K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 18, 2009 9:04 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Miuti pisze:Caty jest bardzo chora.
Caty to Kasia Ryrych.
NASZA Caty.

no to życzenia szybkiego powrotu do zdrowia!

cd kiepskiego dnia .... wislackikot jedzie pod Biały Kościół do kota po wypadku. Koleżanka Lutry widziała leżącego na poboczu, ponoć się ruszał ale co Robert zastanie ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 18, 2009 9:10 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

czy ktos moglby przypomniec linki do bazarkow?
zwlaszcza to kartek z Itusiem?
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro lis 18, 2009 9:10 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:
Miuti pisze:Caty jest bardzo chora.
Caty to Kasia Ryrych.
NASZA Caty.

no to życzenia szybkiego powrotu do zdrowia!

cd kiepskiego dnia .... wislackikot jedzie pod Biały Kościół do kota po wypadku. Koleżanka Lutry widziała leżącego na poboczu, ponoć się ruszał ale co Robert zastanie ...

niestety :cry: Kociuszek leżał w kałuży krwi, musiał dostać mocno w głowę, bo oczy mu wypłynęły :cry: Robert pojechał go zakopać. Po raz kolejny zestaw "mały grabarz" wożony już na stałe na kotowozie okazał się użyteczny...

Tweety

Post » Śro lis 18, 2009 9:29 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

j3nny pisze:czy ktos moglby przypomniec linki do bazarkow?
zwlaszcza to kartek z Itusiem?

viewtopic.php?f=20&t=102156
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lis 18, 2009 9:36 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

W krakvecie były moje fasole, zostały odrobaczone 1 x 4, 1 x 3, + bronia z antybiotukiem, ale nie wiem, czy ją wpisali na afn, bo podkreślałam, że to mój kot prywatny.
Sprawdzę w piątek. Dziś idę do dra Szpeyera obejrzeć Fasole i podjąć decyzję,czy można szczepić.
B. dziękuję Wiślackiemu kotu za zabranie kota z drogi i pochowanie.
Dzwonił Pan od Boeny, ale mamy kłopot, bo on z nowego sącza i nie korzysta z internetu... Chciałby psa (Brytan?) i wysterylizowaną kotkę (dużo białego jak się da) - pomyślałam o Ryfonie... - tylko jak mu pokazać te zwierzaki, ktoś ma jakiś pomysł?
A dziś w trójce były U Ryfki z rozrywki...
Kalendarzy poproszę 6.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lis 18, 2009 9:41 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:W krakvecie były moje fasole, zostały odrobaczone 1 x 4, 1 x 3, + bronia z antybiotukiem, ale nie wiem, czy ją wpisali na afn, bo podkreślałam, że to mój kot prywatny.
Sprawdzę w piątek. Dziś idę do dra Szpeyera obejrzeć Fasole i podjąć decyzję,czy można szczepić.
B. dziękuję Wiślackiemu kotu za zabranie kota z drogi i pochowanie.
Dzwonił Pan od Boeny, ale mamy kłopot, bo on z nowego sącza i nie korzysta z internetu... Chciałby psa (Brytan?) i wysterylizowaną kotkę (dużo białego jak się da) - pomyślałam o Ryfonie... - tylko jak mu pokazać te zwierzaki, ktoś ma jakiś pomysł?
A dziś w trójce były U Ryfki z rozrywki...
Kalendarzy poproszę 6.

Trzeba poprosić Kingę w. o pomoc, Wydrukuje i da zdjęcia cóce, bo ona jest chyba z Nowego Sącza.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro lis 18, 2009 9:49 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kingę w. z brzeska?
Nadal nie mogę się dodzwonić do Pani Jasi. :evil:
Ostatnio edytowano Śro lis 18, 2009 9:50 przez lutra, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lis 18, 2009 9:50 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kindze zdarza się kursowac na trasie B->NS
Mnie zdarza się kursowac na trasie K->B
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lis 18, 2009 9:53 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze: Dodatkowo, mamy dramatyczną sytuację finansową, ponad 7 tys długu, ale niestety, Natalia i Miko sami wygenerowali ponad 4 tys zł kosztów :cry:

Tak kombinuję od rana - jak myślicie - znaleźliby się chętni na ciasto drożdżowe? Dużej kasy by z tego nie było, to aż śmiesznie brzmi w kontekście kwoty długu, ale grosiki jakieś ... Mogłoby być na przykład regularnie co sobotę, z wcześniejszymi zgłoszeniami w ciągu tygodnia, do odbioru (sorry :( dowieźć nigdzie nie dam rady) osobistego .... Zwykła baba drożdzowa z rodzynkami albo jakieś zawijane z nadzianką (powidło, dżem )? Na niedzielne śniadanie :) ?
Co myślicie? No, chyba że wszyscy się odchudzają ....:)

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Śro lis 18, 2009 9:56 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Ja jestem za i mogę zareklamować ciasto drożdżowe Karalucha, od którego uśmiech od ucha do ucha.
Jeśli cukiernia pod kotem już otwarta, to proszę pierwsze ciasto drożdżowe.
:)
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lis 18, 2009 9:57 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Karaluszku, ja jestem chętny na ciasto drożdżowe nasza rodzina uwielbia a w szczególności syn Krzyś

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Śro lis 18, 2009 9:59 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:Ja jestem za i mogę zareklamować ciasto drożdżowe Karalucha, od którego uśmiech od ucha do ucha.
Jeśli cukiernia pod kotem już otwarta, to proszę pierwsze ciasto drożdżowe.
:)
Ostatnio edytowano Śro lis 18, 2009 10:01 przez wislackikot, łącznie edytowano 1 raz

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Śro lis 18, 2009 10:00 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

karaluch pisze:
Tweety pisze: Dodatkowo, mamy dramatyczną sytuację finansową, ponad 7 tys długu, ale niestety, Natalia i Miko sami wygenerowali ponad 4 tys zł kosztów :cry:

Tak kombinuję od rana - jak myślicie - znaleźliby się chętni na ciasto drożdżowe? Dużej kasy by z tego nie było, to aż śmiesznie brzmi w kontekście kwoty długu, ale grosiki jakieś ... Mogłoby być na przykład regularnie co sobotę, z wcześniejszymi zgłoszeniami w ciągu tygodnia, do odbioru (sorry :( dowieźć nigdzie nie dam rady) osobistego .... Zwykła baba drożdzowa z rodzynkami albo jakieś zawijane z nadzianką (powidło, dżem )? Na niedzielne śniadanie :) ?
Co myślicie? No, chyba że wszyscy się odchudzają ....:)

na Twoje?? pytanie! :D o serniku nie wspominając :wink: ustawiam się za Lutrą w kolejce

Tweety

Post » Śro lis 18, 2009 10:01 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Ja zmienię temat. Czy kartki Itusiowe dla AFN są już gotowe? Jeśli tak, po ile karteczki ? Wydaje mi się, że 10 zł to za dużo.. Jeśli by na nich 5 zł zarobić byłoby super!

Jeśli są gotowe to może porozprowadzać po sklepach zoologicznych i innych zaprzyjaźnionych?

Ludzie zaczęli już kartki kupowaćna Święta. Im wcześniej tym lepiej
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lis 18, 2009 10:02 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

BarbAnn pisze:Kindze zdarza się kursowac na trasie B->NS
Mnie zdarza się kursowac na trasie K->B

Baśka, jak najbardziej tylko ja nie wydrukuję zdjęć - mam padniętą drukarkę, obawiam się że zaschły te tam co są w środku z tuszem. W skutek nieużywania. :mrgreen: Poza tym ok, żaden problem i da się zorganizować.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

[poprzednia][następna]