TOSIne maluchy i reszta -Nowa malutka bida.Czy przeżyje?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 23, 2012 10:21 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Halinka, czyli konkurencję ofutrzoną w domu masz...
Mała śliczna...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto paź 23, 2012 10:37 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

[quote="halinka1403"]Tak.To Jasdorka przywiozła ją w nocy ,z Łodzi :D Córka z koleżankami znalazły kicie i zajęły się bidulką.Nawiasem mówiąc ,bardzo dobrze się zajęły :D Były u wetki,zaczęły leczyć,odrobaczyły.Dzielne dziewczyny :1luvu: Uratowały kociaka. :1luvu:

A oto Bohaterka :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Patrzeć i podziwiać :!: :D

Patrzymy i podziwiamy :1luvu:
Bure jest PIĘKNE!!! A jej ślepki są najcudowniejsze :1luvu: Za dobry domek :ok: :ok: :ok:
Halinko, a może ta piękność zostanie w Twoim domku? :wink:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto paź 23, 2012 11:56 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

AnnAArczyK pisze:
halinka1403 pisze:Tak.To Jasdorka przywiozła ją w nocy ,z Łodzi :D Córka z koleżankami znalazły kicie i zajęły się bidulką.Nawiasem mówiąc ,bardzo dobrze się zajęły :D Były u wetki,zaczęły leczyć,odrobaczyły.Dzielne dziewczyny :1luvu: Uratowały kociaka. :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bure jest PIĘKNE!!! A jej ślepki są najcudowniejsze :1luvu: Za dobry domek :ok: :ok: :ok:

Zuziu :1luvu: Nawet tak nie żartuj :!:
U mnie już ,gdzie nie popatrzę tam kot 8O Strach lodówkę otworzyć :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto paź 23, 2012 12:02 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

issey32 pisze:Halinka, czyli konkurencję ofutrzoną w domu masz...
Mała śliczna...

I to jaką konkurencję :!:
Chyba przestanę nogi depilować :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Wto paź 23, 2012 12:03 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

halinka1403 pisze:
AnnAArczyK pisze:
halinka1403 pisze:Tak.To Jasdorka przywiozła ją w nocy ,z Łodzi :D Córka z koleżankami znalazły kicie i zajęły się bidulką.Nawiasem mówiąc ,bardzo dobrze się zajęły :D Były u wetki,zaczęły leczyć,odrobaczyły.Dzielne dziewczyny :1luvu: Uratowały kociaka. :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zuziu :1luvu: Nawet tak nie żartuj :!:
U mnie już ,gdzie nie popatrzę tam kot 8O Strach lodówkę otworzyć :ryk:

Aaa! Czyli masz jeszcze trochę miejsca :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto paź 23, 2012 12:06 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Pod warunkiem, że Malutka zostanie kocim Eskimoskiem :mrgreen:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto paź 23, 2012 12:10 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Eskimoskiem? No dobra...byle u Halinki :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto paź 23, 2012 12:12 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Śliczna burania! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto paź 23, 2012 12:13 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Zasobność domu to ja mam bardzo dużą :D Gorzej z zasobnością portfela :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Śro paź 24, 2012 16:55 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

No,i chyba sobie wykrakałam :!: :evil: Mam następne dwa maluchy :(
Chore strasznie.Biegunka okropna,leje się z nich :( Mieszkały w starej komórce ,karmione mlekiem przez staruszka,który im dał schronienie,jak się przyplątały ,bez matki(nie są Jego)Były trzy,ale jeden odszedł,więc Pan poprosił o ratunek dla Tych,które jeszcze zostały :( .Co miałam robić :?: Odwieść je z powrotem,jak muszą brać zastrzyki i trzy razy dziennie nifuroksazyd :?: żeby wróciły na zabójcze dla Nich mleko,zamiast convalescenta :?: Nie moglam tego zrobić. :( Izolatki wolnej niestety też nie mam,więc siedzą biedaki w piwnicy,w klatce,którą musiałam ,niestety obłożyć kartonem i firanką siateczkową,bo przez oczka klatki wychodziły,takie z Nich szkieleciki :( Po za tym ,świerzbowiec taki,że musiałam zrobić zdjęcia,bo byście pewnie nie uwierzyli.Sama nie mogłam uwierzyć,w to co wetka wyciągała prawie godzinę :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak przeżyją(a będę robić wszystko,żeby się Im udało)nie będzie z Nimi problemu z adopcją,bo to piękne koteczki.Sami zobaczcie
Kotka, szylkretka,jakby mieszana z niebieskim ruskim
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kocurek,niebieski,albo dymny
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Śro paź 24, 2012 17:17 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

halinka1403 pisze:No,i chyba sobie wykrakałam :!: :evil: Mam następne dwa maluchy :(
Chore strasznie.Biegunka okropna,leje się z nich :( Mieszkały w starej komórce ,karmione mlekiem przez staruszka,który im dał schronienie,jak się przyplątały ,bez matki(nie są Jego)Były trzy,ale jeden odszedł,więc Pan poprosił o ratunek dla Tych,które jeszcze zostały :( .Co miałam robić :?: Odwieść je z powrotem,jak muszą brać zastrzyki i trzy razy dziennie nifuroksazyd :?: żeby wróciły na zabójcze dla Nich mleko,zamiast convalescenta :?: Nie moglam tego zrobić. :( Izolatki wolnej niestety też nie mam,więc siedzą biedaki w piwnicy,w klatce,którą musiałam ,niestety obłożyć kartonem i firanką siateczkową,bo przez oczka klatki wychodziły,takie z Nich szkieleciki :( Po za tym ,świerzbowiec taki,że musiałam zrobić zdjęcia,bo byście pewnie nie uwierzyli.Sama nie mogłam uwierzyć,w to co wetka wyciągała prawie godzinę :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak przeżyją(a będę robić wszystko,żeby się Im udało)nie będzie z Nimi problemu z adopcją,bo to piękne koteczki.Sami zobaczcie
Kotka, szylkretka,jakby mieszana z niebieskim ruskim
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kocurek,niebieski,albo dymny
Obrazek
Obrazek

A jakie są rokowania Halinko? I czy można Ci jakoś pomóc?
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Śro paź 24, 2012 17:21 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Ale piękne rzeczywiście :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro paź 24, 2012 19:49 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

Aniu ,rokowania są takie pół,na pół :( Ale widac,że chcą żyć,walczą.Kotka jest mniejsza,ale trochę bardziej żwawa.dość ładnie zjadła.Natomiast martwi mnie kocurek,bo nie chce jeść.Liznął troszkę convalescenta,chrupek (podawanych przy chorobach gastrycznych)nawet nie powąchał.Normalnej karmy boję się dawać przy takiej biegunce.Przed chwilą u nich byłam,i też nic nie zjadł.Jak do wieczora nie zacznie jeść,będę go musiała nakarmić strzykawką.Złe jest to ,że ma nadżerki ,więc mu ciężko jeść.
Jeszcze nie widziałam takich chudziutkich kociaków :( Same kosteczki,obleczone skórą :(
Klatkę musiałam obtoczyć firanką,bo przez oczka klatki wychodziły,takie chudziutkie i malutkie.Ta niedzielna kotka ,którą przywiozła do mnie Jasdorka z Łodzi ma ok.dwa miesiące,a jest dużo większa i cięższa od Nich :(

A co mi potrzeba :?: Modlitwy :?: Kciuków :?: Dodrych myśli :?: Najlepiej wszystkiego :(
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Śro paź 24, 2012 19:53 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro paź 24, 2012 20:02 Re: TOSIne maluchy i reszta - u Halinki1403 gromadka ;)

ale biedy :evil:
mam nadzieję że to nie pp :?: :strach:
to już teraz wiem, dla kogo będę dorzucała dyszkę lub dwie jak koleżanki będą zamawiały firanki :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

[poprzednia][następna]