Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Qrde, czy wszystkie pasiaste kocice są takie wredne?Guma atakuje biednego, dwa razy większego niż ona Mścisia. Normalnie furia w kocim ciele...
kassja pisze:AniHili pisze:Qrde, czy wszystkie pasiaste kocice są takie wredne?Guma atakuje biednego, dwa razy większego niż ona Mścisia. Normalnie furia w kocim ciele...
Pasiaste i z białymi łapkami - coś na ten temat wiem
AniHili pisze:kassja pisze:AniHili pisze:Qrde, czy wszystkie pasiaste kocice są takie wredne?Guma atakuje biednego, dwa razy większego niż ona Mścisia. Normalnie furia w kocim ciele...
Pasiaste i z białymi łapkami - coś na ten temat wiem
I z białym krawatem oraz półdługą sierścią. Takie to zło największe
Lion Kid pisze:dzisiaj ok 15.00 bedac pod sklepem miesnym " U Helenki" na os. Nowe Miasto między Dubois a Rzymowskiego spotkałam przy drzwiach duzego, doroslego, w pelni oswojonego kota, burego umaszczenia, tylko końcowki łapek białe. Pani ze sklepu powiedziala, ze przyszedł za jej znajomą ok 12 , dopiero pod sklepem go zobaczyła. Kot z apetytem jadł mięso mielone, serduszka drobiowe, a babka ze sklepu powiedziała, ze go nakarmiła i juz nic nie trąci. Kot z dużych kotów, wielka głowa, chyba nie wykastrowany (na moje oko), gwar samochodów mu nie przeszkadza, ludzie też. Futro nie wskazywało, by na stałe mieszkał na podwórku.
Może zamieścić by ogłoszenie w zakładce poszukiwany lub na bialystokonline. Ja nie mogę, bo ogłaszam tam (b online) moja kotkę. Jutro może sprawdzę, czy tam przesiaduje. Może ktoś go zacznie szukać...
Bakteria pisze:MalgorzataJ pisze:Bakteria - chetnie bym kupiła myszkę na spręzynie za 16 zł.
Wrzucone do koszyka
jania pisze:Bakteria
wysłałam pw
Odpisane, czekam na odpowiedź
bozennak pisze:Lion Kid pisze:dzisiaj ok 15.00 bedac pod sklepem miesnym " U Helenki" na os. Nowe Miasto między Dubois a Rzymowskiego spotkałam przy drzwiach duzego, doroslego, w pelni oswojonego kota, burego umaszczenia, tylko końcowki łapek białe. Pani ze sklepu powiedziala, ze przyszedł za jej znajomą ok 12 , dopiero pod sklepem go zobaczyła. Kot z apetytem jadł mięso mielone, serduszka drobiowe, a babka ze sklepu powiedziała, ze go nakarmiła i juz nic nie trąci. Kot z dużych kotów, wielka głowa, chyba nie wykastrowany (na moje oko), gwar samochodów mu nie przeszkadza, ludzie też. Futro nie wskazywało, by na stałe mieszkał na podwórku.
Może zamieścić by ogłoszenie w zakładce poszukiwany lub na bialystokonline. Ja nie mogę, bo ogłaszam tam (b online) moja kotkę. Jutro może sprawdzę, czy tam przesiaduje. Może ktoś go zacznie szukać...
Lion Kid - podobny kot zginął 3-go grudnia na Storczykowej. Jest na Kotkowie jego podobizna - możesz zerknąć?
http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=49
Proszę, sprawdź czy to ten co na zdjęciu i odezwij się do mnie, kot zaginął moim znajomym, w domu rozpacz a znów idą mrozy....
Bakteria pisze:Lion Kid pisze:Ja też bym chciała myszkę za 16 zł, jesli zamówienie jest aktywne.
Pozdrowienia od mojej Buruni, dokarmianej latem przy Pułaskiego, która teraz mieszka w piwnicy zamiast w suszarni.
Jeszcze aktywne, zaraz wysyłam zamówienie.
Proszę ją podrapać ode mnie za uszkiemA jak z domkiem dla niej? Są jacyś chętni??
Kocia Lady pisze:kurcze byłam w pracy czy już wysłała pani zamówienie???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 69 gości