Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 30, 2011 10:54 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Valadris pisze:Właśnie dziś może być problem, jutro rano byłby czas ale wiem, że może być już za późno. Jeżeli znalazłby się inny transport byłabym wdzięczna.

Musimy wszystko ustalić jeżeli nie znajdziemy innego transportu ja sama ją przywiozę ,tylko muszę w między czasie sprawdzić co z moją malutką o którą się też martwię i musimy zaliczyć jakiegoś dobrego weterynarza w Olsztynie ,gdyby nie było tych októrych myślę ,może Ty masz kogoś zaufanego.W jakiej dzielnicy mieszkasz.Dziewczyny i czy mogę wziąć z 50 zł na paliwo ,po prostu nie wyrabiam finnasowo na wszystko ,ciągle jeżdżę samochodem bo maluszki,schronisko,weci.Ew wyślę pw z nr telefonu
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt wrz 30, 2011 10:55 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

TWQ pisze:Podróż autobusem ze Szczytna do Olsztyna trwa 1h i 5 minut. Ostatni odjeżdża o 19:28.
Czy naprawdę trzeba tak pilną i krytyczną sprawę aż tak odwlekać dopóki nie znajdzie się transport Maybachem? :|

Nie, ale skoro Basia pracuje do 19 , potem musi WYDOSTAĆ kotkę ze schronu i jeszcze zdążyć na autobus...Nie znam Szczytna i nie wiem jakie to odległości do pokonania...
Zresztą puki co , jest g.11.54 więc tak jak szczęśliwie znalazł się dt ,może się znajdzie ktoś przychylny i zaproponuje transport....
Dlatego proszę podnosić wątek alarmowy .. 8)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt wrz 30, 2011 10:58 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

horacy 7 pisze:
Valadris pisze:Właśnie dziś może być problem, jutro rano byłby czas ale wiem, że może być już za późno. Jeżeli znalazłby się inny transport byłabym wdzięczna.

Musimy wszystko ustalić jeżeli nie znajdziemy innego transportu ja sama ją przywiozę ,tylko muszę w między czasie sprawdzić co z moją malutką o którą się też martwię i musimy zaliczyć jakiegoś dobrego weterynarza w Olsztynie ,gdyby nie było tych októrych myślę ,może Ty masz kogoś zaufanego.W jakiej dzielnicy mieszkasz.Dziewczyny i czy mogę wziąć z 50 zł na paliwo ,po prostu nie wyrabiam finnasowo na wszystko ,ciągle jeżdżę samochodem bo maluszki,schronisko,weci.Ew wyślę pw z nr telefonu

Myślę,że kasą tak dysponuj jak potrzeba..

Przy okazji- Valadris , jak z finansami - czy mamy myśleć o jakiejś pomocy dla Ciebie ..warto to już wiedzieć.. :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt wrz 30, 2011 11:12 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Podróż autobusem o tej porze to problem bo trzeba miejskim autobusem jeszcze do weta jechać ,większość lecznic do 20 tej więc się nie zdązy i trzeba czymś później wrócić do Szczytna,ja mam maluchy którymi muszę się zająć .Rozmawiałam z DT i domkowi bardziej pasuje zabranie koteczki jutro ,ale jeszcze kombinujemy.

horacy 7

Post » Pt wrz 30, 2011 11:14 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Próbuję jeszcze dzwonić do Kasi z FB ,czy w razie czego ona by ją jutro zabrała do siebie.

horacy 7

Post » Pt wrz 30, 2011 11:24 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Kochani

Jestem, śledzę i na razie tylko kciuki trzymam...
ale Basiu, wiesz, że pomogę z całych sił...

Wczoraj odezwał się Renifer, już byłam w stresie, że coś się stało, po prostu nie wrócił z wyjazdów służbowych, dzis rano o 6 już się poczłapał... W niedzielę znowu wyjeżdża aż do czwartku wieczorem... sąsiedzi na całe szczęście bardzo się starają opiekować kotami... Mam szczęście, bo inaczej...

Basieńko, oczywiście nie mam teraz możliwości kontaktu z Reniferem, bo on cały czas poza netem...
Gdyby była taka potrzeba, napiszę Ci na PW komórkę i maila Renifera...

Sobota to jedyny dzień kiedy będzie w domu...
Jeśli zależałoby od tego życie koteczka niech jedzie...

Dziękuję Wam za akcję, pomoc, wsparcie...
Aż się popłakałam przed komputerem... U nas 6 rano...
My jutro jedziemy na konferencję a to cały dzień jazdy, czyli na pewno nie będę miała dostępu do netu, no może rano przed wyjazdem.
Trzymam kciuki za tri i kociaki...
Basiu trzymaj się :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 30, 2011 11:36 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

horacy 7 pisze:Próbuję jeszcze dzwonić do Kasi z FB ,czy w razie czego ona by ją jutro zabrała do siebie.

ale tą chorą?
nie lepiej żeby doszła do siebie i potem dopiero przeprowadzka? żeby nie przekombinować....
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt wrz 30, 2011 12:37 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Dziewczyny i panowie dziękuję za waszą pomoc ,niestety wszystko odwołane,zadzwoniła do mnie kierowniczka ,że kotka odebrana przez właścicielkę.Dziękuję wszystkim bardzo.Chyba ,że są osoby chętne dać dt innym kotom które jeszcze są.

horacy 7

Post » Pt wrz 30, 2011 12:42 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Teraz dopiero odebrana :evil: sumienie ruszyło :roll: a czy aby na pewno zabrana, czy znów kłamią :roll:
Żal kotki bo przez taką głupotę jaką ta Pani zrobiła-oddając ją do schronu kotka mogła umrzeć :(
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok z nią.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt wrz 30, 2011 12:46 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Jak odebrana, to dobrze, a może chętna kochana osoba weźmie kogoś innego :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt wrz 30, 2011 12:57 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Ale może postarać się o kontakt z tą panią i ewentualną pomoc :oops: ?
Każdemu kotu należy się ratunek.
Może ktoś zaoferuje choć TDT tym co są jeszcze zdrowe :1luvu:

Napisałam do Renifera w sprawie tych kocy...
Becia obiecała, że będzie nazdorować, za co jej bardzo dziękuję :1luvu:
Bo ja od jutra nie będę dostępna... :oops:
:ok: i dziękuję że trwacie
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 30, 2011 13:01 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

horacy 7 pisze:Dziewczyny i panowie dziękuję za waszą pomoc ,niestety wszystko odwołane,zadzwoniła do mnie kierowniczka ,że kotka odebrana przez właścicielkę.Dziękuję wszystkim bardzo.Chyba ,że są osoby chętne dać dt innym kotom które jeszcze są.

sorki,ale jeśli tak samo odebrała jak kotka wcześniej umarła ...
z drugiej strony jak to sprawdzić?

Mam nadzieję,że dt może pomóc innemu kotu :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt wrz 30, 2011 13:06 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Cholera jasna, ale jesli dobrze kombinuje, to w tamtym domu jest jeszcze inny kot! Pewnie tez niezaszczepiony.
Czy ta osobe bedzie umiala sie nimi zajac w tej sytuacji, odseparowac, znalezc dobrego lekarza?
A przede wszystkim, czy to jest prawda z tym odebraniem ......

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Pt wrz 30, 2011 13:15 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Magda.T pisze:Cholera jasna, ale jesli dobrze kombinuje, to w tamtym domu jest jeszcze inny kot! Pewnie tez niezaszczepiony.
Czy ta osobe bedzie umiala sie nimi zajac w tej sytuacji, odseparowac, znalezc dobrego lekarza?
A przede wszystkim, czy to jest prawda z tym odebraniem ......

Magda -ja się nie wypowiadam choć mam swoje zdanie..zdązyłam już sobie wyrobić przez te kilka stron wątków niestety..

W takim razie, robię wątek alarmowy nieaktualny.
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt wrz 30, 2011 13:17 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

horacy 7 pisze:Dziewczyny i panowie dziękuję za waszą pomoc ,niestety wszystko odwołane,zadzwoniła do mnie kierowniczka ,że kotka odebrana przez właścicielkę.Dziękuję wszystkim bardzo.Chyba ,że są osoby chętne dać dt innym kotom które jeszcze są.

Tak jak inni, jestem skłonna podejrzewać, że to nieprawda.
Czy wątek jest czytany przez............?

Kotka złapała wirusa, teraz złapie kot.
Super :evil:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

[poprzednia][następna]