Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 14, 2011 8:03 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

Jaki on piękny :twisted:
A jak z jedzeniem? Nic niepokojącego się nie dzieje?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Sob maja 14, 2011 8:18 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

Ciągle się dzieje.
Przedwczoraj były wymioty fontannowe - z kota chlustało jak z fonatanny, ale w poziomie.
Wczoraj tylko dwie małe plamki, mało pokarmu, jakiś śluzem zwrcal, sliną.
Ale czoraj dostał odrobaczenie (fenbendazol zel) moze to od tego.
W przyszłym tygodniu będzie miał prześwietlenie z kontrastem, więc powinna się rzecz wyjaśnić.
Albo taka jego uroda i już.
Najważniejsze, że przybiera na wadze, futerko tez trochę jakby z połyskiem...
Tył ciągle za mały, ale jakby już lepiej ogólnie wygląda.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob maja 14, 2011 8:41 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

A jak u Garfisia z kupsztylami ? Robi ?
Śliczny :1luvu: ( czy o facecie wypada mówić,że śliczny?) :wink:
Masz wieści od Myszatej z nowego domku ? :love:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob maja 14, 2011 8:52 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

Garfiś robi kupsztyle, miał DZień Rzadkiej Kupy, ale przeszło.
Z obłędem w oczach gnałam wtedy zbadać kupę - ale w kupie nie ma nic. Zadnych pasożytów (cholernych lamblii też nie). Teraz je sensitivity, takze przejdziemy na tę karmę póki co no i kupy robi bardzo ładne.
Wczoraj rzadsze, bo był odrobaczony fenbendazolem. Dziś dostanie drugą dawkę.

Myszata poszła do domku w którym jest kotka Fruzia.
Fruzia była w depresji po utracie swojej koleżanki, innej kotki, która odeszła kilka m-cy temu.
Myszata w nowym domu czuje sie absolutnie na miejscu; bawi się, śpi na środku dywanu od pierwszego dnia - czyli wie, ze jest bezpieczna.
Była raz u weterynarza, teraz chyba i drugi bo miała rzadkie kupy.
Musze napisać maila zapytać co w końcu z tymi kupami.

Kocie, zgłosiłeś? Proszę...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie maja 15, 2011 12:15 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

magaaaa pisze:Kocie, zgłosiłeś? Proszę...

:oops:
Wstydzę się, ale ja ostatnio mam taki zapitol w pracy, że z domu moge wyjść o 22 na przykład :evil: (bo ja pracuję zdalnie z domu).
A o tej godzinie to żadna poczta czynna... niby mogłam pójść wczoraj, ale nawet mnie w mieście nie było :/ Na szczęście od poniedziałku ma być luźniej, to już się zgrabny polecony machnie.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie maja 15, 2011 20:13 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

magaaaa pisze:Dzień Dobry wszystkim ciotkom!
Garfield dzisiejszy:
Obrazek

Jaki on pięeeekny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

abradaque

Od: Czw kwi 08, 2010 17:50

Post » Nie maja 15, 2011 20:47 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

W deszczu poszedł dziś do domu z Palucha Supełek :ok: :ok: W PA niezmiennie Fiszka, Hrabia i nowa "dzikunka" - matka chrzestna Naline powie, jak się to dziewczę nazywa ;)

A teraz próbuję ogarnąć rozliczenia. Bardzo dziękuję za wsparcie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

75 pln - z bazarków Lanua
38 pln - z bazarku Naline
130 pln - z bazarków Ef25
75 pln - Jamkasica ze zbiórek na Ciumcię
2 pln - alareipan ;)
------------------------------------
100 PLN PRZELAŁAM DO MARZENIA11/SMARTI NA CIUCIĘ; 100 PLN PRZELAŁAM NA UTRZYMANIE W DT NIEZAPOMINAJKI DO ASI; 60 PLN PRZELAŁAM DO LECZNICY NA DŁUG ZA SZNYCLA I 60 PLN NA DŁUG POSTPALUCHÓW NA KONCIE NEVER
*POZOSTAŁY DŁUG NA 15.05: 383 PLN NA KONCIE NEVER (NEVER WPŁACIŁA OSTATNIO 100 PLN), 68 PLN NA KONCIE MOIM* alareipan
-------------------------------------------------------------------------------------------

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie maja 15, 2011 20:59 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

Nowa kotulka ma imię w tanecznych klimatach, czyli ZUMBA :)
Aniu, a mamy jej zdjęcia? Dziś nie robiłyśmy, ale coś mi mignęło, że na aparacie Kasi są.
ObrazekObrazek

naline

Post » Nie maja 15, 2011 21:05 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

Zumba! Ślicznie! :D

Nie wiem, może Kasia ma jeszcze z szafy.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon maja 16, 2011 18:30 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

alareipan pisze:W deszczu poszedł dziś do domu z Palucha Supełek :ok: :ok: W PA niezmiennie Fiszka, Hrabia i nowa "dzikunka" - matka chrzestna Naline powie, jak się to dziewczę nazywa ;)

A teraz próbuję ogarnąć rozliczenia. Bardzo dziękuję za wsparcie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

75 pln - z bazarków Lanua
38 pln - z bazarku Naline
130 pln - z bazarków Ef25
75 pln - Jamkasica ze zbiórek na Ciumcię
2 pln - alareipan ;)
------------------------------------
100 PLN PRZELAŁAM DO MARZENIA11/SMARTI NA CIUCIĘ; 100 PLN PRZELAŁAM NA UTRZYMANIE W DT NIEZAPOMINAJKI DO ASI; 60 PLN PRZELAŁAM DO LECZNICY NA DŁUG ZA SZNYCLA I 60 PLN NA DŁUG POSTPALUCHÓW NA KONCIE NEVER
*POZOSTAŁY DŁUG NA 15.05: 383 PLN NA KONCIE NEVER (NEVER WPŁACIŁA OSTATNIO 100 PLN), 68 PLN NA KONCIE MOIM* alareipan
-------------------------------------------------------------------------------------------

Dziękuję za pomoc :D Ale mam pytanie...
Nie byłam w lecznicy przez tydzień, ale jak wpłaciłam 100 zł które dostałam z Funduszu Immunologicznego to był dług 500 zł. Alareipan, na pewno wpłaciłaś na Sznycla? bo powinno zostac na minusie na moje nazwisko ok. 440 zł.....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto maja 17, 2011 15:10 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

Wiadomości z frontu! Fiszka poszła do domu :piwa:
Już zaczęłam sie martwić, że czarnulka bez łapki na dobre zadomowi się w PA :oops: .

Never, ja też w ubiegłym tygodniu wpłacałam na "Twój" dług (rozliczenie na pierwszej stronie) także niewykluczone, że jest ok, ale niech alareipan potwierdzi.

Chciałam jeszcze przypomnieć się z Niezapominajką. 26.05 kotka ma zabieg u dr Garncarza. Zabiorę ją rano z DT i zawiozę na 9:00, ale nie dam rady jej odebrać. Potrzebna więc pomoc w odebraniu kotki i dostarczeniu do DT.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto maja 17, 2011 15:24 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

jamkasica pisze:Wiadomości z frontu! Fiszka poszła do domu :piwa:
Już zaczęłam sie martwić, że czarnulka bez łapki na dobre zadomowi się w PA :oops: .

Never, ja też w ubiegłym tygodniu wpłacałam na "Twój" dług (rozliczenie na pierwszej stronie) także niewykluczone, że jest ok, ale niech alareipan potwierdzi.

Chciałam jeszcze przypomnieć się z Niezapominajką. 26.05 kotka ma zabieg u dr Garncarza. Zabiorę ją rano z DT i zawiozę na 9:00, ale nie dam rady jej odebrać. Potrzebna więc pomoc w odebraniu kotki i dostarczeniu do DT.

Aaaaa.... nie wiedziałam już się przestraszyłam, że alareipan zamiast na Sznycla i ślepaczki po równo, wpłaciła całą kwotę na ślepaczki... zaraz luknę na pierwszą stronę :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto maja 17, 2011 19:05 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

jamkasica pisze:Wiadomości z frontu! Fiszka poszła do domu :piwa:

Fiszka!! Jak ja ogromnie się cieszę, że poszła do domu :)
No to w PA mamy same wolnożyjące koty :D
ObrazekObrazek

naline

Post » Wto maja 17, 2011 20:31 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

Za Fiszkę w nowym domku :piwa: .
Słodki,uroczy dzieciak :1luvu: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro maja 18, 2011 13:00 Re: Paluch5 - 11LETNI WYLOTEK POWRÓT DO SCHRONU! dt pilne!

Pogrzebałam odrobinę na pierwszej stronie. Dodałam Florka- zobaczcie jaki fajny chłopak :wink: .

Niestety Rolex wygląda słabo: Obrazek
Boję się o to oko- oby się nie skończyło jak z Ciumcią :cry:
Jest mega fajny! miziasty, pełen energii, kontaktowy... komu, komu? :oops:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[poprzednia][następna]