Prawo Twoje oceniania innych bez podstawowej wiedzy to jest żenujące

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:żenada....nie do uwierzenia....to rzeczywiście świadectwo "poziomu"...
edit:może zróbcie z tego dewizę-
"nic nie wymagamy-każdemu kota oddamy"
"Kot rzecz nabyta-u nas nikt o nic nie pyta"
koniec tematu z mojej strony...
pchelka pisze:J.D. pisze:żenada....nie do uwierzenia....to rzeczywiście świadectwo "poziomu"...
edit:może zróbcie z tego dewizę-
"nic nie wymagamy-każdemu kota oddamy"
"Kot rzecz nabyta-u nas nikt o nic nie pyta"
koniec tematu z mojej strony...
J.D. wycofałam się z rozmowy, jak prosiła Agata ale widzę, że Ty nie potrafisz tego uszanować. To jest TWOJA sprawa komu oddajesz kota i rób to tak jak sobie uważasz za słuszne. A innym pozwól decydować i się w to nie wtrącaj. Pokaż klasę i zakończ dyskusję.
Bakterio kochana, jest taki Zakład Sieci Rybackich w Korszach, napisz, [podaj wymiary siatki, jakiej sobie życzysz, oni przyślą, pieniądz niewielki. Sieć mocna, mam już 4-ty sezon /co prawda, trzeba będzie już zmieniać/ ale kosztowała tylko 130,- z dostawą./ 5,20 x 1,50 /. I spokój. Wychodzę z domku, kociaste balkonują się, a ja nie mam kłopotu.Sama nie mam zabezpieczonego balkonu, ale to dla mnie nie jest tłumaczenie, że ja upilnuję to i przyszły DS upilnuje... To że nie mam zabezpieczenia to tylko daje mi świadomość jak mało trzeba, żeby kot wyskoczył, wlazł na barierkę, wyskoczył za ptaszkiem etc. Dlatego strasznie mnie dziwi takie podejście niektórych DTCiekawa jestem, czy macie kontakt ze wszystkimi oddanymi tymczasami i czy wiecie czy aby na pewno ŻADEN kot nie uciekł w ten sposób..
1
gagga pisze:Jak zimą podawać wodę dla kotów dokarmianych na podwórku? Macie jakieś patenty? Chodzi mi o to, że przy dużym mrozie szybko zamarza
dorotak97 pisze:Czy to jest brytyjczyk,którego łapałyśmy z kassją?
lusesita pisze:czy ten duży zwierz to jakaś rodzina naszej Safiry i Frygi???![]()
![]()
kassja pisze:dorotak97 pisze:Czy to jest brytyjczyk,którego łapałyśmy z kassją?lusesita pisze:czy ten duży zwierz to jakaś rodzina naszej Safiry i Frygi???![]()
![]()
Tak, tak, to ten zwierz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 276 gości