K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 19:41 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

kosma_shiva pisze:
kosma_shiva pisze:
kosma_shiva pisze:GK GRUDZIEN 2010
LUDZIE
zmiany
1: 11.00-14.00
2: 14.00-17.00
3: 17.00-20.00

04.12. sobota
1. Miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Queen_ink
3. Vanja, ????

05.12. niedziela
1. Vanja, Queen_ink
2. Miszelina, kocuria
3. Kocuria, ????

11.12. sobota
1. miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, ????
3. Kasumi, ????

12.12. niedziela
1. Miszelina, ????
2. Kasumi, Kocuria
3. Kocuria, ????

18.12. sobota
1. Miszelina, ????
2. Noemik, ????
3. Kasumi, ????

19.12. niedziela
1. Miszelina, ????
2. Kasumi, ????
3. Kasumi, ????

Vanja nie miala szczegolnych wymagan. Mozna sie z nia wymieniac, jesli bedzie potrzebna to mozna ja dodac jeszcze gdzies.
Ona moze tez z Borowki i Wisienka tylko ktos musialby przywiezc.
Miszelina i Kasumi moglyby sie podzielic swoimi etatami z tymi calymi tabunami chetnych 8O
KOTY - procz kotow od Vanji zgloszen brak:(

Siebie wpisalam tak pogladowo, coby z radia pobiedz. Inaczej latalabym ze wsi do miasta w te i nazat :)

ja mam urlop przed swietami i nie wiem czy bede w weekend przed. Dlatego sie nie wpisuje i daje szanse innym.
Jesli bede, to na pewno przyjde!

No jak nie ma kotów?! Zgłaszałam Truskawkę i Sezama oraz Filipka, może krasnale się nadzadzą...
Kosma, zrobisz grafik kotów też?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lis 18, 2010 21:07 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Masza już się ode mnie wyprowadziła... :(

DT Re i Portosa nie czyta forum, dam mu znać. Czy ktoś by po kocury przyjechał i ewentualnie o której?
Teoretycznie Ryfon mógłby pojechać do galerii, ale mam w weekendy szkolenia od 9 rano i nie mam pomysłu, jak by to można logistycznie przeprowadzić :?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw lis 18, 2010 21:35 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Ja chciałabym pomóc w galerii w sobotę 4.12, ale mam spotkanie w pracy do 14, więc tak ok. 14.30 mogłabym być. Pasuje? W kolejny weekend też jakoś będę, tylko teraz nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy dokładnie.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw lis 18, 2010 21:38 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Puzon może jechać. Od Pani Heleny jest ten malytki slodziak z Suchej Beskidzkiej, ale wciąż leczy oczy ;-( Bylby supoer bo przytulanka z niego jest.

Pani Jola, która rehabilituje Puzona podejmie sie wzięcia chłopaka na kilka dni do siebie. Chodzi o to, żeby go bardziej meczyć i częściej rehabilitować.

Nie wiem jak u mnie z pierwszym tygodniem grudnia. Myslę, że będę wiedziec wiecej w przyszlym tygodniu.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw lis 18, 2010 21:41 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

miszelina pisze:Grafik dyżurów w kociarni na grudzień 2010:

poniedziałki rano – queen_ink
poniedziałki wieczór - miszelina
wtorki rano - vanja
wtorki wieczór - Leone
środy rano - Kocurria
środy wieczór – noemik i lutra
czwartki rano – _namida_
czwartki wieczór - miszelina
piątki rano - _namida_
piątki wieczór - Milu
soboty rano - Milu
soboty wieczór - miszelina
niedziele rano - kasumi
niedziele wieczór - Kinga Warmijska

Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam :)

Co do okresu świąteczno-noworocznego będą pewne zmiany, jako że wiele osób wyjeżdża. Proszę o zgłoszenia (oczywiście nie dzisiaj :) , kto i na jakie dni będzie potrzebował zastępstw i kto wyraża gotowość dyżurowania.
Na razie wiem, że Milu nie będzie od 17.12, czyli do przejęcia będą jej dyżury: 17 wieczorem, 18 rano, 24 wieczór, 25 rano, 31 wieczór
Na razie mam deklaracje następujące: 24.12. wieczór miszelina
25.12. rano Kinga Warmijska, wieczorem vanja
26.12. rano Kinga Warmijska, wieczorem vanja
31.12. wieczorem vanja

To wszystko oczywiście pod warunkiem, że dyżury od grudnia ruszą. Jeśli tak będzie, proszę Tweety o wklejenie grafiku do pierwszego postu (pewnie juz nowego wątku).

Mnie nie będzie prawdopodobnie 20 i 27 grudnia - dwa poniedziałki rano.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw lis 18, 2010 22:01 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Help kto jest jutro do południa w Krak Vecie -Huta ?

Mufasa okulał. :cry:

nie mam siły do tych gadów jak nie sraczka to rzyganie jak nie rzyganie to sikanie jak nie sikanie to kuśtykanie .......

:cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lis 18, 2010 22:13 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

kosma_shiva pisze:
kosma_shiva pisze:GK GRUDZIEN 2010
LUDZIE
zmiany
1: 11.00-14.00
2: 14.00-17.00
3: 17.00-20.00

04.12. sobota
1. Miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Queen_ink
3. Vanja

05.12. niedziela
1. Vanja, Queen_ink
2. Miszelina,
3. Kocuria,

11.12. sobota
1. miszelina
2. Noemik
3. Kasumi, kosma_shiva

12.12. niedziela
1. Miszelina
2. Kasumi
3. Kocuria

18.12. sobota
1. Miszelina
2. Noemik
3. Kasumi

19.12. niedziela
1. Miszelina
2. Kasumi
3. Kasumi

Vanja nie miala szczegolnych wymagan. Mozna sie z nia wymieniac, jesli bedzie potrzebna to mozna ja dodac jeszcze gdzies.
Ona moze tez z Borowki i Wisienka tylko ktos musialby przywiezc.
Miszelina i Kasumi moglyby sie podzielic swoimi etatami z tymi calymi tabunami chetnych 8O
KOTY - procz kotow od Vanji zgloszen brak:(

To ja poproszę soboty, 11 i 18 grudnia, zmiana II z Noemik. Mogę zabrać ze sobą czarną Negrę, mamusię Murzynków bo jest bardzo spokojna, Tepsa zbyt płochliwa, dostałaby ataku serca ze strachu.
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Czw lis 18, 2010 22:36 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Etiopia pisze:Help kto jest jutro do południa w Krak Vecie -Huta ?

nie mam siły do tych gadów jak nie sraczka to rzyganie jak nie rzyganie to sikanie jak nie sikanie to kuśtykanie .......

nie lubisz :wink: , po południu jest dr Chwastowski

szczylki od Zosi Bronowickiej jak nie pójdą do domów to się nadają do GK, bo wisiałyby tylko na człowieku. O Wisience i Borówce nie zapomnijcie. Kosma, proszę dorobić grafik koci;)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 18, 2010 22:44 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:

szczylki od Zosi Bronowickiej jak nie pójdą do domów to się nadają do GK, bo wisiałyby tylko na człowieku. O Wisience i Borówce nie zapomnijcie. Kosma, proszę dorobić grafik koci;)

Tweety do południa kto jest.
Jutro po południu jest Paweł ale nie chcę tak długo czekać ...
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw lis 18, 2010 22:51 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Etiopia pisze:
Tweety pisze:

Tweety do południa kto jest.
Jutro po południu jest Paweł ale nie chcę tak długo czekać ...

no to Ci piszę, że nie lubisz i nie pójdziesz tam pewnie, żona doktora z popołudnia

Tweety

Post » Czw lis 18, 2010 22:57 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:
no to Ci piszę, że nie lubisz i nie pójdziesz tam pewnie, żona doktora z popołudnia

Nie lubię Pana CH a jeszcze bardziej nie lubię pani CH...

No to Mufasa musi poczekać do 16 i wezmę go do Pawła ...

Dupek kuśtyka co mu nie przeszkadza biegać na 3 łapach ...
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw lis 18, 2010 23:25 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

jutro pozbieram te zgłaszane koty jakoś do kupy.
Tylko czy jest ktoś kto będzie woził towarzystwo?
nie licząc kotów przynoszonych przez miszelinę i Kingę W. ?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lis 19, 2010 9:40 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

kosma_shiva pisze:jutro pozbieram te zgłaszane koty jakoś do kupy.
Tylko czy jest ktoś kto będzie woził towarzystwo?
nie licząc kotów przynoszonych przez miszelinę i Kingę W. ?

no właśnie czekam na zgłoszenia

Tweety

Post » Pt lis 19, 2010 9:55 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

milu pisze:Ja chciałabym pomóc w galerii w sobotę 4.12, ale mam spotkanie w pracy do 14, więc tak ok. 14.30 mogłabym być. Pasuje? W kolejny weekend też jakoś będę, tylko teraz nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy dokładnie.

Okazało, się, że spotkanie prawdopodobnie do 16, więc pisałabym się na ok. 16.30

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt lis 19, 2010 10:42 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Re i Portos są w pełni dyspozycyjne we wszystkie dni, jeśli chodzi o kwestowanie :)
Tylko ktoś musiałby po nie pojechać i odwieźć; jeśli Magdy nie będzie, to będą jej współlokatorzy.

Mogę porozwieszać plakaty o zbiórce karmy (wydrukowane, bo nie mam już tuszu).
Tweety może zostawisz je dla mnie na Kocimskiej?

Pan od Maszy też zadeklarował że kupi trochę karmy.
A nowy dom Luli i Teodora obiecał wpłacić jakąś kwotę, tak mi się przypomniało, pewnie już dawno to zrobiły.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

[poprzednia][następna]