Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:Tak.To Jasdorka przywiozła ją w nocy ,z ŁodziCórka z koleżankami znalazły kicie i zajęły się bidulką.Nawiasem mówiąc ,bardzo dobrze się zajęły
Były u wetki,zaczęły leczyć,odrobaczyły.Dzielne dziewczyny
Uratowały kociaka.
![]()
A oto Bohaterka
Patrzeć i podziwiać![]()
![]()
Patrzymy i podziwiamy![]()
Bure jest PIĘKNE!!! A jej ślepki są najcudowniejszeZa dobry domek
![]()
![]()
![]()
Halinko, a może ta piękność zostanie w Twoim domku?
issey32 pisze:Halinka, czyli konkurencję ofutrzoną w domu masz...
Mała śliczna...
halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:Tak.To Jasdorka przywiozła ją w nocy ,z ŁodziCórka z koleżankami znalazły kicie i zajęły się bidulką.Nawiasem mówiąc ,bardzo dobrze się zajęły
Były u wetki,zaczęły leczyć,odrobaczyły.Dzielne dziewczyny
Uratowały kociaka.
![]()
A oto Bohaterka
Patrzeć i podziwiać![]()
![]()
Patrzymy i podziwiamy![]()
Bure jest PIĘKNE!!! A jej ślepki są najcudowniejszeZa dobry domek
![]()
![]()
![]()
Halinko, a może ta piękność zostanie w Twoim domku?
ZuziuNawet tak nie żartuj
![]()
U mnie już ,gdzie nie popatrzę tam kotStrach lodówkę otworzyć
halinka1403 pisze:No,i chyba sobie wykrakałam![]()
Mam następne dwa maluchy
Chore strasznie.Biegunka okropna,leje się z nichMieszkały w starej komórce ,karmione mlekiem przez staruszka,który im dał schronienie,jak się przyplątały ,bez matki(nie są Jego)Były trzy,ale jeden odszedł,więc Pan poprosił o ratunek dla Tych,które jeszcze zostały
.Co miałam robić
Odwieść je z powrotem,jak muszą brać zastrzyki i trzy razy dziennie nifuroksazyd
żeby wróciły na zabójcze dla Nich mleko,zamiast convalescenta
Nie moglam tego zrobić.
Izolatki wolnej niestety też nie mam,więc siedzą biedaki w piwnicy,w klatce,którą musiałam ,niestety obłożyć kartonem i firanką siateczkową,bo przez oczka klatki wychodziły,takie z Nich szkieleciki
Po za tym ,świerzbowiec taki,że musiałam zrobić zdjęcia,bo byście pewnie nie uwierzyli.Sama nie mogłam uwierzyć,w to co wetka wyciągała prawie godzinę
Jak przeżyją(a będę robić wszystko,żeby się Im udało)nie będzie z Nimi problemu z adopcją,bo to piękne koteczki.Sami zobaczcie
Kotka, szylkretka,jakby mieszana z niebieskim ruskim
Kocurek,niebieski,albo dymny
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 254 gości