Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze::1luvu:![]()
![]()
obiecuję, że po Coli wezmę następnego gluta
majka2222 pisze:Pomoc dla Radomska
Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami traci 28 lutego lokal, w którym prowadziło przytulisko dla kotów. Andżelika 1952 bezskutecznie poszukuje na terenie Radomska nowego pomieszczenia. Aby jej pomóc, na forum powstał pomysł napisania pisma do radnych Rady Miejskiej w Radomsku z prośbą o pomoc. Pismo stworzyła pluskwa6 i jest ono na stronie, do której link poniżej.
Chcę także wysłać to pismo do radnych Radomska, lecz pomyślałam, że będzie miało ono większe znaczeniej, jeśli podpisze je wiele osób z Forum Miau wspólnie, których można by nazwać np. wolontariusze z Wrocławia.
Jeśli ktoś z czytających ten wątek zna Andżelikę i RTOZ z Radomska i chciałby podpisać się pod pismem, prosze dać mi znać na PW. Odpowiem, gdzie możemy się spotkać.
Pismo można także wysłać mailem, podając tylko nazwiska, lecz myślę, że lepszy byłby papier z podpisami.
Jeśli mój pomysł nie wydaje się trafny, można oczywiście wysłać pismo do Radomska tylko we własnym imieniu. Adres i instrukcja na stronie pod tekstem pisma. Powinno ono dotrzeć do Radomska do końca stycznia - mailem lub na papierze.
viewtopic.php?f=1&t=122554&p=6951952#p6951952
Wątek eksmisyjny viewtopic.php?f=1&t=122558
turkawka pisze:O, to fajbuko kumataTo ja Ciem mogie materiała dać, a Ty zrobisz. Ja już mam chatulowego fejsbuka i wiem że czasem zdarza mnie się go zaniedbywać, więc dobrze by bylo, żeby ktoś inny wziął naszego. Uważam, że to dobry pomysł (chociaż mój kolega ostatnio wyzywał, że na fajskukach to tylko jakieś koty i psy
)
Weihaiwej pisze:turkawka pisze:O, to fajbuko kumataTo ja Ciem mogie materiała dać, a Ty zrobisz. Ja już mam chatulowego fejsbuka i wiem że czasem zdarza mnie się go zaniedbywać, więc dobrze by bylo, żeby ktoś inny wziął naszego. Uważam, że to dobry pomysł (chociaż mój kolega ostatnio wyzywał, że na fajskukach to tylko jakieś koty i psy
)
No to turkawko - ślij!
wrocławskiekoty.com czy Wrocławskie koty - za jaką nazwą jesteście?
jessi74 pisze:majka2222 pisze:Pomoc dla Radomska
Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami traci 28 lutego lokal, w którym prowadziło przytulisko dla kotów. Andżelika 1952 bezskutecznie poszukuje na terenie Radomska nowego pomieszczenia. Aby jej pomóc, na forum powstał pomysł napisania pisma do radnych Rady Miejskiej w Radomsku z prośbą o pomoc. Pismo stworzyła pluskwa6 i jest ono na stronie, do której link poniżej.
Chcę także wysłać to pismo do radnych Radomska, lecz pomyślałam, że będzie miało ono większe znaczeniej, jeśli podpisze je wiele osób z Forum Miau wspólnie, których można by nazwać np. wolontariusze z Wrocławia.
Jeśli ktoś z czytających ten wątek zna Andżelikę i RTOZ z Radomska i chciałby podpisać się pod pismem, prosze dać mi znać na PW. Odpowiem, gdzie możemy się spotkać.
Pismo można także wysłać mailem, podając tylko nazwiska, lecz myślę, że lepszy byłby papier z podpisami.
Jeśli mój pomysł nie wydaje się trafny, można oczywiście wysłać pismo do Radomska tylko we własnym imieniu. Adres i instrukcja na stronie pod tekstem pisma. Powinno ono dotrzeć do Radomska do końca stycznia - mailem lub na papierze.
viewtopic.php?f=1&t=122554&p=6951952#p6951952
Wątek eksmisyjny viewtopic.php?f=1&t=122558
majka2222 - tak jak Ci się umawiałyśmy- mogę być w tygodniu w Galerii dominikańskiej![]()
fajnie gdyby był jeszcze jakiś odzew
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 215 gości