Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:Wystarczy zerknąć jej w ucho - jak ma S to znaczy że była sterylnięta jak nie ma to znaczy nie nie była.
Cameo pisze:Dostałam zgodę na ogłoszenie Merlina (tekst na dole jest od Karoliny), to po pierwsze. Po drugie, ogłoszenie jest ciut za długie, ale pocieszający jest fakt, że większość znanych mi portali ogłoszeniowych, nie wprowadza ograniczeń tekstowych, po trzecie... kontakt jest na mnie, ale przyznaję, wstawiłam go z pośpiechu, tzw. z "automatu" - na zasadzie kopiuj wklej z alegratki. Oprócz Merlina ogłaszam schroniskowce (kontakt jest na mnie i Kasię - Kruszynę) oraz swoje tymczasy. Mogę odsyłać zainteresowane osoby bezpośrednio do Karoliny. Ogłoszenie "poszło już w świat", a żeby wprowadzić zmiany - musiałabym "wrzucić" nową porcję ogłoszeń, a na to nie mam czasu. Nowe ogłoszenia proszę podawać na dane Karoliny.
JaEwka pisze:No to wszystko jest w porządku bo myślałam że Karolina nie wie o ogłoszeniach
Weihaiwej pisze:
Na allegro dostałam info, że aukcja została przeniesiona do archiwum... Majka2222, to jakis błąd allegrowy, czy cos się zmieniło?
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 80 gości