Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:Afatima czekam na odpowiedź
iza71koty pisze:My też czekamy na wyjaśnienia Agiis-s.Mam Cię posadzić o kradzież?
Pytałam wyrażnie kiedy dostane klatki? Wszystkie??? Te które wziełaś Sama i które wypozyczyłaś NOT???
Kiedy byłaś u mnie ostatnio i widziałaś koty zamknięte w klatkach???. Chore pomieszane ze zdrowymi. Kupę kotów, upchanych po same sufity.
Jeśli dostanę odpowiedz na te dwa pytania wówczas Ci odpowiem a nawet pokaże kotki z Lotniska. Czuja się świetnie.O dziwo zadna z Drogich Opiekunek nie zainetersowała sie ich zdrowiem po powodzi tylko nakazała mi wypuszczenie spowrotem w to bagno. To czemu teraz zabieracie inne? Przecież moga tam sobie zostać? Obchodzi Cie ze koty miały kk? Ze wpadły do wody? Ze jeden miał przez to chore nerki? Czy liczy sie tylko Twoja ideologiia????
agiis-s pisze:Afatima jak zauważyłaś nie napisała nigdzie, że ta wypowiedź mnie nie dotyczy, nie sprostowała kto w takim wypadku jest żebrakiem
dlatego czekam na wyjaśnienia
vega36 pisze:agiis-s pisze:Afatima jak zauważyłaś nie napisała nigdzie, że ta wypowiedź mnie nie dotyczy, nie sprostowała kto w takim wypadku jest żebrakiem
dlatego czekam na wyjaśnienia
Agiis, no to czekaj, ale nie zawracaj nam głowy. Wątek Izy nie musi być podrzucany, więc Twoje powtarzające w kółko to samo zdanie posty są zupełnie zbędne. Wiesz, że to się nazywa "trollowanie"?
Swoją drogą - zauważyłam pewną prawidłowość. W wątkach wszystkich osób działających na wielką skalę i wykonujących kawał dobrej roboty pojawiają się wpisy usiłujące zdyskredytować te osoby, zrobić z nich potwory i przekonać, że znęcają się nad zwierzętami.
agiis-s pisze:vega a widziałaś kiedyś jak umiera kot na białaczkę?
Iza pisze wyraźnie że mimo oferty bezpłatnych szczepień nie będzie tego robiła
świadomie naraża koty na śmierć
u siebie w domu
patrzy na nie codziennie
i nic....niech umierają
nifredil pisze:Gośka nie rób z siebie pośmiewiska, nikt nie napisał agiis Afatima też, jeżeli mam problem z widzeniem to zacytuj proszę, gdzie ktoś Ciebie wywołał na tablicę jak to napisałaś w poście pierwszym, bo ja nie wiem. I nadal nie wiem co Cię tutaj przywlekło.
Po drugie wskaz proszę mi bo ja chyba ślepa jestem gdzie jest napisane ? Agiis lub Gośka żebrze o pieniądze, bo ja tego tez nie wiem. No cóż pewnie Iza mi wzrok omamiła![]()
Powtórze to co napisałam, bo chyba masz problem ze rozumieniem. Lub zignorowałaś fakt, mimo że ja pisałam jednak do Ciebie tutaj już imiennie. Powiedziałaś już w poprzednim wątku o co Ci chodzi i że przestajesz się interesować Izą więc proszę o dotrzymywanie przez Ciebie słowa i przestań. Nikt Cię tutaj nie wzywał ani imieniem ani nickiem, a skoro siebie podejżewasz, cóż o czymś to może świadczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 110 gości