becia_73 pisze:Psiamko Ty to tak zawsze ładnie napiszesz
O raju, unoszę się się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:becia_73 pisze:Psiamko Ty to tak zawsze ładnie napiszesz
O raju, unoszę się sięBeciunia
villemo5 pisze:Ziiimnoooo miiii....
pogoda iście litopadowa... no może tylko ciut przesadziłam
I tak mam mieć na urlopie??
psiama pisze:A głosować można z naszych zielonych banerków
psiama pisze:Broszko, z czasem zawsze znjadzie się jakaś znajoma dusza, która przypilnuje inwentarza na kilka dni jak swojego![]()
jozefina1970 pisze:. Mam Puszeńkę, zgodziłam się ponosić koszty utrzymania w razie ewentualnych, tfu, tfu kłopotów, problemów. Zdaję sobie sprawę z tego, że jej państwo mają trudną sytuację materialną i nie mogą mi w danym momencie przysłać kasy. To ja nie mogę się zwrócić o pomoc do Paktu, tak?
Lato już na szczęście BYŁOjozefina1970 pisze:villemo5 pisze:Ziiimnoooo miiii....
Nie, słyszałam dzisiaj w radiu - pogoda my być... kiedyś
Ja też idę na urlop w przyszłym tygodniu
shira3 pisze:jozefina1970 pisze:. Mam Puszeńkę, zgodziłam się ponosić koszty utrzymania w razie ewentualnych, tfu, tfu kłopotów, problemów. Zdaję sobie sprawę z tego, że jej państwo mają trudną sytuację materialną i nie mogą mi w danym momencie przysłać kasy. To ja nie mogę się zwrócić o pomoc do Paktu, tak?
Możesz - o pomoc w formie pożyczki ze skarpety. Bo Puszeńka bezdomna nie jest.Lato już na szczęście BYŁO :twisted:jozefina1970 pisze:villemo5 pisze:Ziiimnoooo miiii....
Nie, słyszałam dzisiaj w radiu - pogoda my być... kiedyś
Ja też idę na urlop w przyszłym tygodniu
shira3 pisze:Możesz - o pomoc w formie pożyczki ze skarpety. Bo Puszeńka bezdomna nie jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 670 gości