Szacuneczek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:O rany, ale błyskawica!![]()
Szacuneczek
Aleksandra59 pisze:Jakaś niepokojąca cisza zapadła na wątku Czarownic - to ja chciałam poinformować, że Siostra Prezes znalazła dwa potencjalne domki dla Pana KotaSiostro Prezes
![]()
![]()
![]()
Niezależnie od tego jak sytuacja Pana Kota się ułoży - NA SIOSTRĘ PREZES ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ
- i nie jest to podlizywactwo, TYLKO NAJPRAWDZIWSZA PRAWDA
Kicorek pisze:Bry! Tradycyjnie nie nadążam i nie wiem, o co chodzi![]()
Ale grzecznie płacę co miesiąc, mimo że nikt mnie nie kocha i nie docenia, a w domu mam kocią wojnę
kristinbb pisze:Dobranoc i dzień dobry Czarodziejki!!!
No nie mogłam w żaden sposób wejść wieczorem na miau...![]()
![]()
koteczekanusi pisze:Kicorek pisze:Bry! Tradycyjnie nie nadążam i nie wiem, o co chodzi![]()
Ale grzecznie płacę co miesiąc, mimo że nikt mnie nie kocha i nie docenia, a w domu mam kocią wojnę
No, może nie będę od razu startowała z wyznaniami miłosnymi, ale, jak już wspominałam kilka stron wcześniej - zapraszam na sąsiedzką kawkę. U mnie na szczęście nie ma kociej wojny - co najwyżej lekkie podgryzanie
Kicorek pisze: Z dziką rozkoszą, ale niech się u mnie najpierw troche unormuje. W życiu nie spodziewałam się, że kot, który uwielbiał drugiego, po rozłące go znienawidzi![]()
Zwłaszcza że przedtem całkowicie obce przyjmowane były bez strasznych problemów![]()
A w jakich okolicach mieszkasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 600 gości