CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ aż 41 kotów czeka na Domy!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 30, 2008 16:20

No to oby "mojej" :wink: krówce się powiodło :lol:
To ja może wystosuję apel do potencjalnych Domków, żeby migiem wyszukiwały swoje kociaste szczęścia na pierwszej stronie 8) :lol:

Dot, Net, Aurora świetne imiona. Kiedyś byli Admin i Moderator
- jeszcze Systemik :( I Domenka - gdzieś mi tu cholera jedna lata :twisted: :lol:

Aha, żeby nie zapeszać i nie robić niepotrzebnego zamieszania (bo w sumie kolorek futra w tym wszystkim najmniej wazny, no nie? ;) ) - kiedy krówka znajdzie dom, ryśko przypisz mi pierwsze wolne stworzenie, ok? :)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt maja 30, 2008 16:30

EwKo pisze:No to oby "mojej" :wink: krówce się powiodło :lol:
To ja może wystosuję apel do potencjalnych Domków, żeby migiem wyszukiwały swoje kociaste szczęścia na pierwszej stronie 8) :lol:

Dot, Net, Aurora świetne imiona. Kiedyś byli Admin i Moderator
- jeszcze Systemik :( I Domenka - gdzieś mi tu cholera jedna lata :twisted: :lol:

Aha, żeby nie zapeszać i nie robić niepotrzebnego zamieszania (bo w sumie kolorek futra w tym wszystkim najmniej wazny, no nie? ;) ) - kiedy krówka znajdzie dom, ryśko przypisz mi pierwsze wolne stworzenie, ok? :)

Systemik... tak :(

Domenka szybko się... zakluskowała ;) i dla mnie była Klunią :love: :oops:

Kurcze, można by stado informatyków zakocić ;)

Ciekawe, że żadne "ciasteczkowe" koty nie poszły do adopcji u cukierników :ryk:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt maja 30, 2008 16:33

... ze stadium kluskowego wyrosła ;) i robi za moją domową glistę :twisted: (na tle Meli i Tosi :roll:, aczkolwiek kieszonki na brzuszki takie wypchane jakby ;) )

EwKo

Post » Pt maja 30, 2008 16:39

ryśka a Wenecja ma swój wątek? jest bardzo śliczna :D
"To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie" - Robert A. Heinlein
Obrazek

Wojkor

Od: Pon kwi 07, 2008 22:41

Post » Pt maja 30, 2008 16:41

Net nie ma opiekuna ? może być dla mnie ?
albo ktoś inny bez przydziału

:wink:
pozdrawiamy
Merlin i Dominik

Obrazek

Aguteks

Od: Wto wrz 30, 2003 9:14

Post » Pt maja 30, 2008 16:57

Aguteks pisze:Net nie ma opiekuna ? może być dla mnie ?
albo ktoś inny bez przydziału

:wink:

Baaardzo dziękujemy! :D :D :D
Już Ci dopisałam Necika :lol:

Wojkor, chyba musimy założyć wątek szylkretkowy na kociarni - ależ z nich pięknotki są... Nie wiem nawet, czy ładniejsza jest Wenecja czy ta nowa... hmmm... skoro sie obracamy w kręgu włoskich miast, to może nowa szylkretka... może nazywać się... Roma? :D
Obrazek

ryśka

Post » Pt maja 30, 2008 16:58

Pętelka, Guzik i Laima własnie pojechały do nowych domków!! :D Pętelka będzie mieszkać u pewnej Bardzo Opiekuńczej Pani :wink: (Pętelka szalała z rodzeństwem po mieszkaniu i się zasapała - "ojej, odpocznij, biedactwo moje!" :lol: ), a Guzik i Laima u Osoby Bardzo Dobrze Zorientowanej. Swoją drogą dostałam od niej cynk, że na giełdzie zoologicznej w Krakowie korzystne ceny są - można podać informację dalej :wink:. Będą mieszkały z pewną 10-letnią koteczką i psiakiem (przez dwa miesiące, do przeprowadzki).

Coś czuję, że będzie wszystko w porządku :D

A za godzinę z kolei Nuka jedzie do swojego domku... tak swoją drogą do informatyka i graficzki :wink:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pt maja 30, 2008 17:04

:dance: :dance2: :dance: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pt maja 30, 2008 17:12

starchurka pisze:Pętelka, Guzik i Laima własnie pojechały do nowych domków!! :D Pętelka będzie mieszkać u pewnej Bardzo Opiekuńczej Pani :wink: (Pętelka szalała z rodzeństwem po mieszkaniu i się zasapała - "ojej, odpocznij, biedactwo moje!" :lol: ), a Guzik i Laima u Osoby Bardzo Dobrze Zorientowanej. Swoją drogą dostałam od niej cynk, że na giełdzie zoologicznej w Krakowie korzystne ceny są - można podać informację dalej :wink:. Będą mieszkały z pewną 10-letnią koteczką i psiakiem (przez dwa miesiące, do przeprowadzki).

Coś czuję, że będzie wszystko w porządku :D

A za godzinę z kolei Nuka jedzie do swojego domku... tak swoją drogą do informatyka i graficzki :wink:

8O :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: Cuuuuuudownie! :D :D :D
Obrazek

ryśka

Post » Pt maja 30, 2008 17:26

Fiuu, ale zakończenie tygodnia! :)
A Czesiowy Wielki Dzień już jutro?
Czy coś pokręciłam :oops:

Widziałam zmianę na pierwszej stronie wątku 8) :lol: W razie co - gra i buczy :lol:

EwKo

Post » Pt maja 30, 2008 17:53

bylismy z Selecta kontrolnie u weta. Sela po drodze, jak przystalo na zawodowego Taliba, usilowala nas zabic.
Najpierw rzucila tylna bombe biologiczna. Kiedy uznala, ze to nic nie daje, bo otwarlismy okna w aucia, zeby przezyc, poszla na calego. Zrzucila przednia bombe. Kiedy i to nic nie dalo, w akcie rozpaczy wytaplala sie w tym cala.
W oczekiwaniu na nasza kolejke, w lecznicowym kibelku usilowalam sie pozbyc broni biologicznej, omal nie umarlszy.
Nie przedluzajac. Do domu wrocilismy utaplani w gownie. Selecta, ja, AnTosia (tak tak), Hanka oraz oba transportery. TZ przezornie trzymal sie z daleka.

Beut.

Wiesci wetowskie beda, jak mi zniknie odruch wymiotny.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt maja 30, 2008 21:22

Żeby tak cały rok się domki sypały :dance: :dance2:

Roma - bardzo mi się podoba, szczególnie, że to moje ulubione miasto :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pt maja 30, 2008 21:38

Myszka.xww ... ile ja się zawsze uśmieje czytając Twoje posty :ryk: :ryk: :ryk:

Tyle kociaczków dzisiaj znalazło swoje domki :dance: :dance2: :dance:
Oby ta dobra passa trwała dłuuugo, jak najdłużej :ok:

Nasze szylkretki nie maja watku a zasłużyły sobie na niego...musimy to nadrobic :roll:
Co do imienia dla szylkretki to mi cały czas po głowie chodziło VooDoo...nie wiem dlaczego :roll:

Ten miły dzień musze zakończyć smutną wiadomością...Jamajka ma cukrzyce :( Jesli w szybkim tempie nie znajdzie domu, w ktory bedzie miala indywidualna opieke, to niestety czeka ją taki koniec jak Mefisto :cry: Utrzymanie jej na diecie w warunkach azylowych jest niemozliwe a dieta to nie wszytko. Trzeba ustalic odpowiednia dawke insuliny. Być może bedzie trzeba podawac ja dwa razy dziennie. Nie wyobrazam sobie podac kotu insuline i zosatwic ja sama na kociarni :(
Biedna Jamajka :placz:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pt maja 30, 2008 21:45

Biedna Jamajka - to jest fatalna wiadomość :( Trzeba jej szybciutko osobny wątek założyć.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pt maja 30, 2008 21:49

Macho pisze:O tak... :)
Goście mają przyjechać ok. 19:00 :D
Z transporterkiem... 8)

iiii?

EwKo

[poprzednia][następna]