Gibutkowa pisze:Bianka 4 pisze:To może Gibutek nam coś podpowie w sprawie orzecha. Poczekam cierpliwie
A co w sprawie orzecha?
Już wiem
EDIT: Tabletki bez smaku
Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:Bianka 4 pisze:To może Gibutek nam coś podpowie w sprawie orzecha. Poczekam cierpliwie
A co w sprawie orzecha?
JolaJ pisze:Ja też bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie i za to że mogłam Was wszystkich poznać.
Iwonko i Andrzeju- nie wiedziałam że są jeszcze tacy wspaniali ludzie jak Wy. Kicie wyjątkowe i najszczęśiwsze na świecie i trudno im się dziwić![]()
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego TŻ- ideał faceta, a Ty jesteś szczęściarą.

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:a jeszcze-co do statystyk-wczoraj zniszczyliśmy 22 sztuki![]()
![]()
smarti pisze:Gibutku-a można prosić o link do tabletek?
a jeszcze-co do statystyk-wczoraj zniszczyliśmy 22 sztuki![]()
![]()
smarti pisze: natomiast,jak niektórym wiadomo-Buba już po sterylce-czuje się świetnie, a Funio okazał się być kastratem![]()
a więc do ogłoszeń startować mogą już Buba, Funio i Kałboj.
taizu pisze:smarti pisze: natomiast,jak niektórym wiadomo-Buba już po sterylce-czuje się świetnie, a Funio okazał się być kastratem![]()
a więc do ogłoszeń startować mogą już Buba, Funio i Kałboj.
Gratuluję imprezy i adopcji. Czy Funio jest dokładnie sprawdzony pod kątem płci? Przed pisaniem ogłoszeń warto byłoby mieć pewność

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Bianka 4 pisze:Na stronie producenta jest orzech w kapsułkach http://www.nowfoods.com/Products/Produc ... 0Mushrooms
Ale niestety na stronie importera nie ma kapsułek - pewnie nie są dopuszczone do obrotu w Polsce i nie sprowadzają. Chyba, że znaleźć znajomych w USA, to przyślą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 95 gości