Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:O nią się ciągle ktoś pyta. Dzisiaj miała mieć zdejmowany ale nie poszłam i zaliczę to w niedzielę lub poniedziałek. Czyli za 2 dni już nie będzie miała. Nie wiadomo czy w ogóle będzie chodziła na ta łapkę. Może mieć jakiś niedowład. Ale to "MOŻE" zobaczymy po zdjęciu.
JaEwka pisze:Paulina dzięki za wizytę![]()
SZUKAM TEŻ KOTÓW DO KĄCIKA ADOPCYJNEGO - WŁAŚCIWIE TO NA WYSTAWĘ KOTÓW NIEHODOWLANYCH DO ADOPCJI, BO TYM W ISTOCIE BĘDZIE OWY KĄCIK ADOPCYJNY.
Muszą one spełniać poniższe wymagania (są to wymagania postawione przez organizatora):
- badania na FIV/FeLV potwierdzone wpisem z wynikiem do książeczki
- aktualne szczepienie
- preferowane zwierzaki po sterylkach, ale nie jest to warunkiem koniecznym
Zwierzaki będą miały na miejscu komfortowe warunki (Klatki wystawowe wyściełane miękkim materiałem, z zasuwanymi zasłonkami na trzech bokach klatki, żeby nie stresowała ich obecność ludzi oraz innych zwierząt).
Domy Tymczasowe chętnie do wzięcia udziału w wystawie wraz ze swoimi kociakami, proszę o szybki kontakt
Kotki dostaną również wyprawkę do nowych domów, jeśli takowe znajdą:)
paulinka116 pisze:Byłam dziś w schronisku.
Oto zdjęcia:- 1188/11 kotka 5 miesięcy, bura, śpioszek
- 1197/11 kocur 8 miesięcy, przystojny dzikusek
- 1186 i 1187 5 miesięcy, kocurki, miziaste straszliwie
- 1196/11 5 miesięcy, kotka, biało-bura, miziasta, ciężko jej było zrobić zdjęcie, bo się tulić chciała
- 1195/11 10 miesięcy, kotka, buro biała, trochę zaspana, drugie zdjęcie - macha głową
- 1203/11 8 lat, kocur, czarny, krzyczał ciągle, żeby go przytulać
- 1199/11 1 rok, kotka, czarna, dzika
- 1130/11 2 lata, kotka, biało-czarna, dzikuska
- 1146/11 2 lata, kotka, czarna, strachliwa
- 1124/12 Amelka, jak zwykle śliczna i słodka
- 1201 i 1202/11 4 miesiące, kocurki, słodkie
- 1157/11 13 lat, kocur, biało-bury, gigant, napisane że charakterny, ale się bardzo chciał przytulać
- 1167/11 6 lat, kotka, czarno-biała, śpioch
- 1192/11 7 lat, kocur, buro-biały, leniuch
- 1176/11 12 lat, Kajtek, urzekł mnie swoimi kłami i wielkim sercem
- 1177/11 10 lat Eleonora, oczywiście przerażona w kartoniku
- 1164, 1165, 1166/11 3 miesiące, 3 kocurki, słodkie, leczone na kk
Mam do Was pytanie o tego 13 - letniego kocura. Zrobił na mnie niesamowite wrażenie i zastanawiam się nad wzięciem go do siebie na DT. Czy wiecie skąd jest w schronie, od jak długiego czasu, jak z innymi kotami się dogaduje, jak z kuwetą i takie tam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 305 gości