Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 03, 2009 18:49 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

No właśnie widać, że kwiecistość mowy Ci sie podniosła :D:D idź idź, ja też coś pożytecznego w końcu zrobię :D
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw gru 03, 2009 18:57 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Afatima czekam na odpowiedź
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw gru 03, 2009 19:04 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

agiis-s pisze:Afatima czekam na odpowiedź

Ja też czekam na odpowiedź, gdzie jest napisane, że chodzi o Ciebie? 8O
Tak z ciekawości pytam 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw gru 03, 2009 19:13 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Iweta jeśli po moim poście w którym poruszam między innymi sprawy finansowe (a nikt przede mną nie pisał na ten temat)

następuje odpowiedź:

Jeszcze jedno, niepojęte jest jak ludzie chcieliby zajrzeć innym do kieszeni i decydować o tym na co mam wydać moje pieniądze, żebrząc jednocześnie o środki dla siebie wśród innych.

to jak ci się wydaje o kim mowa?

nie interesuje mnie kto na co wydaje pieniądze
interesuje mnie wypowiedź w której zostałam posądzona o żebractwo

jest to pomówienie i nieprawda

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 19:14 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Tylu morderców po ulicach chodzi...
Obrazek

Afatima

Post » Czw gru 03, 2009 19:15 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Afatima jak zauważyłaś nie napisała nigdzie, że ta wypowiedź mnie nie dotyczy, nie sprostowała kto w takim wypadku jest żebrakiem

dlatego czekam na wyjaśnienia

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 19:23 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

My też czekamy na wyjaśnienia Agiis-s.Mam Cię posadzić o kradzież?
Pytałam wyrażnie kiedy dostane klatki? Wszystkie??? Te które wziełaś Sama i które wypozyczyłaś NOT???

Kiedy byłaś u mnie ostatnio i widziałaś koty zamknięte w klatkach???. Chore pomieszane ze zdrowymi. Kupę kotów, upchanych po same sufity.

Jeśli dostanę odpowiedz na te dwa pytania wówczas Ci odpowiem a nawet pokaże kotki z Lotniska. Czuja się świetnie.O dziwo zadna z Drogich Opiekunek nie zainetersowała sie ich zdrowiem po powodzi tylko nakazała mi wypuszczenie spowrotem w to bagno. To czemu teraz zabieracie inne? Przecież moga tam sobie zostać? Obchodzi Cie ze koty miały kk? Ze wpadły do wody? Ze jeden miał przez to chore nerki? Czy liczy sie tylko Twoja ideologiia????
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw gru 03, 2009 19:34 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

iza71koty pisze:My też czekamy na wyjaśnienia Agiis-s.Mam Cię posadzić o kradzież?
Pytałam wyrażnie kiedy dostane klatki? Wszystkie??? Te które wziełaś Sama i które wypozyczyłaś NOT???

Kiedy byłaś u mnie ostatnio i widziałaś koty zamknięte w klatkach???. Chore pomieszane ze zdrowymi. Kupę kotów, upchanych po same sufity.

Jeśli dostanę odpowiedz na te dwa pytania wówczas Ci odpowiem a nawet pokaże kotki z Lotniska. Czuja się świetnie.O dziwo zadna z Drogich Opiekunek nie zainetersowała sie ich zdrowiem po powodzi tylko nakazała mi wypuszczenie spowrotem w to bagno. To czemu teraz zabieracie inne? Przecież moga tam sobie zostać? Obchodzi Cie ze koty miały kk? Ze wpadły do wody? Ze jeden miał przez to chore nerki? Czy liczy sie tylko Twoja ideologiia????

klatki które są od NOT zostały przepisane na nią, moją jedną przepisałam na siebie
reszta klatek jest u pani
widziałam u pani koty w klatkach - tzw chore
widziałam "zdrowe" siedzące na klatkach z chorymi
widziałam stado ponad 20 kotów, zakichanych jak Kacper, dzikich jak koteczki których nie chciała pani oddać na tymczas gdy była szansa aby im znaleźć dom, takich które garną się do człowieka.

Koty u pani mają białaczkę o czym pani wie, wszystkie które pani zgarnia są bezpośrednio narażone na zarażenie, ale nic pani nie robi w tym kierunku

Zabrała pani Lotniskowe koty do domu i pytanie brzmi - gdzie one dzisiaj są? Zasiliły stado? siedzą w klatkach? biegają z białaczkowcami?

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 19:36 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

agiis-s pisze:Afatima jak zauważyłaś nie napisała nigdzie, że ta wypowiedź mnie nie dotyczy, nie sprostowała kto w takim wypadku jest żebrakiem

Agiis, no to czekaj, ale nie zawracaj nam głowy. Wątek Izy nie musi być podrzucany, więc Twoje powtarzające w kółko to samo zdanie posty są zupełnie zbędne. Wiesz, że to się nazywa "trollowanie"?

Swoją drogą - zauważyłam pewną prawidłowość. W wątkach wszystkich osób działających na wielką skalę i wykonujących kawał dobrej roboty pojawiają się wpisy usiłujące zdyskredytować te osoby, zrobić z nich potwory i przekonać, że znęcają się nad zwierzętami.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw gru 03, 2009 19:36 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Iza, Ty idź odpocznij. Poszedł własnie przelew ode mnie.
Obrazek

Afatima

Post » Czw gru 03, 2009 19:40 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

vega36 pisze:
agiis-s pisze:Afatima jak zauważyłaś nie napisała nigdzie, że ta wypowiedź mnie nie dotyczy, nie sprostowała kto w takim wypadku jest żebrakiem

Agiis, no to czekaj, ale nie zawracaj nam głowy. Wątek Izy nie musi być podrzucany, więc Twoje powtarzające w kółko to samo zdanie posty są zupełnie zbędne. Wiesz, że to się nazywa "trollowanie"?

Swoją drogą - zauważyłam pewną prawidłowość. W wątkach wszystkich osób działających na wielką skalę i wykonujących kawał dobrej roboty pojawiają się wpisy usiłujące zdyskredytować te osoby, zrobić z nich potwory i przekonać, że znęcają się nad zwierzętami.

no właśnie vega ... jedno słowo Afatimy i już mnie nie ma - najlepiej link do strony na której żebrzę dla siebie

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 19:45 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

vega a widziałaś kiedyś jak umiera kot na białaczkę?

Iza pisze wyraźnie że mimo oferty bezpłatnych szczepień nie będzie tego robiła
świadomie naraża koty na śmierć
u siebie w domu
patrzy na nie codziennie
i nic....niech umierają

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 19:51 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Gośka nie rób z siebie pośmiewiska, nikt nie napisał agiis Afatima też, jeżeli mam problem z widzeniem to zacytuj proszę, gdzie ktoś Ciebie wywołał na tablicę jak to napisałaś w poście pierwszym, bo ja nie wiem. I nadal nie wiem co Cię tutaj przywlekło.
Po drugie wskaz proszę mi bo ja chyba ślepa jestem gdzie jest napisane ? Agiis lub Gośka żebrze o pieniądze, bo ja tego tez nie wiem. No cóż pewnie Iza mi wzrok omamiła :evil:

Powtórze to co napisałam, bo chyba masz problem ze rozumieniem. Lub zignorowałaś fakt, mimo że ja pisałam jednak do Ciebie tutaj już imiennie. Powiedziałaś już w poprzednim wątku o co Ci chodzi i że przestajesz się interesować Izą więc proszę o dotrzymywanie przez Ciebie słowa i przestań. Nikt Cię tutaj nie wzywał ani imieniem ani nickiem, a skoro siebie podejżewasz, cóż o czymś to może świadczyć :roll:
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Czw gru 03, 2009 19:52 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

agiis-s pisze:vega a widziałaś kiedyś jak umiera kot na białaczkę?

Iza pisze wyraźnie że mimo oferty bezpłatnych szczepień nie będzie tego robiła
świadomie naraża koty na śmierć
u siebie w domu
patrzy na nie codziennie
i nic....niech umierają

Ja też nie szczepie moich a już na pewno nie na białaczkę i co posądzisz mnie o to że krzywdzę koty? A Ty swoje na białaczkę szczepiłaś, wątpię w to
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Czw gru 03, 2009 20:01 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

nifredil pisze:Gośka nie rób z siebie pośmiewiska, nikt nie napisał agiis Afatima też, jeżeli mam problem z widzeniem to zacytuj proszę, gdzie ktoś Ciebie wywołał na tablicę jak to napisałaś w poście pierwszym, bo ja nie wiem. I nadal nie wiem co Cię tutaj przywlekło.
Po drugie wskaz proszę mi bo ja chyba ślepa jestem gdzie jest napisane ? Agiis lub Gośka żebrze o pieniądze, bo ja tego tez nie wiem. No cóż pewnie Iza mi wzrok omamiła :evil:

Powtórze to co napisałam, bo chyba masz problem ze rozumieniem. Lub zignorowałaś fakt, mimo że ja pisałam jednak do Ciebie tutaj już imiennie. Powiedziałaś już w poprzednim wątku o co Ci chodzi i że przestajesz się interesować Izą więc proszę o dotrzymywanie przez Ciebie słowa i przestań. Nikt Cię tutaj nie wzywał ani imieniem ani nickiem, a skoro siebie podejżewasz, cóż o czymś to może świadczyć :roll:

A cóż ja ci kobieto złego zrobiłam Agnieszko że ty z taką nienawiścią ku mnie? 8O

wszystkiego dobrego ci życzę we współpracy z Izą tylko przestań ziać ogniem

nie musisz mnie obrażać