DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 7:48 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Nerusiu ja pamiętam i oogromne :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 05, 2011 8:04 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Potrzebne, :ok: potrzebne :ok:
U mnie nowa bieda a raczej stara w nawrocie :( Mój malutki DuDuŚ-"koteczek o bardzo małym rozumku" -będzie musiał wybrać się do dobrego weta obeznanego w chorobach reumatyczno-artretyczno-kostnych;muszę o takowego rozpytać ciotki z Białegostoku.....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw maja 05, 2011 10:20 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Cześć :D postanowiłam zadziałać na FB i poprosić o deklaracje dla Nera na hotelik nawet po 10zł od 30osób :)
Już jest jedna osoba która deklaruje wpłaty do czasu znalezienia domu :)
Asiu pare osób też już wpłaciło bądź wpłaci :) napisałaś do dziewczyny z zagranicy(paypal) :?:
Tylko tak na ten czas mogę pomóc sama mam nieciekawie

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw maja 05, 2011 10:21 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

ja świece pustkami :oops:
mogę tylko zaglądac i tylko wymądrzać się :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 05, 2011 10:25 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

ASK@ pisze:ja świece pustkami :oops:
mogę tylko zaglądac i tylko wymądrzać się :oops:

To zaglądnij do mnie na wątek :mrgreen: i tak daj złotą radę :D

CatAngel

Post » Czw maja 05, 2011 11:02 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Gosiu bardzo ci za wszystko dziękuję :1luvu: podałam paypal;wpłaty dopiero zaczną napływać bo było wolne i mój bank też miał wolne :evil: ;coś tam wpadnie z bazarków-już dodałam do konta Nero 155zł.;wpłynęło 20zł.-kolejne od osoby,która wspomogła nas też w kwietniu i mamy na +53zł. :ok:
może nie byłoby takiego problemu bo ja mam duuuuuuuuużo rzeczy na bazarki no ale trzeba je robić i pilnować a ja mam naprawdę tyle pracy przy zwierzakach...bo nie chodzi tylko o sprzątanie i karmienie ale też o głaski,mizianki,zabawy,przytulanki,czesanie,sprawdzanie nosów,uszu,pazurków,tyłeczków,dziąseł,zębów,zbieranie kłaków i milion innych czynności :? ;no i przede wszystkim o wychowywanie-pilnuję aby nie "łomotały" się między sobą,uczę "współpracy koleżeńskiej" :mrgreen: żaby nadawały się np. na "dokocenie";uczę kulturalnego wyrażania uczuć 8) i powstrzymywania agresji :wink:
Asiu bardzo cię proszę abyś nie pozbawiała nas swojego "wymądrzania" :mrgreen: wymądrzaj się ile dusza zapragnie :ok:

J.D.

Post » Czw maja 05, 2011 12:22 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

szukam osoby chętnej do pomocy przy wystawianiu bazarków tj wstawieniu zdjęć,opisaniu przedmiotów,pilnowaniu,rozsyłaniu danych do przelewów i przypominaniu mi co trzeba wysłać i do kogo;wiem,że każdy ma swoje sprawy,problemy i zajęcia ale może jest ktoś kto ma tego mniej :? Mam u siebie jakby małe schronisko 27 kotów+4suczki ale nie zamierzam działać jak schronisko :( stąd muszę dużo czasu poświęcić swoim podopiecznym aby nie czuły się zaniedbane pod względem emocjonalnym-trzeba je czesać,głaskać,przytulać,mówić do nich,sprawdzać stan zdrowia uszu,oczu,skóry,sprawdzać qoopale jakie są i czy nic złego się nie dzieje i jeszcze tysiące innych czynności " z zakresu miłości" 8) bo nie samym karmieniem i sprzątaniem u kotów człowiek żyje :mrgreen: muszę też wam zdradzić w tajemnicy,że śpiewam moim kochanym zwierzaczkom :oops:

J.D.

Post » Czw maja 05, 2011 18:52 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

dziś przyszły na konto paypal pieniążki od pana Rafała Kr...
Zosiu czy ty wiesz coś o tym 8) ??? Podziękuj bardzo za pomoc ale wy i tak zrobiliście dużo dla Nerusia;i jeszcze was wykorzystam :mrgreen:

J.D.

Post » Czw maja 05, 2011 19:16 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

J.D. pisze:szukam osoby chętnej do pomocy przy wystawianiu bazarków tj wstawieniu zdjęć,opisaniu przedmiotów,pilnowaniu,rozsyłaniu danych do przelewów i przypominaniu mi co trzeba wysłać i do kogo;wiem,że każdy ma swoje sprawy,problemy i zajęcia ale może jest ktoś kto ma tego mniej :? Mam u siebie jakby małe schronisko 27 kotów+4suczki ale nie zamierzam działać jak schronisko :( stąd muszę dużo czasu poświęcić swoim podopiecznym aby nie czuły się zaniedbane pod względem emocjonalnym-trzeba je czesać,głaskać,przytulać,mówić do nich,sprawdzać stan zdrowia uszu,oczu,skóry,sprawdzać qoopale jakie są i czy nic złego się nie dzieje i jeszcze tysiące innych czynności " z zakresu miłości" 8) bo nie samym karmieniem i sprzątaniem u kotów człowiek żyje :mrgreen: muszę też wam zdradzić w tajemnicy,że śpiewam moim kochanym zwierzaczkom :oops:

:!: :!: :!:
8O aż tyleeee??????A ja narzekam :oops:

Wiadomo cosik o Nerusiu?
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 05, 2011 19:32 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Jeszcze nic nie wiem a i nie chcę zawracać głowy Monice bo pewnie zmęczona;a przecież ona za chwilę rodzi 8O poczekajmy spokojnie :?
a zapomniałabym,blondyneczko :mrgreen: ja z tymi kotami mieszkam pod jednym dachem co prawda ale nie w tych samych pokojach :roll: inaczej zwariowałabym co i tak czasem ma miejsce

J.D.

Post » Czw maja 05, 2011 20:26 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Poszły kolejne wpłaty na Nera :love: :love: :love: :love:

CatAngel

Post » Czw maja 05, 2011 22:48 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

WieśCi z DT:
Hej Asiu,

Nero ma szansę widzieć po operacji:)
Jutro napiszę wszystko i powysyłam skany. Dzisiaj padam na twarz, bo od 4 jestem na nogach.
Pozdrawiamy serdecznie.
:)

Cudowne wieści :ok: :ok: i jaka dzielna i kochana Monika;HURRRRRA!!!!!!
TERAZ TRZEBA ZBIERAĆ NA OPERACJĘ.....
Pepe będzie miał usuwana zacmę;Jokiś niestety nie będzie widział....

J.D.

Post » Pt maja 06, 2011 7:14 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

:ok:
Bardzo sie ciesze z Nerusia.
Szkoda innych piesów.Ale zyją a to ważne. :!:
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 06, 2011 10:13 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Asiu - my choć drobną kwotą wspomagamy.
Nam też już głowy parują i łezki czasem lecą.

Szczególnie jak koci szpital w domku.
Jutro największy w historii transport kociowozu.
Prosimy o kciuki.

W przyszły weekend mamy wizytę z Milą u wetki (boimy się)

Ale trzeba się wspierać choć duchowo :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 06, 2011 12:35 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Zosiu a jaki transport?? ja nie w temacie bo nie mam kiedy doczytywać :oops:

J.D.

[poprzednia][następna]