

on jak widać nieświadomy jeszcze niczego w najlepsze uwalił się w filcową czesankę i w nosie miał ze mi inne kolory potrzebne były:)

Obrazek

przy okazji , jeszce chwila do świąt gdyby ktoś miał chęć , zrobiłyśmy z młoda z masy solnej ozdoby an choinke . dumne i blade jesteśmy:), Amik też miał swój udział zwalił z blatu całą blachę z ułozonymi do ukpieczenia figurkami. hultaj.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Wto gru 13, 2011 20:12 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

przepraszam :oops: obiecuje poprawe...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto gru 13, 2011 20:30 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Nie chwaląc się, też jestem posiadaczką takich dekorków z masy solnej - niezwykłe i oryginalne, zostałam obdarowana :D

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Wto gru 13, 2011 23:34 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

No niestety to grzybica.
Trzeba całą piątkę zaszczepić. Nie ma na co czekać. Mało realne by nie były zagrożone te 3 pozostałe. A też mają już na nosie takie lekkie znamiona. :roll:

No to mar_tika jak to sie mówi "umoczyłaś" :roll:
Jutro zamówię jeszcze 3 szczepionki. 2 w boksie zaszczepione już. Zastanawiam się czy nie lepiej było by ich wszystkie umieścić w boksie, by nie miały styczności z wolierą!!!!

Klatę od razu wypażyć i spryskać.
MIKUŚ

Post » Śro gru 14, 2011 9:22 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Trzymam kciuki za Amika :ok:

No to super .Basia zaszczep je wszystkie ja pokryję koszty:/
A to skurczybyki grzybiarze
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro gru 14, 2011 9:25 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Ale fajne stado krówek :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro gru 14, 2011 9:26 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Wczoraj padł mi internet więc teraz wklejam zalegle zdjęcia Dorotki :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Leczenie Dorotki i grzybów nie bedzie krótkie i łatwe.Dorotka oprócz kk ma jeszcze zapalenie płuc.Jezeli ktos może jakiś datek wpłacić lub zrobic szybki bazarek bedziemy wdzięczne :1luvu: Głupio tak przed świętami zebrać ale nie mamy wyboru :roll:

mar_tika

Post » Śro gru 14, 2011 9:27 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Axa76 pisze:Ale fajne stado krówek :)

Zagrzybionych krówek :mrgreen: Niech ich gwint.Ciekawe jak wygląda reszta stada w ilości 30 sztuk które pani dokarmia :?

mar_tika

Post » Śro gru 14, 2011 9:30 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Może dorosłe nie złapały? U mnie ktoś podrzucił 2 kociaki z kk, a dużych to nie ruszyło.
Dorotka chyba lepiej wygląda, co?
Obrazek

Axa76

Post » Śro gru 14, 2011 9:31 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

no to lekka masakra :roll:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro gru 14, 2011 9:40 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Dorotka ma się lepiej to fakt :lol:
Kochana z Niej przytulanka i mruczanka. Zaczyna już sama jeść. Wczoraj zjadła 1/2 słoiczka gerber i wypiła ok 100 ml convalescence 8O

Bardzo proszę by każdy dokładnie sprawdzał termofor. Wczoraj niestety nie był dobrze zakręcony i się wylał. Dorotka drżała i była troszkę mokra. :(
Ale teraz ma tak wypasioną budę że aż miło - wychodząc ugniatała ażurkowe szaliki i wtuliła się głośno mrucząc :1luvu:
MIKUŚ

Post » Śro gru 14, 2011 9:45 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Axa76 pisze:Może dorosłe nie złapały? U mnie ktoś podrzucił 2 kociaki z kk, a dużych to nie ruszyło.
Dorotka chyba lepiej wygląda, co?

Mam nadzieję :roll:

Zostaje Nam tylko jedno wyjście.

GRZYBIARZY OBSŁUGUJEMY NA SAMYM KOŃCU W RĘKAWICZKACHLATEKSOWYCH.
ABSOLUTNIE NIE WYPUSZCZAĆ ICH NA KOCIARNIĘ!! NIE KOCHAĆ BO ROZNIESIEMY GRZYBA :roll:

Herz wybierze transorter i opisze do którego na czas sprzątania wyjmować się będzie krówki. Tak by uniknąć za wszelką cenę kontaktów z innymi przedmiotami.

Wiecie jak łatwo grzyba rozsiać. Jak Nam się uda nie rozsiać tego syfa to będzie wspaniale. :roll:

Uczulam!!
MIKUŚ

Post » Śro gru 14, 2011 11:54 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

ale sliczne grzyby. takie amikowskie.
amik własnie został u weta i ma wycinkę . jade po niego po 14. ale bida miauczał. a jaki zdziwiony ze michy nie było od popołudnia. z wrazenia zaczął mi gałązki z choinki stroikowej wyjadac .

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Śro gru 14, 2011 12:02 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

filcowasova pisze:ale sliczne grzyby. takie amikowskie.
amik własnie został u weta i ma wycinkę . jade po niego po 14. ale bida miauczał. a jaki zdziwiony ze michy nie było od popołudnia. z wrazenia zaczął mi gałązki z choinki stroikowej wyjadac .

No to kciuki za Amika :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Axa76

[poprzednia][następna]