Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:to bardzo dobra wiadomośćkciuki za domek
michalinadzordz pisze:jessi74 pisze:to bardzo dobra wiadomośćkciuki za domek
domek musi najpierw zostać ostrzeżone, że mała trochę dziczy;) zobaczymy co z tego wyjdzie
turkawka pisze:A tam dziczy. Nie wiem czy czyni cuda, bo mnie wczoraj Gutek ugryzła, ale trochę posiedziała na kolanach u Pani. Zadzwonię jutro i zapytam jak tam. Ona dostaje krople Bacha jeszcze od wczoraj.
sroka7 pisze:Hej dziewczyny (i chłopaki)
Napisała do mnie Duża Myszki i Kseni (która poleca Wrocławskie koty i podwójne adopcje na prawo i lewo, pierwsze efekty już są-wczoraj jej znajomi adoptowali 2 koteczki od edu), otóż potrzebuje ona pomocy, a raczej prosi o pomoc dla koteczek, które pojawiły się na ASP na traugutta:No i mam jeszcze jedną sprawę: na uczelni od listopada opiekujemy sie 2 kotami które już czują się jak u siebie i maja się z nami bardzo dobrze- chyba są to dwie dziewczyny- jedna z nich 100%-
no i mam pytanie czy byłaby mozliwosc włączenia kociaków w program Waszego Stowarzyszenia- przede wszystkim sterylizacji - oglądam ich uszy ale nie widzę żadnego zacięcia wiec chyba nie byly wcześniej poddawane zabiegowi. A są cudne, ufne, dają się głaskać no i regularnie u nas mieszkają. Na Traugutta mamy kawałek terenu zielonego - nie są więc bezpośrednio przy ulicy.
Czy można by korzystając z waszych kontaktów i układów z weterynarzami coś w sprawie zrobić?Ile musielibyśmy tu zebrać funduszy żeby takie zabiegi przeprowadzić?
Jesteś w stanie mi-nam w tym pomóc?
No i mam pytanie czy któraś z was mogłaby pomóc? Bożenka ma mi napisać w jakich godzinach koty się pokazują, jak dostają jeść itp, można się z nią umówić, żeby pokazała gdzie one się pojawiają itp, jednak ja na tę chwilę nie poradzę sobie z tym sama, bo muszę załatwić do końca sprawę Vaderka i do roboty się teraz wybieram, mam już termin wstępnie ustalony, a że to w Kłodzku, to muszę mieszkania szukać, jeździć tam na badania itp...
Oczywiście w miarę możliwości pomogę czy z transportem czy coś, zresztą Bożena na pewno też pomoże w miarę możliwośći (mieszka poza wrockiem).
Jacyś chętni? pomysły/sugestie/wolne talony?
Bardzo prosimy o pomoc!
Lolcia81 pisze:Kolejna cudaśna tri![]()
![]()
![]()
za domek
![]()
![]()
![]()
A ja jestem dzisiaj mega happybo nastrajając sie psychicznie na BARFowanie zakupiłam do czasu przestrojenia
zapasik Animondy Carny Kitten w różnych smakach z wysyłką gratis, wyszło mnie po 2,67PLN
( w moim najtańszym zoologu 4,40
)
Pozdrawiam z megamroźnego Wałbrzycha (-25)
sroka7 pisze:Może reflektujesz?są tak cudne kicie, że jak je zobaczyłam, na fotkach dzisiaj, to od razu napisałam- dotąd był niby zamiar wypuszczenia ich, ale Bożenka i Tomek ciągle są za znalezieniem im domku, a też widząc je trudno pomyśleć, że miałyby się tułać po mieście...
sroka7 pisze:jessi74 pisze:jest miła, zabawowa, ale nie namolna, nie potrafię ująć słowami jej charakteru , ale na pewno jest po stronie pozytywnych charakterów![]()
z porównaniu na przykład z moim miłym Mieciem który lubuje się w rozbojach i napadach na inne kotyna ludzi zresztą też
No Miecio bardzo miły jest, mnie miło przywitał jak mi go przedstawiałaś, a nawet chciał mnie odprowadzić do windy - dŻentelmen w każdym calu! ot co!!!
michalinadzordz pisze:A ja tylko wtrącę swoje 3 grosze - gdybyście miały jakieś futro ze świerzbem, to mam prawie pełną tubkę (dużą) oridermylu - wystarczy jeszcze na jakieś 5 kotów
Tri przepiękna
A gdzie ten royal calm można kupić? w każdym zoologicznym?
jessi74 pisze:w galeriowcu w zimie urodziło sie 5 kociat, obecnie mają 5 tygodni, same jedza ale dzikie![]()
taką wiadomość dostałam, potrzebne więc pilnie domy tymczasowe i wsparcie dla dt , takie maluchy nie poradzą sobie zimą, poza tym jak dzikuski, to z każdym dniem trudniejsza socjalizacja
może ktoś chciałby pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 91 gości