[Białystok10]polany kwasem,poraniony :( s.95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 14:59 Re: [Białystok10]mamy perso-sfinksa ;) s.29

Nakasha pisze:Jakie one są piękne! 8O Szczególnie dymna i puchatek... :1luvu:

Wszystkie są śliczne, ten czarnulek gładki też. Vil ma bojowe zadanie ugłaskania wszystkich kotulków.

Wczoraj był u mnie pan z Dojlid, od którego zabrałyśmy kotulki. Przywiózł transporter. Kocia mama ma się dobrze po sterylce, jest podkarmiana pysznościami (surowa wątróbka, bo saszetki nie chciała...), otworek w garażu został powiększony, żeby mogła w chłodniejsze dni schować swoja dupkę. Lubię takie pozytywne zakończenia. Dopytywał sie o kociaki, czy chociaż im dobrze. Ale u Vil ptasiego mleka im nie zabraknie :1luvu:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw cze 02, 2011 18:33 Re: [Białystok10]mamy perso-sfinksa ;) s.29

Kociaczki cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw cze 02, 2011 22:02 Re: [Białystok10]mamy perso-sfinksa ;) s.29

moja czarna tymczaska znalazła dziś dom :D już za nią tęsknię, miała charakterek ( tylko ja mogłam ją głaskać, innych do krwi drapała:P) przyjaźniła się z Bebilonką i nie miała żadnych problemów z kuwetą. normalnie idealny kotek tymczasowy :cry:

beata87

Od: Czw mar 27, 2008 22:42

Post » Pt cze 03, 2011 0:08 Re: [Białystok10]mamy perso-sfinksa ;) s.29

Witam mam pytanie . Jestem z Suwałk jutro jadę do Białegostoku poszukuję osoby ktora mialaby mi pozyczyc klatke lapkę na zlapanie chorej kici ktora nie dawno urodzila mlode tylko nie wiem gdzie sa musze je znalezc ...
Chce ją wysterylizowac jesli sie da oswoic do konca bo boi sie podejsc blisko i wyadotowac jesli nie to ja wypuszcze aby tylko nie rodzila co roku bo tak slyszalam ;/
BEZDOMNA KOTKA POSZUKUJE DT LUB DS !! PODEJRZANA CIĄŻA !!

PaulinKa030894

Od: Pon maja 30, 2011 0:44

Post » Pt cze 03, 2011 5:32 Re: [Białystok10]mamy perso-sfinksa ;) s.29

Czarnuszek od Magdulki-po nocy :ok: dziewczyny tri osyczały kocurka jak wypuściłam go z klatki :wink:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt cze 03, 2011 6:54 Re: [Białystok10]mamy perso-sfinksa ;) s.29

J.D. pisze:Czarnuszek od Magdulki-po nocy :ok: dziewczyny tri osyczały kocurka jak wypuściłam go z klatki :wink:

Pewnie strasznie głodny. To taki głodomorek jest, a jeszcze nie mógł jeść przed kastracją to już w ogóleee. Taki był nie zadowolony z tego powodu i tak płakał,że chce jeść. Uściski dla mojego mruczeczka! :1luvu: :kotek:
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Pt cze 03, 2011 7:17 Re: [Białystok10]mamy perso-sfinksa ;) s.29

Głodny nie był bo jadł póżno w nocy i to mięsko-i zjadł :ok: pewnie dlatego,że ja daję takie pomielone przez "grube" sitko a nie krojone.Przed chwilę mało nie dostałam zawału bo myślałam,że "wyparował" z zamknietego pomieszczenia 8O 8O a on skubany wlazł do wiklinowej wieżyczki i na czarnej poduszce nie było go widać :mrgreen: ufff....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt cze 03, 2011 8:06 Re: [Białystok10]mamy perso-sfinksa ;) s.29

Zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=128560
Obrazek

kassja

Post » Pt cze 03, 2011 16:27 Re: [Białystok10]błękitki,puchatki,inne w hurcie i detalu s.64

ogonia pisze:Kochane-i ALARM :!: :!: :!: :!: :!: dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Ziemiańska) PODAJCIE DALEJ
Obrazek

kassja

Post » Pt cze 03, 2011 16:38 Re: [Białystok10]błękitki,puchatki,inne w hurcie i detalu s.64

Obrazek

kassja

Post » Pt cze 03, 2011 16:41 Re: [Białystok10]błękitki,puchatki,inne w hurcie i detalu s.64

Kassja - no to musi być faktycznie fajny gość :evil:

W dzisiejszym odcinku kolejne pakiety piękności :roll:
Na przykład- niebieski kocurek znaleziony przy Krakowskiej. Asika będzie robić za odbieracza telefonów bo obawiam się, że tradycyjnie wszyscy "tego biednego niebieskiego kotka" będą chcieli:
Obrazek

Dzieciaczki cioci ellzy - no nie mogłam ich nazwać inaczej jak dalmatyńczyki bo są jakieś takie kropkowe 8)
Obrazek
Obrazek

Oraz Bob Budowniczy z rodziną - czyli kociaki ze składu budowlanego, które w poprzednią środę wyrażały swoje oburzenie kiedy to kassja je unieruchomiła do podania antyrobaka. Muszę przyznać że zajmowała się nimi fajna pani - połapała, trochę ugłaskała, złapała kotkę :ok: Kotka swoją drogą charakterna i waleczna jak tygrysica - kiedy dzieci darły się jak opętane (przynajmniej jakby je kto z futra rozbierał) podczas odrobaczania rzuciła się z pazurami.
Obecnie Bob&family koczują u p. Danusi, która już pierwszego dnia te wściekle nieprzyjazne stwory wyprała i nadała puszystość. Przez co dziś od 14 miałam już 7 telefonów ws tego "biednego białego puchatego" - który o ile się nie mylę będzie kiedyś zwykłym krótkowłosym kotkiem - tylko teraz wygląda jak wyprany w Perwollu :wink: Dziś załapałam się na czyszczenie uszu i muszę przyznać że wcale juz nie przypominają upapranych budowlańców :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt cze 03, 2011 16:53 Re: [Białystok10]błękitki,puchatki,inne w hurcie i detalu s.64

Moja Żabcia w ul.Żabiej ma się nie bardzo - nie pije ani wody, ani mleka,a dziś bardzo mało zjadła na śniadanie i cały dzień śpi w koszu Tesi na oknie.Co mam robić??? :x
Od kiedy jest u mnie, a to już 7 dni nie pije wody.
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Pt cze 03, 2011 18:10 Re: [Białystok10]błękitki,puchatki,inne w hurcie i detalu s.64

Ewa Speichler pisze:Moja Żabcia w ul.Żabiej ma się nie bardzo - nie pije ani wody, ani mleka,a dziś bardzo mało zjadła na śniadanie i cały dzień śpi w koszu Tesi na oknie.Co mam robić??? :x
Od kiedy jest u mnie, a to już 7 dni nie pije wody.

Jest odwodniona!!!!Koniecznie do weta,aby nawodnił
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt cze 03, 2011 20:37 Re: [Białystok10]błękitki,puchatki,inne w hurcie i detalu s.64

Obrazek

kassja

[poprzednia][następna]