Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Dziś jedziemy z malgosiab na wizytę przedadopcyjną do chętnych na GizmolotaMocne kciukasy konieczne
![]()
![]()
danka05 pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
a tak na marginesie to mam pytanie, czym smarujecie zmiany grzybkowe ale koło oka?
piotr568 pisze:stacja o ile dobrze pamiętam nazywa się... hi hi ... "Gepard"![]()
Mała stacja, dokładnie to nie benzynowa ale gazowa. Obok ruchliwa ulica, parę metrów od stacji tory tramwajowe i przystanek. Zalałem gaz, wyjeżdżam ze stacji i widzę ... na przystanku siedzi sobie ON:
zahamowałem, wychodzę z auta, kiciam i deja vu ... kocio biegnie do mnie z krzykiem, dopada nóg, łasi się i pcha na ręce. Na rękach wsiadł ze mną do auta, rzucił się na jedzenie, ja w miedzyczasie wyciągnąłem z kufra transporter (co mnie podkusiło żeby wczoraj po łapance nie zostawiać całego sprzętu w lecznicy) Bardzo po drodze płakał i narzekał na pozbawienie wolności, ale koniec końców czeka teraz na pozbawienie jajeczek w lecznicy. No a potem na domek, bo nie odwiozę go z powrotem na przystanek tramwajowy. Ma nie więcej niż rok i jest bardzo poręczny. Przyjmuję zapisy chętnych na kocurka
_kathrin pisze:PILNIE DT!!!
Do wzięcia z Bródna z piwnicy są dwa 2-miesięczne czarne kociaki i jeden jakiś większy. Dzikie, optycznie zdrowe. Pilnie dla nich DT.
Do lecznicy przyjechała na sterylizacje wczoraj miła, oswojona, kicia z Sokołowa. Dla niej też potrzeba DT.
Czy ktoś może podejść do lecznicy zrobić dobre zdjęcia kici?
Za 2-3 tygodnie przyjadą również z Sokołowa kociaki, teraz się będą uodparniać po szczepieniu.
Kociaki są trzy, ok. 3-4-miesięczne.
piotr568 pisze:stacja o ile dobrze pamiętam nazywa się... hi hi ... "Gepard"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1866 gości