ale muszę się wam pochwalić że w przedszkolu mieli pracę na temat : jak spędzam czas w domu z rodzicami. Narysował mamę, siebie i Bieluszkę spędza czas opiekując się kotkiem

Moderator: Estraven
some pisze:Ja co prawda uziemiona w domu, ale przesłałam do przedszkola plakacik o dniach otwartych i prosiłam, żeby dziewczyny wywiesiły na tablicy ogłoszeń ................mam nadzieję,że chociaż trochę przyczynimy się do polepszenia życia futrzastym...
ann0106 pisze:
dla tri-szpitalnej niestety nadal nie mam domku nawet na tymczas![]()
![]()
Boenko a może udałoby się zorganizowac dla tri-szpitalnej jakieś spotkanie albo chociaż zdjęcia przesłac sms-emz niej jest straszny miziak ale niestety nie wiem nic więcej na jej temat oprócz tego że na pewno nie "malutka" na pewno domowa bo jeszcze lekko grubiutka no i kompletnie się nie boi ludzia
BOENA pisze:ann0106 pisze:
dla tri-szpitalnej niestety nadal nie mam domku nawet na tymczas![]()
![]()
Boenko a może udałoby się zorganizowac dla tri-szpitalnej jakieś spotkanie albo chociaż zdjęcia przesłac sms-emz niej jest straszny miziak ale niestety nie wiem nic więcej na jej temat oprócz tego że na pewno nie "malutka" na pewno domowa bo jeszcze lekko grubiutka no i kompletnie się nie boi ludzia
ten dom o którym wspominałam-masakra
charm pisze:Obawiam się, że nie będę mogła być w weekend w schronisku![]()
Nie jest to pewne, ale aktualnie szanse są 50/50....
W związku tym pytanie, czy ktoś mógłby odebrać ode mnie wiklinowy transporter z karmą....
Mieszkam w centrum Chorzowa, dowieźć chwilowo nie bardzo mam jak
hexx pisze:jak ci pasuje i jesli dalej aktualne to daj znac ..na komorke..
Liwia_ pisze:To chyba maluszki?Miałam właśnie pytać, czy są maleńtasy w schronie..
Dzwonili dziś do mnie z pretensjami ludzie, których posłałam do schronu, że wprowadziłam ich w błąd, bo maluchów nie było i ktoś z personelu powiedział im, że nie było małych od co najmniej tygodnia....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jaga_17 i 359 gości