CoToMa pisze:Chciałam wziąć z Rudy albo z Katowic jakiegoś biedaka.
Ale właśnie przywiozłam kota z odrąbaną łapą i ogonem.
co za s.... mu to zrobił?!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Chciałam wziąć z Rudy albo z Katowic jakiegoś biedaka.
Ale właśnie przywiozłam kota z odrąbaną łapą i ogonem.
justyna8585 pisze:Wszystkie koty mają kk
dzisiaj P.czypionka znalazła kotka,nie żył juz
Pozostałe nic nie jedzą
One są dzikie
Jeden dorosły juz nic nie widzi,ma przekrzywioną główkeszedł dzisiaj wprost na autobus,nie wiem czy nawet słyszy,bo podbiegłam i wzięłam go na ręce.On był jak zamroczony
Musiałam go puścić,bo byłam z psem
Co ja mam robić?:( Te małe,juz nie takie znowu małe,nie jedzą zupełnie nic,nie piją...
Nie ma wyjścia,oprócz uśpienia
ryśka pisze:justyna8585 pisze:Wszystkie koty mają kk
dzisiaj P.czypionka znalazła kotka,nie żył juz
Pozostałe nic nie jedzą
One są dzikie
Jeden dorosły juz nic nie widzi,ma przekrzywioną główkeszedł dzisiaj wprost na autobus,nie wiem czy nawet słyszy,bo podbiegłam i wzięłam go na ręce.On był jak zamroczony
Musiałam go puścić,bo byłam z psem
Co ja mam robić?:( Te małe,juz nie takie znowu małe,nie jedzą zupełnie nic,nie piją...
Nie ma wyjścia,oprócz uśpienia
Trzeba te koty szczepić, inaczej to się nigdy nie skończy. Na kwarantannę można przeznaczyć cokolwiek - kupić barakowóz używany i klatki.
Kot "szedł na autobus" - to raczej opis znęcania się nad zwierzętami, niż opieki w normalnym schronisku. Przekrzywiona głowa, brak słuchu - kot ma najprawdopodobniej silne zapalenie ucha środkowego.
justyna8585 pisze:
A kto Ci powiedział,że to chodzi o schronisko?
Liwia_ pisze:Nie ma mowy o dt, o sterylkach (dopiero teraz klatka-łapka jest zamówiona), o bezpiecznych miejscach schronienia dla bezdomniaków, Justyna jest jedyną osobą, która w ogóle koty karmi - a co tu mówić o szczepieniach, to jest całkowita utopia.
Justa&Zwierzaki pisze:Czy ktoś tym kotom pomoże , chociaz piwnica , moge wypozyczyc klatki , błagam to dla nich jest szansa na zycie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości