Fajne zdjęcia gdzie cała ferajna razem leży na parapecie. Pokot zupełny...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seja pisze:http://picasaweb.google.com/kociarnia2009/Sierpien2010#
seja pisze:Ciocia Marea wpadła i powiedziała,że moje skany są nieczytelnewstawie nowe ,wielkie przy użyciu linków.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z innej beczki...
Zostało mi 5 puch x 800g Animondy.
Zastanawiam się nad przerzuceniem bandy na surowe ...
Konkretnie myślę , żeby kupić serca...nie wiem czy lepiej drobiowe, czy wołowe, wieprzowe??? I do tego wołowinkę i to zmielić , zamrozić i mieć dla nich??
Nie wiem czy lepiej zamówić kolejne 24puszki? Czy to nie będzie taniej?? ...bo 154zł... i mniej roboty...
Poradźcie proszę...nie jestem specjalistą do spraw żywienia...i czuję się troche jak dziecko we mgle...
Nie chce im zaszkodzić...
Marea pisze::mrgreen: Kuci, kuci, moje małe robaczki kochane(komentarz do zdjęć)
Jak Iwo? coś więcej z wetem gadałaś?
seja pisze:Możliwe , że po leczeniu , jako powikłanie przyplątało się clostridium difficile... to jedna z opcji...
.
Blusik pisze:seja pisze:Możliwe , że po leczeniu , jako powikłanie przyplątało się clostridium difficile... to jedna z opcji...
.
A jak to sprawdzić?
Marea pisze:Jak tam Iwanek i reszta brygady? no i jak wizyta mamusi i meblowanie?![]()
Wyjeżdżam na kilka dni, muszem mojego młodszego brata odebrać spod Katowic i dowlec do domu bo już płacze że do domciu, do domciuBlusik go zna to wie o jaki typ marudzenia w wydaniu Jacusia chodzi
9 h z nim w pociągu w drodze powrotnej, chyba umrę od tej jego paplaniny. Chyba zabiorę mu podręcznik do matematyki na drogę, żeby się nie nudził
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 82 gości