Jus87 pisze:OKI pisze:Cześć![]()
Zaraz streszczamRobotę mam
No co Ty ??A ja leżę i pachnę
![]()
Tak czułam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jus87 pisze:OKI pisze:Cześć![]()
Zaraz streszczamRobotę mam
No co Ty ??A ja leżę i pachnę
![]()
salvadoredali67 pisze:Cze,,,,,,
Miłego dnia życzy Salv ze Shrekusiem....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Cześć.Witam na oddziale dziesiątym szpitala psycho-somatycznego.Widziałam ja ten zabiegowy w łazience.Pomysł przedni.Kroplówy wiszą na suszarce przygotowane dla najmłodszych pacjentów.Pacjenci spierniczają po kątach z wyrazem pyszczków.....no co ...my chcemy normalnego żarcia,a nie tej wody z butelek.Te słone wode to sama se możesz wychłeptać,my jesteśmy głodni.A po jedzonku.....Oj jest nasza piłeczka...Full..podaj,no nie tak niezdaro,zaraz cię walnę z liścia.Oj zobacz stoi Ciotki torba,Foster zapakuj się ładnie.Choć jeszcze przekąsimy,bo nie wiadomo kiedy dadzą następnym razem.O,taaaak,a teraz na drapaczek....I tak to w miłej atmosferze upływał kolejny poranek ,a my z ciotką Oki popijałyśmy kawkę.Ja wypluta po dyżurku,ciotka po kiepsko przespanej nocy.Ale gęby nam się śmiały,ze chłopaki zdrowsze,że jedzą i bawią się przekomicznie...oby tak zostało.![]()
![]()
Ciekawe jak dzisiaj.
kocurzyca41 pisze:No to super,że chłopaki lepiej...mam nadzieję,że już kryzysów nie będzie.Mówisz,że Szalonej się upiekło?......
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:No to super,że chłopaki lepiej...mam nadzieję,że już kryzysów nie będzie.Mówisz,że Szalonej się upiekło?......
Upiekło jej się łapanie tegoż kociaka na szpilkach i wąskiej kiecy
Szalony Kot pisze:No bardzo zabawne![]()
Dziś jestem ubrana awaryjnie - but na płaskich, styl sportowy. Nie ma to tamto, łatwo mnie nie weźmiecie![]()
Szalony Kot pisze:Ciesze się, że chłopaki lepiej...![]()
W nagrodę za wyzdrowienie dostaną zabaweczkę
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:No to super,że chłopaki lepiej...mam nadzieję,że już kryzysów nie będzie.Mówisz,że Szalonej się upiekło?......
Szkoda,chętnie bym zobaczyła taką akcję...
Szalony Kot pisze:Weźcie się ciotki same tak ubierzcie na łapankę, a nie bogu ducha winnego człowieka chcecie w to pakować...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:No to super,że chłopaki lepiej...mam nadzieję,że już kryzysów nie będzie.Mówisz,że Szalonej się upiekło?......
Szkoda,chętnie bym zobaczyła taką akcję...
Ja tez, ja tez!![]()
![]()
![]()
Bry kochane!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], squid i 162 gości