Fundacja PJD, Vegas ma swój dom! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 21:33 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

A tu kontenerek, który PaJDotki dostały od Lili_iwy. Z zewnątrz testowany akurat przez moją rezydentkę Walunię :).

Lila_iwa, jeszcze raz wielkie dzięki :1luvu: .

Obrazek

Obrazek

Jutro zamieszczę kolejną fotorelację :).
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pt paź 22, 2010 11:12 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Bardzo miło się ogląda takie kocie relacje. Mam nieśmiałe pytanie, czy znalazłby się
domek tymczasowy chociaż dla ślicznego whiskasowego 6-tygodniowego kociaka.
Pani, która go znalazła, ma psa i mały dla bezpieczeństwa musi siedzieć w klatce. :(

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Pt paź 22, 2010 13:08 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Lila_iwa pisze:Bardzo miło się ogląda takie kocie relacje. Mam nieśmiałe pytanie, czy znalazłby się
domek tymczasowy chociaż dla ślicznego whiskasowego 6-tygodniowego kociaka.
Pani, która go znalazła, ma psa i mały dla bezpieczeństwa musi siedzieć w klatce. :(

Lila_iwa, masz nieodebrany priv.

Jak się czuje Loa?

Ziółko, czy mogłabyś jeszcze raz odebrać ode mnie książki?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pt paź 22, 2010 13:23 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Przeczytałam, dziękuję, proszę podaj numer albo ja zadzwonie mój numer na pw

Lila_iwa

Post » Pt paź 22, 2010 14:08 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Nieżle się uśmiałam z tych referencji :D

Lila_iwa

Post » Pt paź 22, 2010 14:24 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Lila_iwa pisze:Nieżle się uśmiałam z tych referencji :D

:)

mrr

Post » Pt paź 22, 2010 18:56 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Leon już po czyszczeniu zębów z kamienia - wybudził się ładnie i teraz czeka na kolację :) Biedny miał ten pysio, mam nadzieję, że teraz już "z górki" i zdrowie będzie mu dopisywać :)

Lila_iwa, DT u nas jest wielki niedostatek niestety :( Leon u mnie też w klatce siedzi...
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob paź 23, 2010 18:03 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Jak się czuje Loa?
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob paź 23, 2010 22:45 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Dzisiaj byłam u Ani - nie widziałam Loi przez ostatnie dni, ale Ania mówiła, że z dnia na dzień jest lepiej. Loa jest zdecydowanie ciągle chora - jest nieco apatyczna, poirytowana obecnością kociąt, słaba. Jest codziennie u weterynarza - Stachurka robi, co się da, żeby jej pomóc. Oby stanęła w końcu na "nogi", czy też raczej: łapki.

luelka

Post » Nie paź 24, 2010 0:11 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Dzisiaj akurat nas u weta nie było - jedziemy jutro rano.
Loa wyraźnie lepiej, bo wszystkich na około tłucze bez opamiętania. Ma bardzo dobry apetyt.
Frania zdecydowanie na tym najbardziej cierpi, a maluchom natomiast jest wszystko jedno - i tak są szczęśliwe.
Ich stan mnie zadowala dopóki Imbir nie "zasadzi" siarczystym kichem. Jutro zawlekę go do weta razem z Loą. W osobnym transporterze ;).

Edit: Loa nie jest już słaba. Porusza się sprawnie i wszędzie zdecydowanie jest w stanie zgrabnie wskoczyć. Słaba to ona była jeszcze przedwczoraj :?

Edit2: Frania zżera mi melisę 8O :evil:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Nie paź 24, 2010 20:15 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Chciałabym Wam przypomnieć Dextera, jednego z pierwszych PaJDotków, który pojechał do swojego domu. To zdjęcie zrobione parę dni temu przez jego Ludzi, w jego Domu, z jego kocią Przyjaciółką :).

Obrazek

Dex był wielkim kocurrem z małym rozumkiem i wielkim sercem. Zamieszkał aż w Niemczech, razem z kotką Asterią (czarnulka na zdjęciu). Jest pieszczochem, milusińskim i okropnym łobuzem. A przede wszystkim jest bardzo kochany :).

luelka

Post » Nie paź 24, 2010 20:41 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

mrr pisze:Ziółko, czy mogłabyś jeszcze raz odebrać ode mnie książki?

mrr wszystko będzie zależało od tego czy mi się uda auto odpalić :( , jeżeli nie to dopiero w sobotę lub niedzielę będę mogla odebrać

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Nie paź 24, 2010 20:58 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Ziółko, we wtorek po południu będę w centrum (okolice Rynku Gł.). Bywasz? Niestety na pewno nie zdążę nigdzie indziej podjechać. Może zostawię je u siebie w pracy (właśnie w okolicach Rynku), jeśli tak byłoby wygodniej?

mrr

Post » Nie paź 24, 2010 21:01 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

mrr niestety nie bywam w okolicach rynku w ogóle, postaram się jakoś uruchomić auto i podjechać do Ciebie. Oczywiście wcześniej Ci napiszę kiedy mogłabym podjechać.

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Nie paź 24, 2010 21:06 Re: Fundacja PJD, MECENASI (netowi opiekunowie) POSZUKIWANI!

Ziółko pisze:mrr niestety nie bywam w okolicach rynku w ogóle, postaram się jakoś uruchomić auto i podjechać do Ciebie. Oczywiście wcześniej Ci napiszę kiedy mogłabym podjechać.

Ok, spokojnie. Może coś ze swojej strony wymyślę.

mrr

[poprzednia][następna]