A pogoda dziś wspaniała idę zaraz na spacer do lasu z moimi psiastymi. Kociaste zostają w domu i uskuteczniają poobiednią drzemkę.

Mamutku posyłam Ci same dobre myśli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sabinka pisze:(...)
A pogoda dziś wspaniała idę zaraz na spacer do lasu z moimi psiastymi. Kociaste zostają w domu i uskuteczniają poobiednią drzemkę.![]()
Mamutku posyłam Ci same dobre myśli
Gibutkowa pisze:Mamutku jak się czujesz?
Gibutkowa pisze:Prosimy o głosy https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=5826
Klikamy raz dziennie do końca tygodnia!
Gibutkowa pisze:No ja jak już pisałam jestem za (czyli mój TŻ też).
meksykanka pisze:Jestem ZA
dagmara-olga pisze:i ja za
Sabinka pisze:Chyba nie pozostaje mi nic innego i też powiem za.![]()
(...)
Gibutkowa pisze:Chciałam tylko zaznaczyć że jak Mjeczysław wygra to karma pójdzie do schroniska w Koninie
sylwia1982 pisze:jestem za
Carmen201 pisze:Głos na tak![]()
Mamucie, czy Ty nie miałaś mi przypominać o konieczności dokonania wpłat?Dajże nr konta
Ania i jej Nitro pisze:Ja tez ZA![]()
Dzisiaj wyslalam kase, jestem we wszystkim opozniona w tym mcu....![]()
Pozdrawiam wszystkie Pokrzywki i Pokrzywka
mamut pisze:Ag_konin pisze:Nieskromnie powiem, że przydałyby się kolejne testy na FeLV dla schronu... Jeśli macie jakieś pomysły
Czyli nadeszła pora, żeby pieniążki (pula schroniskowa) z lutego trafiły już do schroniska - z przeznaczeniem na zakup testów.
Na koncie z lutego mamy 190 zł, czyli dla schroniska będzie do wysłania 95 zł.
Czy pamiętacie jakie testy były kupowane w ub. roku od Kociej Skarbonki t.j. firma, cena?
Ag_konin, warto też rozważyć jakie testy kupować - pojedyncze, tylko na FeLV, czy podwójne razem z FIV?
Ja na dzień dzisiejszy pomysłu nie mam, ale na pewno warto zrobić wydarzenie i nagłośnić sprawę na fejsie.
Może Pokrzywki podzielą się swoimi przemyśleniami i swoją wiedzą?????
Uzupełniłam już wpłaty na marzec.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 71 gości